Jump to content
SpAnCHoC

Paşte fericit Linkmania!

Recommended Posts

Posted

Eu simt ca daca ma mai uit mult la el, dau prajitura si ouale cu care m-am indopat afara din mine :)) .

Paste fericit tuturor ! >:D<

Hristos has respawned (pt cs-isti) :)) .

Daca si de Paste , e caterinca .... :) . Vremuri grele :|

Posted

Eu simt ca daca ma mai uit mult la el, dau prajitura si ouale cu care m-am indopat afara din mine :)).

Paste fericit tuturor ! >:D<

Hristos has respawned (pt cs-isti) :)).

ce rank are? =)))

Guest stefteo21
Posted

Paşte Fericit !

Posted

Daca esti ateu atunci taci si nu te mai tot baga in seama ca nu impresionezi pe nimeni.

Oare tu realizezi cat de penibil esti?:-?

Sa pasteti fericiti.Adevarat n-a inviat!

Posted

Bai penibilus?Ia dai drumu la biserica n-ai ce cauta pe forum

descifreaza asta "Nu exista oameni credinciosi,ci doar oameni pacaliti"

Cat de prost poti sa fii.

Posted

Adu argumente solide ca Dumnezeu exista, inafara de Biblie, care puteam s-o scriu si eu daca traiam acum 2000 ani.

Cum explici sfanta lumina de la Ierusalim?

Stiinta nu poate spune de ce ea apare numai in ziua de paste si numai cand spune rugaciunea patriarhul Ierusalimului.

il cunoaste el in real life=)))ce stim noi

http://yfrog.com/5piisuscocalar299x481j

ii fac in ciuda

Imagine IPB

Asa areti tu?

Posted

Daca esti ateu atunci taci si nu te mai tot baga in seama ca nu impresionezi pe nimeni.

Tu nu te intrebi oare de ce toti ateii sunt prosti?_|_

Cum explici sfanta lumina de la Ierusalim?

Stiinta nu poate spune de ce ea apare numai in ziua de paste si numai cand spune rugaciunea patriarhul Ierusalimului.

Imagine IPB

Asa areti tu?

Posted

Tu nu te intrebi oare de ce toti ateii sunt prosti?_|_

Vrei exemple de "atei prosti"?Uite cateva:

Comportamentul etic al omului ar trebui bazat doar pe simpatie, educaţie şi legături sociale; nu e nevoie de nicio bază religioasă. Omul s-ar afla într-o poziţie proastă dacă ar trebui constrâns de frica pedepsei şi speranţa răsplatei dupa moarte.

? Albert Einstein

"Dacă oamenii sunt buni doar pentru că se tem de o pedeapsă şi speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică."

Albert Einstein

"Este, bineînţeles, o minciună, ceea ce aţi citit despre convingerile mele religioase, o minciună repetată sistematic. Nu cred într-un Dumnezeu personal şi n-am negat niciodată aceasta, ci am exprimat-o clar. Dacă există în mine ceva care poate fi numit religios, atunci este admiraţia neţărmurită pentru structura acestei lumi, pe atât pe cât ştiinţa noastră o poate evidenţia."

Albert Einstein, 1954, din "Albert Einstein: Latura umană", editată de Helen Dukas şi Banesh Hoffman, Princeton University Press

"Cuvântul 'Dumnezeu' nu este pentru mine nimic mai mult decât expresia şi produsul slăbiciunilor umane, Biblia o colecţie de legende onorabile, dar totuşi primitive, care sunt în orice caz cam puerile. Nicio interpretare, oricât de subtilă, nu poate schimba asta (pentru mine)."

Albert Einstein, 3 ianuarie 1954, scrisoare către Eric Gutkind

"Fie şi doar în termeni de alocare a resurselor de timp, religia nu e foarte eficientă. Sunt multe alte lucruri pe care le-aş putea face într-o dimineaţă de duminică."

Bill Gates

Niste prosti cei de mai sus oricum,pentru mai multi "atei prosti"poti accesa linkul urmator: http://www.atei.ro/Text/ca.html

Sfanta lumina de la Ierusalim woooow...uite explicatia/expliciatiile:

"Nu e autentica. E un compus al disulfatului de carbon.Arde ca o lumina vie in contact cu aerul, nu ataca pielea, iar dupa cateva minute devine flacara obisnuita. (in antichitate era cunoscut sub denumirea de foc grecesc). Exista mai multe substante care pot cauza "miracolul acesta"."

Asa ca,pentru mine,chiar daca era inexplicabila,o clasam la categoria fenomene inexplicabile,NU la minuni.Dar deocamdata exista explicatii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...