Draknah Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ce fatza de dexter ai wace fatza de Lothiras ai ma :))
Draknah Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ce fatza de dexter ai wava bateti joc de mine da no las ca dati voi rr >:) mai venitzi la tarc >:)
Lothiras Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 :)) ce imi place avatarul tau :Xpune si tu guilda la semnatura si lvl rr
Guest fulger_x Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :)) ce imi place avatarul tau :Xpune si tu guilda la semnatura si lvl rrexplicai si cum :)
Draknah Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :)) ce imi place avatarul tau :Xpune si tu guilda la semnatura si lvl rrmie lene :)
Lothiras Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 avem aspiratii mari corione poate vorbim cu gajiutu :D sa facem si o alianta si cu athena si cu guilda lui Zeus_alin cred ca il stii ca ma vedeai al pt cu el IMPREUNA PUTEM !!! PROMIT CA O SA FACEM O SCHIMBARE MASIVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest corione Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 avem aspiratii mari corione poate vorbim cu gajiutu :D sa facem si o alianta si cu athena si cu guilda lui Zeus_alin cred ca il stii ca ma vedeai al pt cu el IMPREUNA PUTEM !!! PROMIT CA O SA FACEM O SCHIMBARE MASIVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok :D vb iubii :wub: