Jump to content
Tybork

Apple a vândut peste 300.000 de iPad-uri în prima zi de la lansare

Recommended Posts

Posted

Apple ar putea vinde aproximativ cinci milioane de tablet PC-uri iPad în următoarele 12 luni, consideră analiştii, după ce grupul american a anunţat că în prima zi de la lansare a vândut peste 300.000 de unităţi.

Imagine IPB

Analiştii Barclays Capital consideră că Apple a vândut circa 400.000 de iPad-uri în weekend, în timp ce specialiştii companiei Kaufman Brothers anticipează 250.000-300.000 de unităţi.

Totodată, analiştii au majorat şi preţul ţintă al acţiunilor Apple, JP Morgan estimând o cotaţie de 305 dolari, iar Kaufman Brothers de 295 de dolari.

Acţiunile Apple au crescut cu aproximativ 12% în 2010, stabilind noi recorduri maxime. Titlurile grupului IT se tranzacţionau în urcare cu 1,59 de dolari în deschiderea şedinţei de luni, la 253 de dolari.

Sursa: mediafax

Posted

Miscarea cu marirea pretului pe actiune e buna. Cat despre Ipad e praf.

Practic la 100 $/actiunea daca un actionar nou avea un buget de 1000$ cumpara 10 actiuni.

Acuma daca un actionar tot cu un buget de 1000$ cumpara actiuni la 300$ cumpara 3 actiuni astfel noul actionar detine mai putine actiuni si practic nu are dreptul de a schimba politica firmei de a schimba intr-un fel strategia de marketing.

Posted

de ce e praf ipad-ul ? Ai umblat tu cu el cumva ? E extraordinar de folositori pentru agenti de teren, oameni de afaceri .. insa si pentru home-useri, daca doresc sa-si organizeze viata mai eficient.

@blk, sau poate sunt oameni de afaceri care prefera sa se duca cu un ipad la un client pentru a-i prezenta produsele companiei pentru care lucreaza in loc sa mearga ca romanul cu un carnetel penibil.

Posted

Ca sa nu zic de faptul ca exista laptop-uri pentru ceea ce zici tu Stalk3r, sa stii ca exista si aparate similare iPad-ului pentru cei care insista sa arunce ceva bani pe un produs care este in mare parte inutil.

Ah, si ca sa nu zic ca e-readerele sau tabletele de genul asta nu sunt noi si chiar exista de ceva timp. Tot ce trebuie sa vinzi o prostie de genul asta este sa-l faca Apple sau Nintendo si idiotii o sa cumpere cate 5 pentru toata familia. Unul si pentru caine.

Posted

Eu zic ca este un progres foarte uimitor , si mai ales nu ete praf ipa'du appel cand scoate ceva stie ce scoate , eu am iphone,imac si nu am avut trb vreodata cu el si daca voi face rost de money imi voi lua si ipad'u ;)

Posted

Cum ziceai si blk oameni de afaceri folosesc un laptop sau un palmtop.

Si ce-i asa special la Ipad , aceasi interfata rudimentara si plictisitoare.

Mare branza are un fisier unde-ti poti vede notele pe ziua respectiva ( pe un laptop e mai usor , faci un document notepad si gata ) ce mai are... vrajeala sa vezi vremea ceasu temperatura , sa vezi niste poze widescreen and bullshit. aaa si un quicklink catre siteul abc.

Pentru fraieri coloristica ipadului ii da gata.

Nimic impresionant .

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Sunt foarte multumim de Apple,am un iphone 3g,si dupa parerea mea,e prea fain, cred ca si iPad'u e foarte tare,isi merita banii :).

Posted

ce legatura au laptopurile cu pad-urile .. , nah in fine.

Sunt asa de bune pentru ca foarte multa lume investesc softuri in ele, ca la iphone de exemplu.. au aparut mii si mii de palicatii care iti folosesc iphone`ul in nshpe mii de feluri, la fel va fii in continuare si cu ipad-ul.

Daca a vazut vreodata cineva pe cei de la Coca Cola cand aduc marfa la magazine ... nu vin cu laptopul dupa ei domnule blk .. ci au un pda\pad etc pentru tranzactia respectiva. La fel si cu ipad-urile astea, in acea arie vor avea succes. Ca si-au cumparat americanii nshpe mii de ipad-uri pt bunica si catel .. ce treaba ai tu ? Aia au salar de 25 000 $ pe an in medie si lii se pare putin, asa ca da-i pace

asta e parerea mea.

Posted

nush cat este de folositor :)

oricum prost nu e cel care vinde, ci cel care cumpara :). daca intr-adevar nu e prea special cum spuneti voi.

Posted

Ipad

1 Ghz procesor

64 GB max storage

256 MB ram

wifi-N - optional 3G

bluetooth

Multitouch

accelerometer

battery

10 h video,

140 h music,

1-month standby

Pret: $699 64GB, no 3G

no USB

no multitasking

no flash

700 de $ pt un amarat de telefon cu ecran mai mare, cu o interfata mai draguta? Nu mersi.

La 800$ iei un laptop pe care ruleaza COD 6 la maxim, cu cateva sute de GB de stocare, multi tasking, 2-3 USB-uri, flash, 4 GB ram, wifi si tot ce iti doresti.

Tot la 800$ poti lua un HP tm2t, multitouch, care de asemenea poate rula COD 6 (nu la maxim, dar acceptabil) si are si el 10 ore de baterie, plus multe alte chestii de care acest IPad nu va auzi pentru cativa ani de acum incolo.

http://www.youtube.com/watch?v=DtV9ChCDo7c...feature=related

La acest pret IPad este un worst buy

Posted

Aici nu se pune problema de avantaje,ci e doar ideea in sine,sa ai cu ce sa te mandresti.Cand vezi un batranel demodat cu un telefon de 700$,deja iti concepi o alta idee despre el. Daca ai un Nokia amarat nu poti vorbi la fel de bine cu prietenii? Sa fim seriosi,cel de mai sus care zicea de romani ca vin cu un "carnetel amarat" la afaceri,deja ma seaca cu felul lui de gandire

Posted

e ok ipad-ul dar e way overpriced.

n-as da mai mult de 250$ pe el, mai bine imi iau un laptop sanatos care face tot ce face si ipad-ul si mult mai multe.

Posted

Bai frate e prea amuzant tipu ala care face:

- Ce ai zice oamenilor care zic despre iPad "huuu.. e doar un iPod mai mare" ?

- Le-as zice "FOARTE MISTO! UN IPOD MAI MARE!!!"

Frate cat de multi idioti sunt in america =))

Posted

Nu e praf , e folositor pentru oamenii ce lucreaza pe teren.Nu pentru cei care au "de muncit" prin casa , gen scoala/liceu/munca acasa , scoala/liceu/munca - acasa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...