Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Anian

Este voie schimb de charuri ?

Recommended Posts

Posted

M`am uitat la reguli , peste tot dar am vazut numai vinderea de conturi este interzisa .

Am un char si vreau sa`l dau la schimb pe alt char atata tot . Am voie ? Daca da , unde pot deschide un topic in acest sens ?

Multumesc frumos .

Posted

Atata timp cat n-o faci public (forum/game), e totul in "regula". Dar dupa ce-ti faci trade-ul respectiv sa nu vii sa ceri socoteala la admini ca te-a fraierit ala.

Posted

deci de facut schimb as putea sa fac din cate inteleg ... dar nu am voie sa dau post in game sau sa deschid un topic pe forum ?

plangeri dupa nu`i problema ca stiu sa vorbesc cu omu incat sa nu`mi iau tzeapa :)

Posted

deci de facut schimb as putea sa fac din cate inteleg ... dar nu am voie sa dau post in game sau sa deschid un topic pe forum ?

plangeri dupa nu`i problema ca stiu sa vorbesc cu omu incat sa nu`mi iau tzeapa :)

Dupa cum a spus si bunny putin mai sus, dar este responsabilitatea ta si o faci cu riscul de a fi fraierit/a, la o adica sa-ti ia toate itemele, sa-ti dea suspend sau mai stiu eu ce, dupa care sa schimbe parola la contul sau si tu ramai cu buza umflata. Nu poti face un post pe forum de genul "schimb cont" si nici nu poti reclama faptul ca ai luat suspend pe characterul tau din cauza celui caruia i-ai dat contul sau ca ti-a furat itemele.

Posted

M`am uitat la reguli , peste tot dar am vazut numai vinderea de conturi este interzisa .

Am un char si vreau sa`l dau la schimb pe alt char atata tot . Am voie ? Daca da , unde pot deschide un topic in acest sens ?

Multumesc frumos .

Nu este voie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...