Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dark*Elf

sugestie plangeri

Recommended Posts

Posted

desi nu mai sunt activ in joc...sunt activ pe forum...si imi place sa citesc plangeriile si posturile de la banati

poate o sa para stupida ideea ptr moderatori...si poate ptr unii playeri..poate...

am obs ca multi se plang in legatura cu plangeriile inchise prea repede...desii unii se plang ptr plangerile in care nu se dau suspend repede...

stiu ca se lasa timp sa raspunda inculpatul...dar uneori inculpatul nu are timp sa se apere...uneori se inchid plangeri in 5 10 15 min... si nu toti stau pe forum all time sa vada daca e sau nu postat...

sugestia este urmatoare..si stiu ca se poate...daca este bunavointa

sa se raspunda la o plangere la min 6 12 ore dupa ce a fost postat in felul acesta inculpatul daca este nevinovat sau daca a fost vanat..(aici se intampla des..) si are poze cu care sa dovedeasca sau mai stiu eu ce poate sa se apere si nu mai pierde X zile la banati....si acum fara suparare acolo se raspunde cel mai greu ptr ca se cere in multe cazuri parerea mai multor colegi...deci chiar daca este nevinovat tot sta pe bara 1 2 3 zile..

asa s-ar evita aceste cazuri si lumea nu ar mai sari in capul moderatorilor ca X a raspuns prea repede sau XX nu vor sa dea verdictul....

nu cer vot sau ceva ci doar parerea si adminilor / ,moderatorilor si in aceasi masura a playerilor...

oare nu ar fi mai corect asa?

parerea mea:)

take care all

and God bless u all

Paste fericit

Posted

Sectiunea Plangeri nu impartaseste aceleasi atribute ca Vanzari-Cumparari, precum abilitatea de a negocia. Odata ce ai ajuns in aceasta sectiune si ai postat, nu ar mai trebui sa existe cale de intoarcere. Faptul ca va permitem uneori sa retrageti plangerile e o FAVOARE pe care v-o facem si nu suntem obligati sa o repetam. De obicei plangerile stau o vreme inainte de a fi rezolvate, in afara cazului in care moderatorul nu considera ca sunt destule dovezi pentru a da suspend imediat si nu are sens a lasa topicurile deschise (exemplu: plangerile de limbaj).

Posted

Sectiunea Plangeri nu impartaseste aceleasi atribute ca Vanzari-Cumparari, precum abilitatea de a negocia. Odata ce ai ajuns in aceasta sectiune si ai postat, nu ar mai trebui sa existe cale de intoarcere. Faptul ca va permitem uneori sa retrageti plangerile e o FAVOARE pe care v-o facem si nu suntem obligati sa o repetam. De obicei plangerile stau o vreme inainte de a fi rezolvate, in afara cazului in care moderatorul nu considera ca sunt destule dovezi pentru a da suspend imediat si nu are sens a lasa topicurile deschise (exemplu: plangerile de limbaj).

In ciuda faptului ca Redemption a spus ce a spus mai sus,eu sunt pro ptr sugestie:) si mie mi s-a intamplat,m-am rugat de el si eu si multi alti playeri sa retraga ,intr-adevar,la mine nu a mers,nu a retras ,asta e xD.O idee foarte buna din punctul meu de vedere,daca pozele postate sunt editate sau cv de genul?!Iar cel in cauza e plecat de acasa/doarme/afk?Poate k are si el poze kre sa dovedeasca ca nu e adevarat..

Nu stiu,e doar opinia mea,un mare PRO! xD

Posted

In ciuda faptului ca Redemption a spus ce a spus mai sus,eu sunt pro ptr sugestie:) si mie mi s-a intamplat,m-am rugat de el si eu si multi alti playeri sa retraga ,intr-adevar,la mine nu a mers,nu a retras ,asta e xD.O idee foarte buna din punctul meu de vedere,daca pozele postate sunt editate sau cv de genul?!Iar cel in cauza e plecat de acasa/doarme/afk?Poate k are si el poze kre sa dovedeasca ca nu e adevarat..

