Guest bogdan87 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dar de ce sa nu postati voi mai tarziu?De ce sa nu asteptati ca poate va intelegeti cu respectivul? Aveti 7 zile la dispozitie ca sa postati o plangere deci minim 6 zile sa va impacati. Dupa parerea mea o plangere facuta nu ar trebui sa mai fie retrasa ca de aia e facuta.lasa ija ca la banati mi-a raspuns dupa ce mi-a iesit ss :-j sunt obisnuit la mn sa fie regulament separatsi daca insisti pun si topicu :Dhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=333530
1deamon Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dar de ce sa nu postati voi mai tarziu?De ce sa nu asteptati ca poate va intelegeti cu respectivul? Aveti 7 zile la dispozitie ca sa postati o plangere deci minim 6 zile sa va impacati. Dupa parerea mea o plangere facuta nu ar trebui sa mai fie retrasa ca de aia e facuta.dar nu are legatura cu retragereaeu asta incerc sa va fac sa intelegeti...uneori daca vrei aduc linkuri cel acuzat se poate apara...si poate acuzatorul desi are printuri cu x acuzatie...cel acuzat poate pune print in apararea lui care l-ar scuti de suspend...din partea mea puteti scoate faza cu retragerea..nu asta e important...ci sa lasati omului dreptul de a se apara:)sper sa intelegeti...ceea ce incerc sa explic..ptr ca vad...o tineti una si buna....cu retragerea....dar daca citeati ceea ce am postat la crearea topicului...nu are legatura cu retragerea ci cu dreptul de a se apara inainte sa ajunga la banati..ptr ca acolo....ai sanse 10% sa ti se rezolve inainte sa iti iasa suspendul..
ija4ok Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Atunci nu pui problema bine :)), nu trebuie sa va lasam timp mai mult la plangeri ci sa se dea un raspuns mai rapid la banati.
1deamon Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Atunci nu pui problema bine :)), nu trebuie sa va lasam timp mai mult la plangeri ci sa se dea un raspuns mai rapid la banati.problema este pusa bine:)incerc sa evit sa se ajunga sa ti se baneze caracterul desi esti nevinovat:)chiar daca la banati raspunsul este in 24 ore..24 ore are caracterul banat...dc sa aiba caracterul banat daca el putea aduce poze in apararea lui...si sa evita acest lucru?sugestia era..si este...ca din momentul in care este postata plangerea sa se astepte macar un min de 6 ore...in care acuzatul sa aibe ocazia sa se apere...sau suspendul sa fie activat la 24 de ore dupa decizia moderatorului la plangeri..ca el s aibe ocazia sa se apere la banati macar..cu tot respectul daca se poate da verdictul pe ceea ce am sugerat nu pe ce interpretati...sau deduceti din cititul printre randuri...stiu ca se poate....daca este bunavointa...si intelegere...
1deamon Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 si totusi si acum aceleasi lucruri la banati...se roaga playerii ptr o reevaluare...si cele mai mari sanse sunt cand le iese suspendul...:)de aceea revin si insist cu aceasta sugestie :) nu e greu sa asteptati acele 12 ore sau cat se va decide...inainte sa inchideti o plangere..ca sa aiba timp sa se apere si el...afara de raspunsul lui ija ( care defapt era o idee fixa...nu are legatura cu cererea/sugestia mea...)ne spune cineva ce trebuie sa facem ca sa se aplice aceasta sugestie?sa facem cerere undeva sau ceva?:D
cyborgGod Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mda din ce pricep eu.Odata ce e dat verdictul sa se lase o marja de vreo 6 respectiv 12 ore in care acuzatul sa aiba posibilitatea aduce printuri in care-si demonstreaza inocenta.Bn ptr mn nu asta e problema. Eu am urmatoarea nelamurire: daca adminul greseste verdictul, da suspendul apoi il activeaza.Dupa cateva ore tu ii demonstrezi ca s-a inselat si ca ss-ul e dat pe nedrept..dc trebe sa astept sa intre alt admin pe plangerea mea ca sa-mi scoata SS-ul. Daca omul a facut o greseala si s-a grabit sa dea verdictul, la care automat ma baneaza..Din ce cauza dupa ce discut cu el si ii demonstrez contrariul imi zice ca sa astept alt admin? :oEu chestia asta chiar nu reusesc sa o inteleg.
