Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kibel*

Salut!

Recommended Posts

Posted

si cine ti`a zis tie asta?

oricum,nu m`ar mira sa fie activ ,oricum nu ne`a anuntat nimeni nici ca e inactiv ,so,totul e posibil :tiphat:

Ba da...dar erea vorba sa fie inactiv doar pe sv ul de CS ! :)

Posted

Am testat eu cu bk`ul,dsr`ul este activ in Duel !;am avut set gd dd dsr+9; si set gd dd+9; e diferentza mare la missuri intre seturi(cel kre dadea in mn dadea cu normal atack).Daca il aveam pe cel cu dd dsr p mn luam mult mai mlte missuri de la persoana respectiva:]

La cs am inteles si eu ca nu este activ inca( nu am avut posibilitatea sa incerc xD)

Posted

Am testat eu cu bk`ul,dsr`ul este activ in Duel !;am avut set gd dd dsr+9; si set gd dd+9; e diferentza mare la missuri intre seturi(cel kre dadea in mn dadea cu normal atack).Daca il aveam pe cel cu dd dsr p mn luam mult mai mlte missuri de la persoana respectiva:]

La cs am inteles si eu ca nu este activ inca( nu am avut posibilitatea sa incerc xD)

degeaba e activ la duel, la cs e "batalia suprema"

Posted

Din cate am citit prin cateva topicuri am inteles ca dragosh nu a modificat nimic in legatura cu serverul cand a bagat patch-ul, deci cel mai probabil sa fie inca inactiv.

1. nu s-a modificat nimic

2. problema cu "pvp-ul la cs este diferit fata de restul jocului" se pare ca este pe orice versiune .

3. cand am echilibrat caracterele ( la trecerea de la S1 la S2 ) , NU am testat PvP-ul la CS.

4. continuati sa va dati cu parerea .. poate iese ceva productiv :))

Posted

@mau^ intr-adevar :]Dar cum eu nu prea am sanse sa ajung la cs,imi pasa mai mlt de duel =)

daca vrei CS, incearca sa intri intr`o aliantza cu pretentii la CS

Posted

Asta-i bai-ul ; nu ma primeste nimeni =),multi au pica pe mine din cauza preturilor mele ,etc ,etc :">.Ce sa-i faci,asta-i romanul:)

Posted

Asta-i bai-ul ; nu ma primeste nimeni =),multi au pica pe mine din cauza preturilor mele ,etc ,etc :">.Ce sa-i faci,asta-i romanul:)

ma indoiesc ca asta e motivul

:whistle:

Posted
Atunci ?si tu vrei sa vorbesti de atitudinea mea?:( Meriti sa te respect ,te respect,nu meriti ,lasa-ma in pace nu ma mai stresa pe post,si altele bla bla bla <- Cam pe principiu asta merg eu.(Si nu faceam referire la tine,se stiu ei aia)
Posted

sau sa-ti faci o guilda,apoi o alianta si cu timpul sa ai pretentii la CS.

O.T. uite ca n-am mai incercat de mult dsr-ul in pvp pe server1 ,dar pe 2 garantat DSR e inexistent.

M-ai facut curios.... BUY SET BK DSR @@@@@@@@@@@@@@ :D

Posted

Dsr-ul nu a fost niciodata activ la duel/cs/pk pe nici un server de mu, pentru ca DSR-ul este o obtiune PVM (Player vs monster), care ajuta caracterele mici si cu putine rr-uri sa reziste impotriva monstrilor de pe harti.

Doar ca a speculat cineva ca i sa parut lui ca da mai multe misuri la nush ce duel, asta nu inseamna ca are si dreptate, MISS-ul il dai cand prinzi un MINIM dmg care este absorbit in totalitate de defensul oponentului, sau cand caracterul este in miscare. De obicei misturi se dau des intre caractere cu diferente mari intre agility si dmg.

Posted

Dsr-ul nu a fost niciodata activ la duel/cs/pk pe nici un server de mu, pentru ca DSR-ul este o obtiune PVM (Player vs monster), care ajuta caracterele mici si cu putine rr-uri sa reziste impotriva monstrilor de pe harti.

Doar ca a speculat cineva ca i sa parut lui ca da mai multe misuri la nush ce duel, asta nu inseamna ca are si dreptate, MISS-ul il dai cand prinzi un MINIM dmg care este absorbit in totalitate de defensul oponentului, sau cand caracterul este in miscare. De obicei misturi se dau des intre caractere cu diferente mari intre agility si dmg.

un raspuns mai clar decat asta nu stiu daca o sa primim :)

Posted

Astazi riky si cu Lucas din Sicily au testat faza cu dsr. Avand statusuri apropiate am crezut ca poate de asta nu iese nici un miss (desi ar fi trebuit sa iasa). Mare ne-a fost uimirea cand am inceput si eu sa trag in ei si sa nu iasa nici un miss. Duelul a fost facut cu set gd lk dsr +13 si scut plate lk dsr +13 si rings cu dsr.

Posted

Astazi riky si cu Lucas din Sicily au testat faza cu dsr. Avand statusuri apropiate am crezut ca poate de asta nu iese nici un miss (desi ar fi trebuit sa iasa). Mare ne-a fost uimirea cand am inceput si eu sa trag in ei si sa nu iasa nici un miss. Duelul a fost facut cu set gd lk dsr +13 si scut plate lk dsr +13 si rings cu dsr.

cu asta le`ai cam inchis gura, desi multi tot nu cred pana nu se conving singuri

Posted

Nu vad ce lagatura sa aiba un pach cu modificarea setarilor jocului .

Daca Dragos nu a modificat nimic in acest sens inseamna ca prietenul care ti-a zis ca dsr are efect in duel sau CS a glumit cu tine :)

Bafta !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...