Jump to content
RightWing

Iubitul Elenei Băsescu, Syda, a câştigat postul de secretar economic la Paris

Recommended Posts

Posted

Syda, iubitul Elenei Băsescu, se mută la Paris. Şi nu pleacă oricum, ci pe banii statului. Syda, pe numele real Bogdan Ionescu, s-a angajat la începutul lunii martie la Ministerul Economiei, condus de Adriean Videanu, iar la sfârşitul aceleiaşi luni a câştigat concursul pentru ocuparea postului de secretar economic de gradul trei la Ambasada României de la Paris.

Bogdan Ionescu, prietenul Elenei Băsescu, şi Oana Bălan, fiica secretarului de stat din Ministerul Economiei Maria Pârcălăbescu, au fost numiţi consilieri economici la Ambasadele din Franţa şi Uruguay, în urma unui concurs organizat de minister, a anunţat vineri MECMA.

"Ocuparea posturilor din reţeaua externă a MECMA se face în conformitate cu prevederile legale privind trimiterea în misiune permanentă a personalului diplomatic şi consular, precum şi a regulamentelor interne privind recrutarea şi selectarea personalului din cadrul Birourilor de Promovare Comercială Economică (BPCE)", precizează Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) pe site-ul său.

Potrivit ziarului Libertatea, la 5 martie, Bogdan Ionescu, cunoscut în mediile mondene ca "Syda", a fost angajat, pe baza unui concurs, pe un post vacant, consilier la Direcţia Generală Relaţii Externe din Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. Ulterior, la 22 martie, Bogdan Ionescu participă la un alt concurs, pentru postul de secretar economic III la Ambasada României la Paris.

Acelaşi ziar a mai scris că, în ziua în care Bogdan Ionescu dădea concurs pentru postul din Paris, Oana Bălan, fiica Mariei Pârcălăbescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, concura pentru un post de secretar economic III la Ambasada României din Montevideo, capitala Uruguay.

Oana Bălan şi-ar fi început cariera anul trecut, când era consilieră pentru un coleg al mamei sale, secretarul de stat Gheorghe Marin.

La doar 30 de ani, Syda a avut o carieră de invidiat, ajutat fiind de oameni din apropierea lui Traian Băsescu, viitorul său socru. După ce în 2007 a fost, timp de câteva săptămâni, consilierul ministrului integrării, Anca Boagiu, el a reuşit, anul acesta, o ascensiune fulminantă, ajutat de un alt pedelist, Adriean Videanu. În ultima perioadă, Bogdan Ionescu a realizat câte alţii nu fac într-o viaţă de muncă, potrivit libertatea.ro.

Iubitul mezinei preşedintelui, Syda, a făcut anul trecut mulţi bani din tranzacţiile la Bursă. Conform publicaţiei Cotidianul, firma de brokeraj Equity Invest, la care Bogdan Ionescu, zis Syda, e acţionar, a intermediat anul trecut tranzacţii de 77,2 milioane de lei, întrecând casele de brokeraj la care acţionari sunt Dan Voiculescu şi Dinu Patriciu. De asemenea, în primele două luni ale acestui an, casa de brokeraj Equity Invest a intermediat tranzacţii de peste 18,29 milioane de lei, dublu faţă de cât a făcut-o casa de brokeraj a lui Dinu Patriciu, Fairwind Securities, sau a lui Dan Voiculescu, Rombell Securities.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu şi craiul de Dorobanţi Syda se vor căsători în luna iunie a acestui an. Petrecerea se va ţine fie la Palatul Ghica, fie la Palatul Ştirbey. Şi în privinţa naşilor, cei doi tineri au mers până la cel mai înalt nivel, numele vehiculate fiind cele ale premierului Emil Boc şi ale ministrului Adriean Videanu.

