Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MaxVIP

Warp menu command

Recommended Posts

Posted

UPDATE!

New Warp Command

Download: data.rar

Arena: Level: 300 (CORECTAT)

Lorencia: Level: 10

Noria: Level: 10

Devias: Level: 20

Devias2: Level: 20

Devias3: Level: 20

Devias4: Level: 20

Dungeon: Level: 30

Dungeon2: Level: 40

Dungeon3: Level: 50

Atlans: Level: 70

Atlans2: Level: 80

Atlans3: Level: 90

Losttower: Level: 50

Losttower2: Level: 50

Losttower3: Level: 50

Losttower4: Level: 60

Losttower5: Level: 60

Losttower6: Level: 70

Losttower7: Level: 70

Aida: Level: 150 (CORECTAT)

Aida2: Level: 150 (CORECTAT)

Tarkan: Level: 140

Tarkan2: Level: 140

Icarus: Level: 170

Kanturu: Level: 160

Kanturu2: Level: 160

Kanturu3: Level: 230

CryWolf: Level: 150 (Harta lipsa, adaugata)

Fiecare harta a fost verificata level dupa level, acum fiecarei harti ii corespunde levelul!

-INSTRUCTIUNI-

Extract files in your MuOnline folder! (OVERWRITE)

"Would you like to replace the existing file?"

CLICK --> "Yes to all"

----------------------------------------------------------------

----Warp M Command (Copyright? BestWizard)----

----------------------------------------------------------------

Rog pe domnul vdragos daca se poate sa-mi adauge si "text.bmd" pentru acordare de

credite, daca se poate; Daca nu, sunt multumit oricum ca am facut ceva benefic

pentru server in anonimat!

Va multumesc si sper sa-mi apreciati munca!

Posted

#-o tu de ce nai pus sursa de unde ai copiat?

si oricum nu cred ca are nevoie

o statuie in lore nu vrei :crazy:

scz daca team suparat dar daca ar fi dupa noi am pune s4 .

Posted

#-o tu de ce nai pus sursa de unde ai copiat?

si oricum nu cred ca are nevoie

o statuie in lore nu vrei :crazy:

scz daca team suparat dar daca ar fi dupa noi am pune s4 .

nu am copiat nimic de nicaieri ce e aici e facut de mine!

Guest lowgman45
Posted

mc de meniu :right:

#dumnezeu - abtine-te de la comentariile astea inutile, macar el a facut ceva nu ca tine sa tot comenteze cu copy/paste or whatever.

Posted

:right:

Nice work.

Ar trebui sa se aprecieze intentiile de a face clientu cat mai bun. Ramane la alegerea fiecaruia ce skin/warp .. etc folosesc. Global nu stiu daca va fi pus doar dupa o verificare riguroasa. Clientu oficial trebuie sa fie cat mai stabil si verificat amanuntit.

:tiphat:

Posted

Nice work. dar in aida nu intri la 160?

eu asha stiam ca la 160 poti da move aida.

nope, normal acolo era 140 pus de linkmania cand defapt intri la 150

Posted

nu v-as sfatui sa downloadati. Poate sa contina keyloggere, sniffere si alte prostii. MaxVIP trebuia sa dai pm un mod sau lu dragosh si le punea el dak vroiai si dak nu aveau nik in ele .. asa cel mai probabil o sa te alegi cu un warn

Posted

nu v-as sfatui sa downloadati. Poate sa contina keyloggere, sniffere si alte prostii. MaxVIP trebuia sa dai pm un mod sau lu dragosh si le punea el dak vroiai si dak nu aveau nik in ele .. asa cel mai probabil o sa te alegi cu un warn

Un keylogger este un format dintr-un server si un client. Clientul unui Keylogger care se trimite victimei are intotdeauna extensia *.exe. Keyloggerul poate fi bindat in programe, de preferat kituri de instalare sau mici utilitare ca de exemplu clickere, cu aceeasi extensie si anume *.exe. Keyloggerul nu este de ajuns sa patrunda in PC el trebuie accesat de catre un utilizator, fara a fi accesat el nu poate afecta sub nici o forma!

Fisierele urcate de mine au extensia *.bmd. In jocurile de consola BMD este un fisier model 3D folosit in jocurile "GameCube". Pachetele BMD contin atat structura modelului cat si grafica intr-un singur fisier. Extensia BMD este folosita pentru fisierele de tip "data" pentru jocul MuOnline.

Facultativ fisierele *.bmd nu pot fi lansate in executie, ele pot fi editate/deschise cu un editor special.

