Paul156 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Hai sa crestem rata la drop jwls, ancient, exe.. hai sa crestem si xp.. sa vezi atunci ce usor e..CONTRA!! e bine asa cum e :Xvoi astia maria veti de toate...voi puteti merge sa bateti in crywolf ...voi puteti termina cc...voi puteti bate balgasu da noi astia mici ce sa facem???mergem in crywolf ne dau aia 1 si ne crapa...mergem in cc...dam de sadi si de tyre..mergem la balgas...ii dam miss...acu s-a scazut si dropu la jwls (cel putin asa pare)....noi ce mai facem??@dragosh nu merg ca daca intru imi da dumnezeu cu un fulger in cap :)
Guest CeausescuPresedinte Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 rata nu cred ca sa schimbat , in schimb a aparut clickeru fantoma :>
Hell_Saint Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 observ ca unii au talentul de a se plange. okei tu esti mic aia's mari. ei nu tot cu ratele astea siau facut hyoane +9 (desi acu am vazut hyon +11/12/13). creca eu avut rate bonus ca erau mici sa fim seriosi.
Paul156 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 observ ca unii au talentul de a se plange. okei tu esti mic aia's mari. ei nu tot cu ratele astea siau facut hyoane +9 (desi acu am vazut hyon +11/12/13). creca eu avut rate bonus ca erau mici sa fim seriosi.tu citesti cand scrii ceva? pai daca s'a micsorat rata jwl...inseamna ca ei au avut mai multe jwl din care sa'si faca "hyoane" +9 , acum ca a mai scazut e mai greu sa'l faci +9 :crazy:
n1ghtelf Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 contra. e ff bine asa. daca cresteti dropu la jwl dupa o sa se faca totu prea usor.
Nabul Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 contra. e ff bine asa. daca cresteti dropu la jwl dupa o sa se faca totu prea usor.asta e clar, da macar optiunile cu jol sa intre ca lumea, adica din 10 jol macar sa intre add+16 sau cv de genu.eu am bagat 75 de jol in staff, e cu lk da tot add+8 are, mereu pica la 20 sau 24
ija4ok Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Rata nu a fost modificata si nici nu se modifica momentan.