Liderul Cartelului Alfa Bogdan Hossu a criticat numirea lui Bogdan Ionescu la Paris: “Pentru postul amintit trebuie să ai experienţă de cel puţin un an, lucru pe care persoana respectivă nu cred că.. în al doilea rând e moralitatea, dacă se dau afară oameni şi se angajează persoane noi. Guvernul României a investit în aproximativ 500 de tineri cu studii în străinătate şi în acelaşi timp după ce s-au întors guvernul i-a refuzat ... Mi se pare imoral ... complet nejustificat pe banul public”.

sursa

Multumim lui DUMNEZEU ca exista dl Presedinte TRAIAN Basescu ! Daca nu era dl Presedinte Traian Basescu, era vai de mama noastra de romani ! Ne-ar fi mancat INTERLOPII si MAFIOTII ! Astia frati romani ne-ar fi vandut copii ca pe animale la ALBANEZI, ne-ar fi taiat cu sabiile, ne-ar fi impuscat cu pistoalele ! Doamne, multumim ca ni-i l-ai dat pe dl Presedinte Traian Basescu ! Este demnul urmas al lui Stefan cel Mare

, iar noi urmasii bravilor razesi ! Daca n-er fi dl Presedinte, ne vindeau copii frati romani ! Ne faceau sclavii lor, mafiotii astia ! Dl Presedinte vegheaza la SIGURANTA cetatenilor ROMANIEI !

Guest stefteo21
Posted

Sincer acum, o mai pupati mult in fund pe fata asta ? Spuneti despre dansa ca e proasta, ca e neinsemnata, dar ganditi-va ce neinsemnati trebuie sa fiti voi ca sa comentati despre o neinsemnata asa ca dansa si ce prosti trebuie sa fiti voi ca sa acordati atentiei unei asemenea proaste.

BARFA ! Asta va caracterizeaza...

E total IRELEVANTA stirea asta.

Posted

Sincer acum, o mai pupati mult in fund pe fata asta ? Spuneti despre dansa ca e proasta, ca e neinsemnata, dar ganditi-va ce neinsemnati trebuie sa fiti voi ca sa comentati despre o neinsemnata asa ca dansa si ce prosti trebuie sa fiti voi ca sa acordati atentiei unei asemenea proaste.

Cred ca avem dreptul sa stim cine ne reprezinta prin Europa pe banii publici. Iar stirea nu este despre eba, ci despte alt ratat care ajunge intr-o functie primita cadou.

Guest stefteo21
Posted

Cred ca avem dreptul sa stim cine ne reprezinta prin Europa pe banii publici. Iar stirea nu este despre eba, ci despte alt ratat care ajunge intr-o functie primita cadou.

Asta e frate, si tu si restul ba chiar si eu as face la fel pentru ca asta e mersul lucrurilor si sta in esenta umana sa parvina. Nu este un lucru caracterizant pentru Romania cum aveti multi obiceiul sa spuneti si sa tot aratati cu degetul incolo si incolo ca nu va merge voua cum vreti si nu va reprezinta cine trebuie, asa se intampla mai peste tot la scara mai putin sau mai mult larga.

Romania nu este Germania la fel cum Loganul nu este AMG asa ca multumiti-va cu ce aveti sau munciti pentru mai mult, daca vreti mai mult. Nu spun ca nu sunt destule probleme si ca aproximativ toate institutiile sunt intr-o groapa, DAR daca esenta de roman e sa barfeasca si sa priveasca NEPASATOR de pe margine ne meritam soarta.

Cei care ne reprezinta sunt alesi de voi, unii sunt multumiti altii nu fiindca asta e regimul capitalist unde vointa majoritatii sau puterea politica decide, ce vreti sa facem acum ? Sa ne luam toti de mana sa cantam Kumbaya si sa ne plangem ca niste babe care asteapa la medic sa intre ce dureri avem ? Neh.. Sa muncim pentru ce ne dorim ? Parca suna mai bine, nu ?

PS: Sunt chill, chiar daca scrisul meu pare agitat :D

Posted

Asta e frate, si tu si restul ba chiar si eu as face la fel pentru ca asta e mersul lucrurilor si sta in esenta umana sa parvina. Nu este un lucru caracterizant pentru Romania cum aveti multi obiceiul sa spuneti si sa tot aratati cu degetul incolo si incolo ca nu va merge voua cum vreti si nu va reprezinta cine trebuie, asa se intampla mai peste tot la scara mai putin sau mai mult larga.

