SpAnCHoC Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 spanac cauta George Calin pe iutub :).Eu am adus argumente ca nu a inviat nici un semizeu iudeu si voi,ati dat dovada de inteligenta si ati insultat toti ateii din lume?Cre(s)tini adevarati! Cei cu nebunul ala
bunny Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 aminteste-ti cine a inceput "atei prosti_|_ " suna cunoscut? Chiar, cum se face ca ai nostri crestini injura/insulta mai mult decat un ateu. Asa-l servesc ei pe d-zeu? INJURATIIII COPIIIIII MEEEIIIIIIIIII, show them who's boss.
mulexi Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ce face un cal pe un camp de marihuana ? :) p.s. Paste fericit ! Si da, poate sunt ateu, dar mai degraba cred in Big Bang decat in Dumnezeu si la biserica ma duc doar cu prietenii (la inviere sau daca e vreun eveniment 'important' ) Serios acum mai bine nu ziceai.Sa vezi cati o sa iti sara in cap acum :D Chiar, cum se face ca ai nostri crestini injura/insulta mai mult decat un ateu. Asa-l servesc ei pe d-zeu? INJURATIIII COPIIIIII MEEEIIIIIIIIII, show them who's boss. Pai si ce?In cartea lor magica cu povesti mitologice scrie asa "cine nu e cu mine e impotriva mea" .
IceMan Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Hai ca a trecut si Pastele si vad ca a cam degenerat topicul ..Closed.