1deamon Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mda din ce pricep eu.Odata ce e dat verdictul sa se lase o marja de vreo 6 respectiv 12 ore in care acuzatul sa aiba posibilitatea aduce printuri in care-si demonstreaza inocenta.Bn ptr mn nu asta e problema. Eu am urmatoarea nelamurire: daca adminul greseste verdictul, da suspendul apoi il activeaza.Dupa cateva ore tu ii demonstrezi ca s-a inselat si ca ss-ul e dat pe nedrept..dc trebe sa astept sa intre alt admin pe plangerea mea ca sa-mi scoata SS-ul. Daca omul a facut o greseala si s-a grabit sa dea verdictul, la care automat ma baneaza..Din ce cauza dupa ce discut cu el si ii demonstrez contrariul imi zice ca sa astept alt admin? :oEu chestia asta chiar nu reusesc sa o inteleg.ai inteles gresit...eu postez ca u ai facut ks la mine pe spot u find pe spot eu vin ma asez in asa fel incat sa nu te vad fac print cu spot stau 2 3 5 min. pe urma urc o coordonata...care nu e prea importanta cat sa te vad nitel si zic no ks cyborgiar adminul automat daca u nu spui nimik va spune cyborg 5 zile ks pe spotasta in 10 20 min sau 1 ora cand intra el...eu am propus ca gm-ul sa lase un min de 6 ore ca u "cyborg"sa ai dreptul,ocazia sa te aperi venind cu printul doveditor care atesta sederea ta pe spotul respectiv cu mult timp inaintea acuzatorului acolo...s-au intamplat x cazuri iar suspendatii nevinovati si-au petrecut suspendul pana staful linkmania a rezolvat reevaluarea.pt ca reevaluarea nu se face doar de catre 1 gm ci ei vb toti analizeaza etc si apoi dau verdictul....daca ma insel ma poate corecta orice gm...avand aceasta posibilitate acuzatul pe nedrept..si orice acuzat are dreptul moral si civic sa se apere . ptr ca pana la urma toti si in viata reala suntem nevinovati pana la decizia finala dar pana acolo ni se lasa dreptul la aparare...doar ca aici uneori nu mai ai aceasta posibilitate...nu am nevoie de +1, sau pro sugestiei ptr ca desi este o sugestie ptr voi toti tine doar de staful tehnic sa va acorde aceasta posibilitate de a va apara...spun asta ptr ca eu nu mai activez...iar eu nu castig nimik:) doar ca activez pe forum si am obs multi care au stat banati x zile si desi au fost ridicate suspendurile ei tot au ramas cu un nr de zile care le-au pierdut pe nedrept doar din cauza ca nu au avut ocazia de a se apara...stiu si eu cum sa fac un print prin care sa arat ca am dreptate , sa fur un spot cu oamenii on sa arat ca am primit pk pe spot , sa vanez etc... si ei stiu..doar ca ei sunt obligati sa acorde suspendul dupa ceea ce arata printurile si rare sunt ocaziile cand, cum a facut viorel de a luat toate logourile la puricat sa vada cine are si cine nu are dreptate..cum se stie ei fac asta din pura placere fara nici un favor financiar si ii inteleg...dar ar trebuie si ei sa inteleaga ca uneori jucatorii gasesc ocazii sa insele prin printuri staful...asa ca eu am propus sa lasam jucatorilor dreptul de a se apara...si nu cred ca ma insel...
jarcuba Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 eu nu inteleg o chestie.... nefondata primesti atunci cand nu ai postat corect ....( eu am primit nefondata ca nu postasem corect chiar dak am zis ca retrag inteleg am postat gresit dar am si precizat la inceputl postului ca dak e o problema sa mi se zica poate vruiam sa mai adaug poze.. .) am citit anumite posturi precum http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=356251 si mult mai multe in care nimeni nu primeste nimik..adik eu am fost fraieru la faza asta.. in fine nu conteaza lucru astaam mai primit odata 10 zile din cauza ca am dat duel in timpul raziei la o persaona insa aceeasta era online cand iiam dat duel.. dar asta a fost sa fie adminu a pozat doar cand ii dadeam duel nu a pozat o secunda dupa cand acela a raspuns.. adimnul a vazut asta insa a vrut el sa mi o faca si a reusit...un admin = o peroana care nu trebuie sa aibe favoriti sau "sa se puna pata" . in fn ce a fost a fost!multe chesti se intampla de genu sunt singur ca numai eu.. mai e o chestie nu este permis clikeru gui sa adune dupa jos dar e permis clikeru pt elf sa dea auto buffchiar dak ajuta asta pe toti tot un bot este.... ! in legatura cu Sm MG in tark de bk... nu ar fi ok sa ia ban cad se vad es pe acolo ar fi mai corect sa se afle cine ia dus acolo si aceia sa primeasca o pedeapsa...sunt multi admini ar fi bine sa hotarasca toti un post nu numai unu.! si ar fi bine ca sa fie cum era odata pe linkmania adminu sa vina la razie sa nu stea de vorba cu lumea ce mai face etc. asa nu si ar mai face prieteni pe care sa i apere la posturiva multumesc. scuze dak deranjez pe cnv.. e doar o sugestie #-o
