marius_truckerfan Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Data viitoare foloseste search.... chiar daca e sectiune necontorizata!
Life Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 mayhem, ok .. dar eu zic sa scapam de chestiile astea cu " a mai fost" .. poate tu ai vazut, dar altii numarius, vezi, fa-ti o tema de vacanta... ce vroiai sa caut la search? linkul ? yeah,right .. exista un singur link la videoclipul ala
Mayhem Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mayhem, ok .. dar eu zic sa scapam de chestiile astea cu " a mai fost" .. poate tu ai vazut, dar altii nu marius, vezi, fa-ti o tema de vacanta... ce vroiai sa caut la search? linkul ? yeah,right .. exista un singur link la videoclipul ala ziceam doar... uitate cate view-uri are , sunt putini care sa nu-l stie
marius_truckerfan Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mayhem, ok .. dar eu zic sa scapam de chestiile astea cu " a mai fost" .. poate tu ai vazut, dar altii numarius, vezi, fa-ti o tema de vacanta... ce vroiai sa caut la search? linkul ? yeah,right .. exista un singur link la videoclipul alaCalmeaza-te ma, asa cum mie mi s-a atras atentia, eu am dat quote.
Domino628 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 YmpgVm6bCKQDa-o dracu frate, wtf :blink: ce picior i-a dat miresei :blink:
Nyarlathotep Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 YmpgVm6bCKQ haha 1:09 - a sarit direct in pussy