Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest L!NU

LoT

Recommended Posts

Posted

Cadou din partea Alliante HONEY.

Hristos a INVIAT !!

:tiphat:

Posted

pacat ca fac toti ratatii pk , nu poti da pe un spot mai mult de 20min

de fapt vb aici de playerii Honey....degeaba ati deschis, invitatia este ok, dintre colegii dvs Honey sant destul de mega-neciopliti in LOT, sau este doar o intarziata farsa de 1 aprilie ....

Posted

http://img62.imageshack.us/img62/8193/screen040421460000.jpg

la asa atitudine normal ca merita pk

Nu te mira de atitudine, dupa pk era suparat :)) ca a vb cu tine si ti-a zis ce frumos se poarta membrii tai si te faceai ca ploua, am vb cu el... de aia a zis fraza aia.

Am fost cu el pe spot si iti trimit o poza cu pk cu cateva min inainte de a trece a 3 oara pe lana tine si nu mai avea chef sa-ti zica ce pateste si cu membrii care fac pk si cu tine ca nu te manifesti , tu esti prea ermetic si o parte din Honey&Ally.

Posted

Invatati intai sa respectati si dupa ridicati-va cu pretentii.

Ca sa fi respectat, trebuie sa respecti si sa impui respect printre oameni, respectul nu se capata prin ignoranta si o atitudine de superioritete, altfel devine o chestie impusa si obligativitate.

Daca dai cuiva o favoare, nu o da de "gura lumii" sau gen "reclama gratuita", fa-o cu demnitate de la A-Z :-j .

Omu' cat traieste invata.... poate ca da,poate ca nu, dar sa nu uitam ca jucam totusi doar un simplu joc ,MU.

Posted

Ca sa fi respectat, trebuie sa respecti si sa impui respect printre oameni, respectul nu se capata prin ignoranta si o atitudine de superioritete, altfel devine o chestie impusa si obligativitate.

Daca dai cuiva o favoare, nu o da de "gura lumii" sau gen "reclama gratuita", fa-o cu demnitate de la A-Z :-j .

Omu' cat traieste invata.... poate ca da,poate ca nu, dar sa nu uitam ca jucam totusi doar un simplu joc ,MU.

Ultima oara cand am jucat MU cuvintele "respect" si "fairplay" erau niste cuvant tabu pentru majoritatea jucatorilor. Lipsa de respect si aerele de superioritate (ca sa nu fiu vulgar si sa le zic basini) erau in floare, noua generatie de jucatori, daca pot sa-i numesc jucatori, nu cunosc significatia verbului "a juca". Vanatoarea si lipsa de respect sunt in floare. MU Linkmania a ajuns mai rau ca un camp de razboi si asta se poate observa numai din ceea ce se vede pe la plangeri, nici nu mai trebuie sa intrii in joc ca sa iti dai seama. Guilda Honey a incercat sa faca un gest frumos de paste dar din cate vad multi nu au stiut sa aprecieze asta si au navalit mai rau ca turcii la batalia de la Calugareni si s-au ridicat cu pretentii. Chiar am intrat azi 10 minute in joc sa vad ce si cum, m-am dus in LOT si ce crezi ca am vazut? Fiecare singur pe spot, nu am vazut un singur spot unde sa fi facut cineva party...

Posted

LoT inchis, spor la lvl :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...