Romania nu este Germania la fel cum Loganul nu este AMG asa ca multumiti-va cu ce aveti sau munciti pentru mai mult, daca vreti mai mult. Nu spun ca nu sunt destule probleme si ca aproximativ toate institutiile sunt intr-o groapa, DAR daca esenta de roman e sa barfeasca si sa priveasca NEPASATOR de pe margine ne meritam soarta.

Cei care ne reprezinta sunt alesi de voi, unii sunt multumiti altii nu fiindca asta e regimul capitalist unde vointa majoritatii sau puterea politica decide, ce vreti sa facem acum ? Sa ne luam toti de mana sa cantam Kumbaya si sa ne plangem ca niste babe care asteapa la medic sa intre ce dureri avem ? Neh.. Sa muncim pentru ce ne dorim ? Parca suna mai bine, nu ?

PS: Sunt chill, chiar daca scrisul meu pare agitat :D

Depinde de personalitatea fiecaruia dintre noi, draga sefanita! Tu preferi sa traiesti langa un rahat mare, visezi sa muncesti pentru a trai mai bine dar defapt altii traiesc mai bine pe spinarea ta.

Altii prefera sa inghita "pentru ca asa e normal in rromania' altii (eu spre exemplu) prefara sa-i injure pe toti care nu respecta interesele nationale. Macar atat sa fac, daca altceva nu pot, sa-i injur. Maine poimaine mai arunc cu un niste oua de gaina stresata in ei samd. Poate sunt un viitor terorist?

Cred ca de la mein kampf mi se trage :(

In rest, "sa muncim" e o mare abureala, de muncit o sa muncit pentru a trai, dar UNDE si pentru ce? Pentru niste ratati?

Pentru niste jeguri care in caz e razboi (doamne fereste) o sa le scoata adeverinte medicale odraslelor in timp ce 'aia mai fraieri" o sa moara pentru ca acei semcherasi aka "oameni politici" sa-si continue bisnitariile de zi cu zi.

Emigrarea suna din ce in ce mai bine pentru un barfitor nenorocit ca mine, promit sa ma uit la tine cum muncesti si duci romania pe cele mai inalte culmi ale civilizatiei :lol:

Guest stefteo21
Posted

Produci-consumi-mori <-> ciclul vietii umane.

Decat sa stau sa-i injur si sa-mi complac situatia prefer sa fac ceva pentru mine si sa muncesc PENTRU MINE, e o diferenta sa fac ceva PENTRU MINE. Nu pot sa explic exact conceptia mea fiindca ar fi mult de zis si nici intr-un caz nu pot s-o fac pe forum.

Intr-adevar emigrarea e o solutie destul de buna, dar oriunde te duci ai sa muncesti. Imi place cum multi aveti conceptia ca in afara curge mierea din butoaie care stau la orice colt. Am vizitat jumatate de europa si intr-adevar civilitatie la grad foarte ridicat in afara exista, dar diferenta e ca lor LE PASA nu

Altii prefera sa inghita "pentru ca asa e normal in rromania' altii (eu spre exemplu) prefara sa-i injure pe toti care nu respecta interesele nationale. Macar atat sa fac, daca altceva nu pot, sa-i injur. Maine poimaine mai arunc cu un niste oua de gaina stresata in ei samd. Poate sunt un viitor terorist?

^ mentalitate de roman

Posted

Produci-consumi-mori <-> ciclul vietii umane.

Decat sa stau sa-i injur si sa-mi complac situatia prefer sa fac ceva pentru mine si sa muncesc PENTRU MINE, e o diferenta sa fac ceva PENTRU MINE. Nu pot sa explic exact conceptia mea fiindca ar fi mult de zis si nici intr-un caz nu pot s-o fac pe forum.

Intr-adevar emigrarea e o solutie destul de buna, dar oriunde te duci ai sa muncesti. Imi place cum multi aveti conceptia ca in afara curge mierea din butoaie care stau la orice colt. Am vizitat jumatate de europa si intr-adevar civilitatie la grad foarte ridicat in afara exista, dar diferenta e ca lor LE PASA nu

^ mentalitate de roman

Amice,spune ce ai visat paote te ajut?! Vad ca nu pricepi, ce treaba ARE MUNCA cu un ratat de presedinte care isi pune in functii importante rudele si asta pe FATA, cu nerusinare.

