Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IgnitionMG

Chaos Machine

Recommended Posts

Posted

Sugestia mea ar fi....Chaosul sa pice mult mai greu iar rata la Machine sa creasca cu 5% sau 10% parerea mea este ca oricine dupa server ar prefera sa astepte 2 zile ca sa faca rost de 1 chaos si sa aiba sanse mai mari la un item lk dd ref +13 decat sa aibe 50 de chaosi si sa ii pice itemu lk dd ref dupa ce a avut parte din boka doar de hp mana ! Sa ajuns deja la fenri sa fie mai convenabil, strangi 15 poh si cumperi direct fenri negru/albastru decat sa il faci singur ! :)

Pro ? sau Contra ? Oricum sunt sigur ca nu se va aproba nimic.......... :)

Posted

contra .. e bine cum e acuma ... sar umple servarul de+13

ca de fenrir deja e dubuit

idem

este prefect asha cum este..daca vrei o rata mai mare..du-te la balgass.

Posted

idem

este prefect asha cum este..daca vrei o rata mai mare..du-te la balgass.

poti face nspe mi de balgass-uri , tot aia e .. cat despre sugestie -> sunt contra .. o sa ajunga chaosul mai scump ca un item +13

Posted

este bine cum este acuma ca de nu am deveni prea bogati...:))

eu am 5 seturi +13 opt foarte buna 2 fenir aripii+13 3 perechi si multe chesti..

contra este bine asa :cool2:

Posted

este bine cum este acuma ca de nu am deveni prea bogati...:))

eu am 5 seturi +13 opt foarte buna 2 fenir aripii+13 3 perechi si multe chesti..

contra este bine asa :cool2:

Joci depe seson 1 atunci se facea dupe etc erea alt ceva ! :) Faceai 1 set GD LK ref instant ! :-j

Posted

Joci depe seson 1 atunci se facea dupe etc erea alt ceva ! :) Faceai 1 set GD LK ref instant ! :-j

nu cred ca si`a facut seturile alea fix cand a inceput serverul,plus ca se dupau jwls nu boks :crazy:

Posted

Nu a fost o idee prea buna sugestia try harder. :-j

Nu a fost o sugestie prea buna.(punct)

Daca intelegi bine,daca nu citeste o carte si nu mai combina engleza cu romana ! :)

Posted

Contra; Oricum sunt multe "mituri urbane" care cik iti sporesc rata(fara a vedea acolo la %) la succeed ,si uneori chiar merg [tested myself]; Kb lk edr +13 facut aseara din prima..poate k a fost noroc dar eu de obicei am ghinion,am folosit o chestie:Am inceput sa bag itemul exact dupa ce a fost facut balgassul xD.Iar cat despre chaosi,si asa deja unii se chinuie destul sa cumpere cate 10-20 si nu prea gasesc :(

Posted

ce ar fi sa numai cereti astfel de "favoruri" cum majoritatea si`au facut seturi/arme +13 cu rata care este asa sa va faceti si voi

Posted

Contra; Oricum sunt multe "mituri urbane" care cik iti sporesc rata(fara a vedea acolo la %) la succeed ,si uneori chiar merg [tested myself]; Kb lk edr +13 facut aseara din prima..poate k a fost noroc dar eu de obicei am ghinion,am folosit o chestie:Am inceput sa bag itemul exact dupa ce a fost facut balgassul xD.Iar cat despre chaosi,si asa deja unii se chinuie destul sa cumpere cate 10-20 si nu prea gasesc :(

Chaosul pica garla....eu am 2 caractere full si nam ce face cu ei ! :))

Posted

Da Bibicu12345 ai dreptate :] eu sunt lenes cand vine vorba de cules :))

@Ignition,e bn de stiut,daca e sa am nev te anuntz =)) ofer bn :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...