Jump to content
SpAnCHoC

Paşte fericit Linkmania!

Recommended Posts

Posted

Aha deci ai sub 14 ani :))

Are 14 sau 15. Stiu ca avea data nasterii trecuta la profil. Nu e Renegatu,cred! Un copilas la varsta care vrea sa se "impreuneze" , dar nu se uita nici dracu la el. Spera ca evreul jeshua sa-i trimita o vrigina!

Guest erifeek
Posted

Am gasit 3 variante:

1.Minti

2.Ai sub 14 ani

3.Esti Renegade

Ai vrea tu sa fii renegade , mumosule . hai roiu de aici :-*

Ba asta , gigi nuca sau cum ~~ te-o chema . nu era vorba ca crestinii sau ce esti tu nu au voie sa jigneasca ? :(

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Paste fericit tuturor :)

Hristos a inviat !

Posted

Nu are rost sa ma consum cu voi,sunteti niste no-liferi care isi petrec toata viata in fata calculatorului(ma refer la acesti inteligenti numiti atei),ai inteles Luciane?Vedem noi lucica cand vei fi in o situatie dificila si o sa ramai singur.Iti zic eu ca ai sa iti dai seama cat de fraier ai fost.

Posted

Are 14 sau 15. Stiu ca avea data nasterii trecuta la profil. Nu e Renegatu,cred! Un copilas la varsta care vrea sa se "impreuneze" , dar nu se uita nici dracu la el. Spera ca evreul jeshua sa-i trimita o vrigina!

Imagine IPB

Eu in pat

Posted

mulexi,cretini sunt parintii tai deoarece au renuntat la ideea de avort cand te-a "produs" .

Te-am insultat eu?Si ziceti ca eu am ceva cu voi si ca ateii,sunt prosti.

Posted

Hristos a inviat !

Oricum invie in fiecare an. What's the use? =)) I mean, parca ar fi licitatie, hristos a inviat odata, hristos a inviat de doua ori, SOLD. Cand se termina treaba asta cu pastele, moare pana la anu? Sau cum? :D

Posted

Nu are rost sa ma consum cu voi,sunteti niste no-liferi care isi petrec toata viata in fata calculatorului(ma refer la acesti inteligenti numiti atei),ai inteles Luciane?Vedem noi lucica cand vei fi in o situatie dificila si o sa ramai singur.Iti zic eu ca ai sa iti dai seama cat de fraier ai fost.

Ma serios acum,nu am insultat pe nimeni,iar voi apelati la injuraturi si glume in rate.....

Am insultat toti crestinii?Unde?

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Oricum invie in fiecare an. What's the use? =)) I mean, parca ar fi licitatie, hristos a inviat odata, hristos a inviat de doua ori, SOLD. Cand se termina treaba asta cu pastele, moare pana la anu? Sau cum? :D

Bun,te intreb asa frumos,tu esti ateu,sau?

Daca asa e traditia,sau si tu esti un gen dinala ca stiinta a inventat tot,si are toate explicatiile?

Posted

Ma tu sti ce imi place mie la tara asta?E plina de prosti,saraci,cre(s)tini dar sti ceva?Macar ne amuzam si noi.....Religia a aparut cand primul smecher a intalnit primul fraier.

Poftim domnule ateu inteligent care uita de la mana pana la gura.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Degeaba va certati,religia cu stiinta se vor contrazice tot timpu', nu are rost,angel lasa-l in pace,e viata lui.

Posted

Bun,te intreb asa frumos,tu esti ateu,sau?

Daca asa e traditia,sau si tu esti un gen dinala ca stiinta a inventat tot,si are toate explicatiile?

CE VREI TU MA?!

Posted

Iepuras,pt cultura ta generala: Sarbatoarea numita Paste semnifica invierea Domnului Iisus Hristos.Nu in fiecare an invie ci in fiecare an este sarbatorita invierea Lui.

De cat timp niste mituri ale unui sef de secta iudeu fac parte din cultura generala a unei persoane?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...