Nu stiu,e doar opinia mea,un mare PRO! xD

cum va faceti timp sa injurati sau sa dati pk`uri asa sa va faceti timp si sa va aparati, nu e nimeni obligat sa va tina voua 10h un topic deschis k poate poate i se face mila celui care a postat si retrage

Posted

la fel ca si in viata reala atunci cand ajungi la tribunal nu-ti dau sentinta direct vinovat ...doar ptr ca ai fost acuzat...ci te lasa sa te aperi

si aici ar fi frumos la fel...

pe alte servare in momentul in care erai postat primeai un mesaj in game care te avertiza de acest lucru

nu am cerut asta:)

am cerut un min de timp sa se poata apara...ptr ca uneori poate si acuzatul are poze ptr care sa se apere...si chiar si la limbaj daca este provocat :D

eu am vazut plangeri inchise in 2 4 min iar inculpatul a stat 2 3 zile la banati sa-si scoata suspendul ...acordat aiurea...ptr ca avea poze in apararea lui

si in viata reala ai dreptul sa retragi acuzatiile impotriva cuiva...asa ca mi se pare corect sa fie si aici...

deci nu cred ca este o mare favoare:)

p.s. mau^ te rog nu vorbi aiurea.....sustine ce vorbesti

un mic ex

daca noi ne certam la 8 dimineata suntem aman2 in joc dar te postez la 2 amiaza cand esti la scoala serv..iar adminul inchide in 10 min...iar u erai nevinovat..iti convine sa stai 3 zile la banati?

si eu nu m-am referit ca poate retrage ci doar sa ai timp sa te aperi

citeste topicul te rog

nu lingusi daca nu ai cu ce:)

Posted

@ mau^ ,eu acolo nu m-am referit la ceea ce crezi tu.Eu am spus ca sa lase topicu deschis ,pt ca cealalta persoana sa aiba ocazia sa se apere,nu pt k sa se milogesaca de el(ca in cazul meu :)) sa retraga).

Dc sa nu evitam timpul pierdut cu Reevaluare X,prin accordarea timpului necesar Inculpatului ptr a se apara?!

Posted

ar fi buna ideea, numai in cazul in care s-ar sactiona la sange spamul facut in acel topic.

adica pui pozele iar urmatorul care va raspunde va fi ori vinovatul cu pozele sale, ori adminu. Vinovatul daca nu are poze sa nu inceapa cu hai te rog retrage sau sa injure, au existat numeroase cazuri de genu. Aceste lucruri le poate face si pe pm.

Parerea mea :)

Posted

ar fi buna ideea, numai in cazul in care s-ar sactiona la sange spamul facut in acel topic.

adica pui pozele iar urmatorul care va raspunde va fi ori vinovatul cu pozele sale, ori adminu. Vinovatul daca nu are poze sa nu inceapa cu hai te rog retrage sau sa injure, au existat numeroase cazuri de genu. Aceste lucruri le poate face si pe pm.

O idee buna,o sustin xD

Posted

asta ar ceva normal si acum... multi in posturile la plangeri fac free chat...fara warn..

la cei neimplicati ar trebui disable direct.iar la genurile plz retrage warn si sau disable 1 2 3 zile

plangeri se aduna si acum, doar ca unii au ocazia sa se apere ptr ca se raspunde la 1 2 3 zile dupa post iar altii nu au nici 10 min

si nu vad ce ar fi greu in loc sa dea verdict la prima pagina s-ar duce direct la a 2 3 4-a

si in plus ar trebui introdusa o regula gen

am postat am pus toate printurile care sunt necesare sa nu mai adaug pe urma ce-mi trece prin cap in x posturi acolo sau sa ma cert cu cel acuzat...

la sectiunea plangeri ar trebui sa ai dreptul de a posta o singura data,iar in acel post urci tot ce e necesar acuzarii sau apararii,doar in cazul in care un mod iti cere sa mai urci o poza ceva atunci sa postezi

unele plangeri ajung si la 4 5 pagini...ptr ce?pozele vb nu cuvintele....si cred ca moderatorii sunt destul de capabili sa vizualizeze o poza fara ajutorul a 10 avocati si 20 de sustinatori

Posted

e buna sugestia ta , dar oricum chiar dak ti-ar inchide un moderator topicul , iar tu nu ai apucat sa raspunzi , poti face o reevaluare cu printurile de exemplu si iti poate scoate ss-ul !