1deamon Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 eu nu inteleg o chestie.... nefondata primesti atunci cand nu ai postat corect ....( eu am primit nefondata ca nu postasem corect chiar dak am zis ca retrag inteleg am postat gresit dar am si precizat la inceputl postului ca dak e o problema sa mi se zica poate vruiam sa mai adaug poze.. .) am citit anumite posturi precum http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=356251 si mult mai multe in care nimeni nu primeste nimik..adik eu am fost fraieru la faza asta.. in fine nu conteaza lucru astaam mai primit odata 10 zile din cauza ca am dat duel in timpul raziei la o persaona insa aceeasta era online cand iiam dat duel.. dar asta a fost sa fie adminu a pozat doar cand ii dadeam duel nu a pozat o secunda dupa cand acela a raspuns..multe chesti se intampla de genu sunt singur ca numai eu.. mai e o chestie nu este permis clikeru gui sa adune dupa jos dar e permis clikeru pt elf sa dea auto buffchiar dak ajuta asta pe toti tot un bot este.... !in legatura cu Sm MG in tark de bk... nu ar fi ok sa ia ban cad se vad es pe acolo ar fi mai corect sa se afle cine ia dus acolo si aceia sa primeasca o pedeapsa...sunt multi admini ar fi bine sa hotarasca toti un post nu numai unu.! si ar fi bine ca sa fie cum era odata pe linkmania adminu sa vina la razie sa nu stea de vorba cu lumea ce mai face etc. asa nu si ar mai face prieteni pe care sa i apere la posturiva multumesc. scuze dak deranjez pe cnv.. e doar o sugestie #-onefondata tine doar de admini atunci cand acorda acest suspendde obicei dupa cum spune si intelesul cuvantului nefondatse acorda cand se face o plangere cu insuficiente dovezi sau se aduc acuzatii false...chiar daca u retragi tine la atitudinea gm-ului daca accepta retragerea ta sau iti da suspenddaca ti s-a acordat acest suspend a fost acordat cu scopul de a citi regulamentul si a-l intelege iar pe viitor sa nu mai faci aceeasi greseala...in legatura cu duelul chiar daca persoana respectiva era on sau a revenit in timp util de a nu primi d.c u nu ai voie prin nici un mijloc sa incurci,intrerupi,sa pui in dificultate o razie, sau alt eveniment sustinut de un gm. ptr ca vei fi automat suspendat sau ai ocazia sa primesti in cel mai fericit caz un warnanumite lucruri tin de atitudinea gm-ului iar daca tie ti-au acordat acel suspend ar trebui sa iei in considerare asta si sa citesti regulamentulacesta este pus cu un scop si este cat de cat detaliat si pe intelesul tuturorura...in legatura cu suspendul ptr intrerupe razie poti fi fericit 99% din cei care au facut ca u au primit 15 zile suspend:)sfatul meu nu mai intrerupe activitatea unui gm..pt ca nici tie nu ti-ar placea daca ai fi in locul lui sa stai sa-ti pierzi timpul din cauza ca un individ sau altul vrea sa faca pe bunul samaritean...sa specificat de x ori nu lasati afk lasati pe riscul vostru...cel care a lasat afk cu tine a lasat pe riscul tau se vede...
jarcuba Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ok ai dreptate in unele lucruri!1-nu se putea spune (ba uite postasi prost nu este valabil postul tau closed si gata!)in fine. ok am primit nefondata. trb sa mai citesc regulamentu sunt un "nob". dar dc nu trb sa citeasca toti regulamenul acestia de gresesc?2- primesti 15 zile cand dai duel in razie la o persaoana care e afk..atunci da intrerupi. il sacpi pe el si iei tu.. persoane caruia iam dat duel era on era la pc! deci cand e razie pot sa fac si duel si ce vreau eu cu el atata timp cat suntem am2 on!3- cuvintele " anumite lucruri tin de atitudinea gm-ului " nu. nu e asa. trb totul ca la regulament.. nu sa ie decizi dupa ureche asa cred eu.. unde gresesc??? astept raspuns plsdoar sugerez.. cat despre bot nu mi ai raspuns ...... + ca mai e un cliker de scrie el autmat comenzile pe care le dai la interval de cateva secunde pentru a nu ptea face preloare .. si cu ala ai voie? cum pot posta persoane care folosesc aceste clikere?
Odyzzeus Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nu se va face o regula din ceea ce s-a propus in topicul de fata. Voi recomanda colegilor mei ca acele plangeri in care exista posibilitatea unei intelegeri amiabile sau e posibil sa fie aduse dovezi noi sa nu fie inchise intr-un interval foarte scurt ci sa fie lasat un ragaz ca cei interesati sa posteze. Asta e valabil doar in cazul acelor plangeri in care e posibil asa ceva. Daca cineva umple un ecran cu injuraturi, nu cred ca se mai poate astepta sa i se acorde dreptul sa posteze :)