Anian Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 M`am uitat la reguli , peste tot dar am vazut numai vinderea de conturi este interzisa . Am un char si vreau sa`l dau la schimb pe alt char atata tot . Am voie ? Daca da , unde pot deschide un topic in acest sens ? Multumesc frumos .
bunny Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Atata timp cat n-o faci public (forum/game), e totul in "regula". Dar dupa ce-ti faci trade-ul respectiv sa nu vii sa ceri socoteala la admini ca te-a fraierit ala.
Anian Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 deci de facut schimb as putea sa fac din cate inteleg ... dar nu am voie sa dau post in game sau sa deschid un topic pe forum ?plangeri dupa nu`i problema ca stiu sa vorbesc cu omu incat sa nu`mi iau tzeapa :)
Cristian Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 deci de facut schimb as putea sa fac din cate inteleg ... dar nu am voie sa dau post in game sau sa deschid un topic pe forum ?plangeri dupa nu`i problema ca stiu sa vorbesc cu omu incat sa nu`mi iau tzeapa :)Dupa cum a spus si bunny putin mai sus, dar este responsabilitatea ta si o faci cu riscul de a fi fraierit/a, la o adica sa-ti ia toate itemele, sa-ti dea suspend sau mai stiu eu ce, dupa care sa schimbe parola la contul sau si tu ramai cu buza umflata. Nu poti face un post pe forum de genul "schimb cont" si nici nu poti reclama faptul ca ai luat suspend pe characterul tau din cauza celui caruia i-ai dat contul sau ca ti-a furat itemele.
Valhalla Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 M`am uitat la reguli , peste tot dar am vazut numai vinderea de conturi este interzisa . Am un char si vreau sa`l dau la schimb pe alt char atata tot . Am voie ? Daca da , unde pot deschide un topic in acest sens ? Multumesc frumos .Exista o astfel de sectiune de care cauti tu. (trade/sell/buy cont+altele)http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=151
Redemption Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 M`am uitat la reguli , peste tot dar am vazut numai vinderea de conturi este interzisa . Am un char si vreau sa`l dau la schimb pe alt char atata tot . Am voie ? Daca da , unde pot deschide un topic in acest sens ? Multumesc frumos .Nu este voie.