Posted

e buna sugestia ta , dar oricum chiar dak ti-ar inchide un moderator topicul , iar tu nu ai apucat sa raspunzi , poti face o reevaluare cu printurile de exemplu si iti poate scoate ss-ul !

da da :))

numeroase cazuri de reevaluari nerezolvate :))

Posted

tot in favoarea acestei sugestii vin cu inca o propunere: crearea a doua subforumuri: plangeri rezolvate si plangeri nerezolvate. astfel, cand s-a luat decizia asupra unei plangeri (postate la plangeri nerezolvate), aceasta sa fie mutata la plangeri rezolvate (este, in definitiv, vorba de doar cateva clickuri). astfel moderatorii nu mai trebuie sa filtreze printre plangeri rezolvate si nerezolvate.

Posted
@s|n|ster ,plangerile sunt deja filtrate,au in stanga acolo o iconita cu un lacatel daca sunt rezolvate,adik sunt CLOSED,si daca sunt nerezolvate au o iconita diferita ,uita-te vei remarca
Posted

thank you, cpt obvious.

acel topic inchis mutat in alt subforum ar lasa loc altui topic deschis, ergo eficienta.

ceea ce am spus eu impreuna cu aplicarea sugestiei initiale ar duce la maxim doua pagini de plangeri care necesita atentia unui moderator, nu 3-4-5.

Posted

tot in favoarea acestei sugestii vin cu inca o propunere: crearea a doua subforumuri: plangeri rezolvate si plangeri nerezolvate. astfel, cand s-a luat decizia asupra unei plangeri (postate la plangeri nerezolvate), aceasta sa fie mutata la plangeri rezolvate (este, in definitiv, vorba de doar cateva clickuri). astfel moderatorii nu mai trebuie sa filtreze printre plangeri rezolvate si nerezolvate.

e buna sugestia +1

Posted

totusi noi ne certam noi propunem dar am obs ca vDragos a raspuns in unele topicuri ...poate arunca un ochi si aici si ne spune..macar sa nu ne mai batem capul aiurea...ca nu se va accepta asa ceva...desi obs ca problema persista...toti suntem oameni toti gresim...dar meritam si dreptul sa ne aparam...

ma refer si la moderatori ca si ei sunt oameni si ei gresesc in unele...cazuri...:)

dar sincer in unele cazuri parca am fi in america..pe vremea cand daca erai negru erai vinovat....asa si aici...esti postat esti vinovat...

Posted

totusi noi ne certam noi propunem dar am obs ca vDragos a raspuns in unele topicuri ...poate arunca un ochi si aici si ne spune..macar sa nu ne mai batem capul aiurea...ca nu se va accepta asa ceva...desi obs ca problema persista...toti suntem oameni toti gresim...dar meritam si dreptul sa ne aparam...

ma refer si la moderatori ca si ei sunt oameni si ei gresesc in unele...cazuri...:)

dar sincer in unele cazuri parca am fi in america..pe vremea cand daca erai negru erai vinovat....asa si aici...esti postat esti vinovat...

Dar de ce sa nu postati voi mai tarziu?

De ce sa nu asteptati ca poate va intelegeti cu respectivul? Aveti 7 zile la dispozitie ca sa postati o plangere deci minim 6 zile sa va impacati. Dupa parerea mea o plangere facuta nu ar trebui sa mai fie retrasa ca de aia e facuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...