------------------------------------------

Sniffing-ul se poate face atunci când mai multe computere comunică prin acelaşi mediu fizic, de exemplu prin reţea cu cablu coaxial sau reţea UTP dar cu concentrator HUB. Hub-ul repetă ceea ce a transmis un computer către toate celelalte staţii, însă doar computerul destinaţie procesează datele. Un program sniffer poate, în aceste condiţii, să analizeze comunicaţia efectuată prin reţea fiindcă datele dintre orice două computere ajung şi prin placa proprie de reţea. În schimb, dacă în reţea este un switch pe post de concentrator, acesta nu retransmite informaţia tuturor, ci doar computerului destinaţie, iar celelalte nu "văd" alt trafic decât cel care le este destinat. Comunicaţia prin cablu este cumva similară; modemul clientului comunică direct cu echipamentul central al furnizorului de servicii, şi nu poate fi setat să "asculte" şi comunicaţiile altor clienţi fiindcă la cablu se transmite simultan cu mulţi clienţi prin acelaşi mediu, dar pe canale diferite. Singura modalitate de spionare din partea altei firme ar fi să spargă serverul linux folosind una din vulnerabilităţile acestuia care nu a fost patch-uită, sau să instaleze un virus tip cal troian pe unul sau mai multe din calculatoare, iar acela să raporteze emailuri şi documente fără cunoştinţa angajaţilor.

Asta in caz ca nu sti ce este un sniffer si la ce foloseste!

Va rog nu mai postati aiurea daca nu stiti despre ce este vorba!

mai bine ar face linkmania asa ceva :) si unu pt dl / mg

Acest command facut de mine se modifica automat pentru fiecare clasa in parte SM/BK/ELF si MG/DL. Este perfect pentru fiecare caracter!

Problema pe acest server e simpla, LinkMania a setat serverul de asa natura ca MG si DL sa fie egali in ceea ce priveste warp-ul pe harti. Pentru un server setat Default in ceea ce priveste aspectul acesta, insasi serverul modeleaza warp command-ul pentru fiecare clasa in parte!

Posted

Un keylogger este un format dintr-un server si un client. Clientul unui Keylogger care se trimite victimei are intotdeauna extensia *.exe. Keyloggerul poate fi bindat in programe, de preferat kituri de instalare sau mici utilitare ca de exemplu clickere, cu aceeasi extensie si anume *.exe. Keyloggerul nu este de ajuns sa patrunda in PC el trebuie accesat de catre un utilizator, fara a fi accesat el nu poate afecta sub nici o forma!

Fisierele urcate de mine au extensia *.bmd. In jocurile de consola BMD este un fisier model 3D folosit in jocurile "GameCube". Pachetele BMD contin atat structura modelului cat si grafica intr-un singur fisier. Extensia BMD este folosita pentru fisierele de tip "data" pentru jocul MuOnline.

Facultativ fisierele *.bmd nu pot fi lansate in executie, ele pot fi editate/deschise cu un editor special.

Insa problema pe acest server este foarte simpla, LinkMania a egalat caracterele asa incat MG si DL sa nu poata intra mai repede pe alte harti decat celelalte caractere! Insasi serverul moduleaza warp command-ul pentru fiecare clasa in parte dar aici situatia se schimba pentru ca serveru a fost setat de asa natura ca MG si DL sa nu mai poata intra la diferenta de level fata de celelalte caractere.

------------------------------------------

Sniffing-ul se poate face atunci când mai multe computere comunică prin acelaşi mediu fizic, de exemplu prin reţea cu cablu coaxial sau reţea UTP dar cu concentrator HUB. Hub-ul repetă ceea ce a transmis un computer către toate celelalte staţii, însă doar computerul destinaţie procesează datele. Un program sniffer poate, în aceste condiţii, să analizeze comunicaţia efectuată prin reţea fiindcă datele dintre orice două computere ajung şi prin placa proprie de reţea. În schimb, dacă în reţea este un switch pe post de concentrator, acesta nu retransmite informaţia tuturor, ci doar computerului destinaţie, iar celelalte nu "văd" alt trafic decât cel care le este destinat. Comunicaţia prin cablu este cumva similară; modemul clientului comunică direct cu echipamentul central al furnizorului de servicii, şi nu poate fi setat să "asculte" şi comunicaţiile altor clienţi fiindcă la cablu se transmite simultan cu mulţi clienţi prin acelaşi mediu, dar pe canale diferite. Singura modalitate de spionare din partea altei firme ar fi să spargă serverul linux folosind una din vulnerabilităţile acestuia care nu a fost patch-uită, sau să instaleze un virus tip cal troian pe unul sau mai multe din calculatoare, iar acela să raporteze emailuri şi documente fără cunoştinţa angajaţilor.

Asta in caz ca nu sti ce este un sniffer si la ce foloseste!

Va rog nu mai postati aiurea daca nu stiti despre ce este vorba!

Acest command facut de mine se modifica automat pentru fiecare clasa in parte SM/BK/ELF si MG/DL. Este perfect pentru fiecare caracter!

Problema pe acest server e simpla, LinkMania a setat serverul de asa natura ca MG si DL sa fie egali in ceea ce priveste warp-ul pe harti. Pentru un server setat Default in ceea ce priveste aspectul acesta, insasi serverul modeleaza warp command-ul pentru fiecare clasa in parte!

thx for the update

Posted

mai bine ar face linkmania asa ceva :) si unu pt dl / mg

Da la MG/DL ai naspa rau ca nu intelegi nimica din warp command.