Si ma rog, care e mentalitatea de roman? Sincer, eu sunt plictisit sa tot aud "mentalitate de roman" Care-i faza? Tu ce mentalitate ai , de viking?

Sunt un "cetatean" care isi injura conducatorii. Pot sa muncesc si sa-i injur in aceleasi timp,nu-i problema, daca asta este oful tau :lol: Ce spui tu, sa muncesti fara sa comentezi se numeste SCLAVIE!

Guest stefteo21
Posted

mentalitate de viking :rofl1:

N-am spus sa muncesti ca un sclav si sa nu comentezi, dar explica-mi care e rolul faptului ca te plangi ? Hai poate inteleg si eu si ma alatur tie...

Iar faza cu functia am explicat-o de la inceput : toti am face la fel, nu vad unde e problema. Aaaaa... ca nu esti tu cel care a facut asta ? Ei bine, aici depinde si de noroc, de functie, de putere... asta e.

Posted

Adevarul e ca nu prea are rost sa te plangi ca oricum li se rupe de tine, deci iti raman variante :

1. Pleci unde crezi ca e mai bine

2. Te revolti, faci greva si iti taie din salariu si nu rezolvi nimic.

Deci mai bine taci si faci, iar asta nu se cheama mentalitate de sluga se cheama "atingerea propriilor interese prin orice mijloace necesare"

Posted

Iar faza cu functia am explicat-o de la inceput : toti am face la fel, nu vad unde e problema. Aaaaa... ca nu esti tu cel care a facut asta ? Ei bine, aici depinde si de noroc, de functie, de putere... asta e.

Ba sunt de acord cu tine aici, dar probabil nu as face asta cu asemenea nesimtire. Probabil mi-as pune "prietenii" in functii care nu bat la ochi,sa stea in umbra. Trebuie sa para "curata" treaba pentru ca nepotismul te trage in jos, asa o sa se intample si cu gasca de betivi din pdl. E ca in arbitrajul romanesc, toti fostii mari arbitrii gen Porumboiu, odraslele lor sunt tot arbitrii. Well, in vest nu se intampla asta.

Nu se plange nimeni Bre stefanita, doar critic, ca si atunci cand critici un film, eu critic o gasca de bisnitari. Asta e, democratie este un mare kkt! :clap:

In rest,Bravo Romania, inca un diplomat pe cinste sa ne reprezinte. Cu Singapore am incheiat dupa ce un betiv nemernic(alt diplomat de valoare roman) a omorat un om pe trecerea de pietoni sa vedem ce o sa facem si la Paris cu domnul SYDA. Sa traiti bine romani !

Guest stefteo21
Posted

Acuma lasand la o parte discutiile tre sa recunosc ca are un nume foarte sonor :rofl2:

Vine cineva la el si se prezinta :

Buna ziua, ma numesc Victor si ii intinde mana.

Buna ziua, eu sunt SYDA, incantat. ..

Parca iti vine sa retragi mana cand auzi ca-l cheama syda...

Posted

Tu esti irelevant :) stirea e cat se poate de interesanta, mai ales partea asta :

Guvernul României a investit în aproximativ 500 de tineri cu studii în străinătate şi în acelaşi timp după ce s-au întors guvernul i-a refuzat ... Mi se pare imoral ... complet nejustificat pe banul public”.
Posted

Acuma lasand la o parte discutiile tre sa recunosc ca are un nume foarte sonor :rofl2:

Vine cineva la el si se prezinta :

Buna ziua, ma numesc Victor si ii intinde mana.

Buna ziua, eu sunt SYDA, incantat. ..

Parca iti vine sa retragi mana cand auzi ca-l cheama syda...

barfa tocmai tea caracterizat si pe tn. (si nici macar nu-l cheama sida cum nici pe tine nu te cheama sefteo21)

ai vrut sa pari destept.

ca sa fiu on topic: foarte bine a facut, s-a descurcat omu. nu el trebuie criticat.

