Jump to content
Bobby

Papa, acuzat că a acoperit abuzurile unui preot

Recommended Posts

Posted

Papa, acuzat că a acoperit abuzurile unui preot american asupra a 200 copii

Papa se confruntă cu acuzaţii că a fost personal implicat în acoperirea unui abuz sexual asupra copiilor după ce nu a acţionat contra unui preot american care a molestat 200 de copii la o şcoală de surzi.

Acuzaţiile se centrează pe reverendul Lawrence C. Murphy, care este acuzat că a abuzat de copii în Wisconsin, unde a lucrat în perioada 1950 -1974.

Eu sunt catolic dar mi rusine ce se intampla in biserica catolica si cred ca acuzatiile sunt fondate.

Sursa:

http://www.antena3.ro/stiri/externe/papa-a...opii_95531.html

Posted

Papa se confruntă cu acuzaţii că a fost personal implicat în acoperirea unui abuz sexual asupra copiilor după ce nu a acţionat contra unui preot american care a molestat 200 de copii la o şcoală de surzi.

Acuzaţiile se centrează pe reverendul Lawrence C. Murphy, care este acuzat că a abuzat de copii în Wisconsin, unde a lucrat în perioada 1950 -1974.

Eu sunt catolic dar mi rusine ce se intampla in biserica catolica si cred ca acuzatiile sunt fondate.

Sursa:

catolicii se cred mare chestie..ei cred ca stiu tot si papa defapt e un tampit

Posted

Este Papa de cativa ani si cu siguranta daca nu ar fi obtinut aceasta functie nu ar fi fost acuzat.

stai...ce? ba tu chiar citesti printre randuri?

Posted

La cate relatii are bosorogul , e clar de ce au descoperit abia acuma chestia asta ..majoritatea sunt catolici deoarece si Iisus a fost catolic daca nu ma insel , desi nu cred faza ca ar fi abuzat sexual un copil , totusi are o reputatie omu asta , gizas .. ce se intampla in ziua de azi ...

Posted

Sursa:

Hmm ce chestie :|

PS: Desi , stiu ca nu e bine ce zic dar eu unul nu-l suport pe papa asta :mellow:

Guest LoLz0o0r
Posted (edited)

Au vreo dovada clara macar? :-j

Exagerezi deja cu posturile off-topic

Warn Up!

Edited by Tybork
Posted

A gresit si el..da' asa ceva e de neiertat,o sa scape sigur.

Deci a gresit,e de neiertat dar o sa scape sigur :)) .Cum ai reusit sa le pui pe toate 3 intr`o propozitie?

Posted

Deci a gresit,e de neiertat dar o sa scape sigur :)) .Cum ai reusit sa le pui pe toate 3 intr`o propozitie?

n-a fost greu..raman la parerea mea

Posted

La cate relatii are bosorogul , e clar de ce au descoperit abia acuma chestia asta ..majoritatea sunt catolici deoarece si Iisus a fost catolic daca nu ma insel , desi nu cred faza ca ar fi abuzat sexual un copil , totusi are o reputatie omu asta , gizas .. ce se intampla in ziua de azi ...

Say what? :)) Iisus catolic? Catolicismul nici nu a existat până în 1054 . Mai degrabă Iisus a fost iudeu . Vezi pe cruciuliţa ta ce scrie sau orice cruce cu Iisus - INRI , cred că ştii ce înseamnă .

Degeaba îl mai acuză acum . Oricum nu e ceva nou şi nu va fi ultimul caz . De asta mi se pare o prostie ca preoţii să fie celibatari sau să se însoare doar o data . Ok , călugăria e altceva , ea presupune cu mult mai mult har şi răbdare însă dacă preoţilor catolici li s-ar îngădui să se însoare , procentul acestor abuzuri ar scădea drastic .

Posted

' date='Apr 4 2010, 22:19' post='4945874']

Aberatii pur si simplu ... nu mai se stie din ce sa se faca scandal !

De acord , numai scndaluri,certuri injuri etc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...