Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MaxVIP

Warp menu command

Recommended Posts

Posted

Atunci nu are rost ca la MG sa arate spre exemplu move in lorencia la level 6 cand de fapt el intra la level 10. :)

Asa e .. insa asa emuleaza, sau cum sa-ti explic, serverul.. warp commandul. Nu ai ce sa-i faci ... e din server nu-i din client.

Pe acest server lvl de move pe harti asa este facut de ce`i care l-au creat. Dragos nu a facut nimic pentru aceasta.

Nu e adevarat L!NU, indiferent de versiunea de server intotdeaun caracterele MG si DL au avut diferenta de lvl fata de BK/SM/ELF

Pai si care este motivul pentru care eu ca MG vad la ce level ar fi TREBUIT sa dau move cand de fapt dau move la fel ca toate celelealte caractere?

Ca SM in warp menu, imi arata move in lorencia la level 10. Ca mg, imi arata move in lorencia la level 6. Dar de fapt move-ul merge de la level 10 ca si la SM. So, what's the use? o_O

Nu cred ca ai inteles la ce m-am referit eu ori te-ai exprimat tu gresit. Sau viceversa.

Asa cum am mai spus, serverul modifica warp command-ul dupa clasa. warp command-ul facut de mine este scris bine nu are nici o gresala pentru ca daca ar fi avut n-ar fi mers hartile.

In warp meniu notezi levelul cel mai mare care il are serverul setat si intotdeauna este levelul BK-ului, SM-ului, si al ELF-ului. adica de exemplu pentru /warp lorencia necesita normal lvl 10. Lvl 10 este setat in server ca max level in client se trece tot lvl 10 ia serverul in cazul in care este caracter care poate intra mai rpd.. ca MG sau DL imediat il transforma si il face la level 6, pentru lorencia.

Levelul din warp command-ul vechi era in unele locuri mai mare in altele mai mic. Era total dereglat pentru unele harti. Acum indica asa cum trebuie cat si pentru MG si DL insa serveru a fost setat de asa natura ca DL si MG sa intre la acelasi lvl. Normal ca nu poti intra de la lvl 6 daca nu iti permite serverul. Clientul reprezinta doar partea vizuala. Serverul face totul, clientu doar arata unele informatii redate de server.

Posted

MaxVIP, crede-ma ca am testat si eu versiunea asta de server si n-ai cum sa faci ca MG si DL sa intre la lvl mai mic. Asa este compilat GameServer.exe, iar neavand sursa este prea multa bataie de cap pentru a se modifica. Oricum Dragos asta a si vrut ca lvl de move sa fie identice la toate caracterele.

Posted

MaxVIP, crede-ma ca am testat si eu versiunea asta de server si n-ai cum sa faci ca MG si DL sa intre la lvl mai mic. Asa este compilat GameServer.exe, iar neavand sursa este prea multa bataie de cap pentru a se modifica. Oricum Dragos asta a si vrut ca lvl de move sa fie identice la toate caracterele.

Majoritatea serverelor sunt luate dupa ragezone :-j sa fim seriosi io unu nu pot baga mana-n foc pentru dragos ca s-ar pricepe atat de bine tinand cont de topicul asta un i-am explicat niste lucruri .. in care mie personal mi-a dat de inteles ca habar nu are http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=337846 bine multi nu au inteles exact ce am vrut io sa spun.. si au inceput sa abereze despre seturi +13 si cu voturi negative.. nu mai conteaza asta ..

Iti spun io L!NU totul se poate modifica si totul se poate face dupa bunul plac.. nu sunt un novice am avut server mare de mu. si poate am sa-l mai redeschid .. si inafara de asta io am fost cel care a ajutat baietii din CZTeam la release Season 5 drept urmare am primit o copie bugles Season 5 :)

Posted

Ok, atunci poate ajuti si LinkMania sa rezolve Pk bug si diretenta de Buff/swell/MS dintre cele doua servere. Astea cred ca este la rand in rezolvarea bugurilor...

bft :tiphat:

Posted

Nu am cum, nu am acces la server. Doar dragos poate face asta..

in legatura cu ce spui tu .. nu stiu despre ce e vorba trebuie sa ma documentez .. dar oricum mai mult decat sa-i las domnului dragos niste sfaturi in sectiunea sugestii sau chiar si aici in aspecte tehnice io nu pot face.

Atat pentru azi ! NB

Posted

UPDATE!

New Warp Command

Download: data.rar

Fiecare harta a fost verificata level dupa level, acum fiecarei harti ii corespunde levelul!

-INSTRUCTIUNI-

Extract files in your MuOnline folder! (OVERWRITE)

"Would you like to replace the existing file?"

CLICK --> "Yes to all"

----------------------------------------------------------------

----Warp M Command (Copyright? BestWizard)----

----------------------------------------------------------------

Rog pe domnul vdragos daca se poate sa-mi adauge si "text.bmd" pentru acordare de

credite, daca se poate; Daca nu, sunt multumit oricum ca am facut ceva benefic

pentru server in anonimat!

Va multumesc si sper sa-mi apreciati munca!

nice patch :)

daca te mai plictisesti si te pricepi , sa mai faci :)

Nu am cum, nu am acces la server. Doar dragos poate face asta..

in legatura cu ce spui tu .. nu stiu despre ce e vorba trebuie sa ma documentez .. dar oricum mai mult decat sa-i las domnului dragos niste sfaturi in sectiunea sugestii sau chiar si aici in aspecte tehnice io nu pot face.

Atat pentru azi ! NB

astept sfaturi :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...