odysey_5 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Regulile guildului BESTTEAM : 1.Pe guild nu se vinde/cumpara (nu e piata/totul e moka).2.Fara injuraturi si insulte! (doar in cazuri exceptionale/provocate).3.Fiecare ajuta cum si cu ce poate si este ajutat la randul lui.4.Respectam si suntem respectati nu incepem scandalui inutile.5.Party pentru toata lumea indiferent de lvl/rr (chiar daca luam low xp).6.No spam pe guild. O cerere sau intrebare ajunge maxim de 3 ori.7.In cazul unor abateri de la regulile de baza, ultimul cuvant il vor avea intotdeauna "SHEFA ":) si assistent guild masterul.si nu uitati:- este doar un joc, deci DISTRATI-VA!!- incercati sa respectai toti playerii ( nu va atrageti ss aiurea)- nu postati doar de dragul de a posta- nu lasati jocul sa va "controleze" viatasi... nu uitati de unde ati plecatso join
PowerX Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 multumim shefa ca ne-ai facut topic }{}{}{ :wub: :wub:Cafea careva? :> Ntz -_- :blink:
mir79ro Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 multumim shefa ca ne-ai facut topic }{}{}{ :wub: :wub:Cafea careva? :> Ntz -_- :blink:hai mishu la mine la o cafea ca tocmai incepe sa se raceasca Inteles sefa 10k te costa postul :P
PowerX Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 bft cu guildu :bananadance2:Thank you cioby :right: :hello:
odysey_5 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 bft cu guildu :bananadance2:multumim [cioby], si tie asemenea
CVladFZR Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 In sfarsit avem si noi topicul nostru pe linkmania! Cei care vor sa intre pe forumul nostru ... http://bestteam.forumz.ro/forum.htm sunt bineveniti :bananadance2: ! Aaaa ... si am uitat, Buna Dimineata :hello: !
CVladFZR Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 :blink: afkUnde te duci mai prapaditule ?! Stai on .. ca ai dormit toata noaptea ! :nanana:
PowerX Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Unde te duci mai prapaditule ?! Stai on .. ca ai dormit toata noaptea ! :nanana:Sunt tot timpu on .. astept momentu afk`istilor din guild sa le dau pk :>
PowerX Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 afk dinou :> ATC2 e primu pe lista in icarus drakani albastri
CVladFZR Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pfffff, lasa ca te prind eu sa vezi pk ce-ti iei. Pe ATC2 nu-l mai cauta la drakani ca l-am trimis in devias ! b-(