SpAnCHoC Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paşte fericit tuturor, sa aveti parte de sanatate si de mult bine, Hristos a inviat!
Heini Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paste Fericit tuturor :) .PS: SpAnCHoC sincer , urasc avatarul tau . Acel GIF :pokeye:
Equilibrium Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paste Fericit tuturor :) . PS: SpAnCHoC sincer , urasc avatarul tau . Acel GIF :pokeye: Eu simt un gol in stomac cand ma uit la el :blink: ON: Paste fericit tuturor!
MariuS™ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Eu simt un gol in stomac cand ma uit la el :blink: ON: Paste fericit tuturor! Eu simt ca daca ma mai uit mult la el, dau prajitura si ouale cu care m-am indopat afara din mine . Paste fericit tuturor ! >:D< Hristos has respawned (pt cs-isti) .
Stalk3r Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 @Spanchoc si eu iti doresc u paste fericit dar fa ceva cu avatarul ca de fiecare data cand il vad am impresia ca degetu meu e ala :tiphat:
andix3x Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paste fericit linkmaniacilor :hug: Luci , cu placere :) .
liquidlove Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :rofl1:Deci,e de 5 ori mai fain ca celalat,ce stare imi creaza fostul avatar,doamne ..si acum mai mi se ridica paru pe mana .
Random Hero Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :rofl1: Deci,e de 5 ori mai fain ca celalat,ce stare imi creaza fostul avatar,doamne ..si acum mai mi se ridica paru pe mana . Eu il am salvat in PC si imi provoaca o senzatie ciudata de fiecare data cand ma uit la el. Ceva asemanator cu golul din stomac al lui Equi.
MiTzA- Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 paste fericit , have fun, aveti grija cu ouale :D :D :Doh carolainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , http://www.youtube.com/watch?v=iecXHfrGMWo -> pt fani mei de pretutindeni :hug:
mortallx Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paste fericit tuturor si sa va dea Dumnezeu sanatate !!!