Jump to content
RightWing

Iubitul Elenei Băsescu, Syda, a câştigat postul de secretar economic la Paris

Recommended Posts

Posted

Deci noi in afara avem pe :

EBA - fumatoare de verdeturi

Becali - cioban

SYDA - cocalar

Vadim - nebun in cap

si aveti tupeul sa ne ziceti noua "ce ne pasa?"

Pai cum sa nu-ti pese frate cand vezi cine ne conduce ? Cum sa nu-mi pese cand eu la mine`n tara ma calca unu' cu masina si muta trecerea de pietoni cu 3 m mai incolo sa scape ala nevinovat ? Cum sa nu-mi pese cand mie imi opreste cate 400 de lei pe luna impozit ca sa-si cumpere EBA apartament de 'nspe zeci de mii de euro ? Eu cred ca voi aveti o prbl. nu noi .... de aia au si ajuns astia sa faca ce vor , pt. ca exista oameni ca voi care "nu le pasa". In America spre ex. opinia publica e foarte imporanta pt. conducatori, cand masele de oameni se intorc impotriva unuia ... il dau jos de la conducere , la noi astia poa` sa faca ce vor ca existati voi care spuneti "nu`mi pasa , nu-mi da el sa mananc, nu am de-a face cu el, sa faca ce vrea ca pe mine nu ma afecteaza" , si exact CE VREA el face , nice ...

Foarte tare postul tau. Astia pe aici sunt fel de neocomunisti, aia isi puneau odraselele in functii de conducere,chiar daca erau prosti tamaie!

Guest SherkaN
Posted

Astia pe aici sunt fel de neocomunisti, aia isi puneau odraselele in functii de conducere,chiar daca erau prosti tamaie!

Daca Basescu ar fi doar comunist ar fi bine , insa asta se crede un semi-zeu ceva :))

Posted

Nush cei cu tote numele astea syda ... au ajuns toti in functii inalte pe baza pilelor si ei nu stiu sa lege 2 cuvinte , cei care au experienta sunt pusi deoparte pt toti razgaiatii.

Posted

Da, era mai bine sa fi fost geoana in locul lu` basescu. ar fi trimis la paris un psdist de 80 ani care nici engleza nu stie, ca sa nu mai vorbim de franceza.

Da` ma rog, comenteaza si lumea ca de facut ceva e prea greu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...