MaxVIP ai facut un lucru frumos :tiphat:

Posted

L-am testat si eu pe un sm si un mg. Felicitari, chiar merg.

Acum depinde daca se aproba a fi introdus in client.

LE: Rectific, am jucat cu un mg pana la level 9, nu merge sa dau move la o harta de level 6. Ori cu /move ori prin map. Apas pe lorencia/noria cu level 6 minim, si nu ma teleporteaza, scriu /move lorencia nu ma teleporteaza. Poate ai uitat ceva, look again.

LE2: Acum ca am level 10, merge sa ma teleportez. Cred ca inteleg ce are, nu se poate teleporta decat la level-ul corespunzator ca si sm/bk/elf. And btw, atunci cand vrei sa te warp pe o harta avansata, nu-ti scrie "cannot move to x map, you need x level".

Posted

LE: Rectific, am jucat cu un mg pana la level 9, nu merge sa dau move la o harta de level 6. Ori cu /move ori prin map. Apas pe lorencia/noria cu level 6 minim, si nu ma teleporteaza, scriu /move lorencia nu ma teleporteaza. Poate ai uitat ceva, look again.

LE2: Acum ca am level 10, merge sa ma teleportez. Cred ca inteleg ce are, nu se poate teleporta decat la level-ul corespunzator ca si sm/bk/elf. And btw, atunci cand vrei sa te warp pe o harta avansata, nu-ti scrie "cannot move to x map, you need x level".

bunny felicitari pt Doctor docent in gaming si ne pare rau ca nu mai faci parte din stafful linkmania,parerea mea personala ai fost cel mai bun tehnician.

Problema asta cu warp command se putea rezolva deja dela inceputul servului,eu cred ca degeaba facem noi zeci de topicuri ca nu ne asculta nimeni

Posted

Mersi, insa fara sa fiu modest, multe lucruri le-am pus cap la cap cu ajutorul vostru. Cum ar fi topicul asta spre exemplu. :P N-am facut decat sa dau instructiuni pe ici pe colo. ^^ Cel mai bun teh, well, pe departe a fost Margelatul. Miss that guy. Mai e Cr1stY prin preajma, o sa va ajute si el cand are timp. :D

Posted

Problema este din server serverul a detectat MG-ul ca poate intra normal de la lvl 6 insa a fost restrictionat. Asa cum am mai spus si mai sus vdragos a facut in asa fel incat sa nu mai existe diferenta de level intre caractere! De exemplu, normal MG/DL intra la 146 in arena acum toate caracterele intra la 300 in arena.

Eu nu am gresit cu nimic, "gresala" este in server, Iar eu nu am acces acolo ca sa o pot remedia.

Posted

Problema este din server serverul a detectat MG-ul ca poate intra normal de la lvl 6 insa a fost restrictionat. Asa cum am mai spus si mai sus vdragos a facut in asa fel incat sa nu mai existe diferenta de level intre caractere! De exemplu, normal MG/DL intra la 146 in arena acum toate caracterele intra la 300 in arena.

Eu nu am gresit cu nimic, "gresala" este in server, Iar eu nu am acces acolo ca sa o pot remedia.

Pe acest server lvl de move pe harti asa este facut de ce`i care l-au creat. Dragos nu a facut nimic pentru aceasta.

Posted

Pe acest server lvl de move pe harti asa este facut de ce`i care l-au creat. Dragos nu a facut nimic pentru aceasta.

Te contrazic LiNU,cand a inceput servul (s1) mergea move la mg asa cum avea pe lista de warp command(eu asa tin minte) deci vdragosh a schimbat cv

Posted

Te contrazic LiNU,cand a inceput servul (s1) mergea move la mg asa cum avea pe lista de warp command(eu asa tin minte) deci vdragosh a schimbat cv

A schimbat intregul server. Nu mai este Season 1 acuma este Season 2.

Posted

Atunci nu are rost ca la MG sa arate spre exemplu move in lorencia la level 6 cand de fapt el intra la level 10. :)

Pai el asta a facut ! Ca warp comandu sa fie la fel,pentru toate caracterele,pentru ca toate caracterele intra la acelasi lv pe harti,nu mai conteaza ca e sm/mg etc...

Posted

Pai el asta a facut ! Ca warp comandu sa fie la fel,pentru toate caracterele,pentru ca toate caracterele intra la acelasi lv pe harti,nu mai conteaza ca e sm/mg etc...

Pai si care este motivul pentru care eu ca MG vad la ce level ar fi TREBUIT sa dau move cand de fapt dau move la fel ca toate celelealte caractere?

Ca SM in warp menu, imi arata move in lorencia la level 10. Ca mg, imi arata move in lorencia la level 6. Dar de fapt move-ul merge de la level 10 ca si la SM. So, what's the use? o_O

Nu cred ca ai inteles la ce m-am referit eu ori te-ai exprimat tu gresit. Sau viceversa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...