Posted

Nu-l cunosc personal pe syda dar sper ca este un individ capabil si sper sa ne fie intr-o zi presedinte. Prima doamna a tarii sper sa fie eba. Bravo lor ca s-au descurcat. Astia si cu prigoana junior or sa ne scoata din foame.

Posted

Nu-l cunosc personal pe syda dar sper ca este un individ capabil si sper sa ne fie intr-o zi presedinte. Prima doamna a tarii sper sa fie eba. Bravo lor ca s-au descurcat. Astia si cu prigoana junior or sa ne scoata din foame.

Sper ca ai fost ironic daca nu.. e grav........

Guest spanky
Posted (edited)

Multumim lui DUMNEZEU ca exista dl Presedinte TRAIAN Basescu ! Daca nu era dl Presedinte Traian Basescu, era vai de mama noastra de romani ! Ne-ar fi mancat INTERLOPII si MAFIOTII ! Astia frati romani ne-ar fi vandut copii ca pe animale la ALBANEZI, ne-ar fi taiat cu sabiile, ne-ar fi impuscat cu pistoalele ! Doamne, multumim ca ni-i l-ai dat pe dl Presedinte Traian Basescu ! Este demnul urmas al lui Stefan cel Mare

, iar noi urmasii bravilor razesi ! Daca n-er fi dl Presedinte, ne vindeau copii frati romani ! Ne faceau sclavii lor, mafiotii astia ! Dl Presedinte vegheaza la SIGURANTA cetatenilor ROMANIEI !

ironie , right ? :lol:

:lol:

Warn Up!

Edited by Tybork
Posted

Adevar graiesti.

Daca nu era fata presedintelui, interesa pe cineva ca al ei concubin pleaca la paris? :dooh:

Guest LoLz0o0r
Posted

O doare in ..... tasu e presedinte ea are multe succese mai are si esecuri.

PS: Elena Basescu say:"Am avut si succesuri am avut si esecuri."

Posted

si voie ce-ati vrea ma ? copii lui Obama sunt cersetori ?nush fix daca are fata sau baiat dar credeti ca ginerisu/norusa nu vor fi niste oameni bine platiti cu functii ?

erm, e de cand lumea nepotismul ...fiecare isi aduce familia pe posturi, si eu as faceo daca as fi in locul lui baselu.

on : Bravo lui .

Guest SherkaN
Posted

Deci noi in afara avem pe :

EBA - fumatoare de verdeturi

Becali - cioban

SYDA - cocalar

Vadim - nebun in cap

si aveti tupeul sa ne ziceti noua "ce ne pasa?"

Pai cum sa nu-ti pese frate cand vezi cine ne conduce ? Cum sa nu-mi pese cand eu la mine`n tara ma calca unu' cu masina si muta trecerea de pietoni cu 3 m mai incolo sa scape ala nevinovat ? Cum sa nu-mi pese cand mie imi opreste cate 400 de lei pe luna impozit ca sa-si cumpere EBA apartament de 'nspe zeci de mii de euro ? Eu cred ca voi aveti o prbl. nu noi .... de aia au si ajuns astia sa faca ce vor , pt. ca exista oameni ca voi care "nu le pasa". In America spre ex. opinia publica e foarte imporanta pt. conducatori, cand masele de oameni se intorc impotriva unuia ... il dau jos de la conducere , la noi astia poa` sa faca ce vor ca existati voi care spuneti "nu`mi pasa , nu-mi da el sa mananc, nu am de-a face cu el, sa faca ce vrea ca pe mine nu ma afecteaza" , si exact CE VREA el face , nice ...

Posted

Nu cred ca are importanta ca iubitul la Elena Basescu sau altcineva a obtinut postul ala,oricum un post din ala numai si numai cu PILE se poate obtine si asta se intampla oriunde in lume, nu numai in Romania.

Posted

Nu cred ca are importanta ca iubitul la Elena Basescu sau altcineva a obtinut postul ala,oricum un post din ala numai si numai cu PILE se poate obtine si asta se intampla oriunde in lume, nu numai in Romania.

asta e adevarat..daca nu ai pile nu faci nimic oriunde te-ai duce.

Bogdan (Sida) am auzit ca a demisonat,din motive personale :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...