bunny Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Asa ai spune si tu daca acum ar veni cineva la tine si ar spune ca a creat masina timpului . Si tu ai spune ca e nebun ! Sau tu crezi pe toata lumea ? Nu trebuie sa cred eu ca sa fie adevarat. Think about it.
blk Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 cel mai inteligent om din lume e bill gates (nu ca are miliarde de $).hahahahahahahhahahahhahahaahhahahahaDeci a cumparat MS-DOS de la Tim Paterson si a avut noroc. Asta il face inteligent?
.Clark Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 1 milion de dolari sunt bani .. n-as renunta asa usor la ei
The Fan Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 eu in locul lui i-as fi acceptat si as fi donat mare parte din ei..nu toti au ca scop in viata sa aiba bani masini femei si sa moara dusmanii de ciuda..banii nu aduc fericirea... uita-te la actori de exemplu.. milionari in usd si alcoolici, narcomani, depresivi, alienati, etc. etc. etc.
pizza200 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Daca e cel mai bun la mate nu il face cel mai inteligent,doar bun la materia respectiva,sa fii geniu sau cu un IQ mai mare decat ceilalti inseamna sa fii mai bun dacat majoritatea la mai multe discipline nu sa ai o afinitate la una.Si da,daca nu ar fi avut nevoie de bani putea sa ii doneze cum a zis si The Fan mai sus
Guest spanky Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 "Nu sunt interesat de bani sau faima. Nu vreau sa fiu expus ca un animal la Gradina Zoologica. Nu sunt un erou al matematicii. Nici nu sunt un om de succes, de aceea nu vreau ca toata lumea sa se uite la mine", a declarat Perelman.constient , modest , destept .... :-?eu acceptam banii pe loc
Bobby Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nu este atat de inteligent dc a refuzat bani care puteau sa-i fie de folos pt o viata mai usoara.
The Wizard Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 hahahahahahahhahahahhahahaahhahahahaDeci a cumparat MS-DOS de la Tim Paterson si a avut noroc. Asta il face inteligent?cumpara si tu ceva si vezi daca poti sa faci macar 0.5-1% din cat a facut el. daca nu reusesti sa te intrebi de ce n-ai avut noroc.sa stii ca destepti sunt multi, inteligenti mai putini.
acelasi_bandit Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Intradevar are un caracter de invidiat,neacceptand banii..dar probabil ca are si ceva nebunie prin capul ala ..
jim123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 hahaNebun = geniusimplu = foarte prost?Bill Gates a inventat joaca in nisipWindows = un mare castel de nisip creat de mai multiGeniu? du-te si fa-i un altar
Yonzy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 El a încercat să transmită un mesaj refuzând banii. Think about it.
blasph Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Da.. ma mir ca ti-ai dat seama. Probabil a vrut sa transmita un mesaj, la fel cum avataru tau transmite un mesaj. Nu stiu de unde apareti.Singurul mesaj pe care l-a transmis a fost ""Nu sunt interesat de bani sau faima. Nu vreau sa fiu expus ca un animal la Gradina Zoologica. Nu sunt un erou al matematicii. Nici nu sunt un om de succes, de aceea nu vreau ca toata lumea sa se uite la mine".. Probabil a uitat sa zica si despre faptul ca nu vrea ca lumea, pardon copilasii de pe linkmania sa-l insulte pe forum pentru o decizie care ii apartinea in totalitate. De cate ori auzim critici prin presa, sau chiar de la voi, de enshpe mii de "vedete" dornice de afirmare, pe care le blamati si care va displac. Cand e vorba despre un om contrar opus, tot nu e bine, el este la fel de "apreciat". Caracterul tipic uman presupun...
frankee Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 (edited) e ideea de baza in toate manualele/cartile ptr advertsing & marketing. nu ii intereseaza continutul atat timp cat atrage ochiul.iar rusul o sa regrete decizia luata , iar spre sfarstiul vietii o sa devina un nebun si un betiv notoriue cacat =) ajunge si poponar nu ?! pot sa pariez o mana ca omul a iubit matematica de mic, si a lucrat pana i-au sarit capacele. deja nu stie altceva decat matematica, asta e viata lui. singurul moment in care o sa regrete ca a refuzat banii e atunci cand n-o sa mai aiba "puzzle"-uri matematice de rezolvat.Da.. ma mir ca ti-ai dat seama. Probabil a vrut sa transmita un mesaj, la fel cum avataru tau transmite un mesaj. Nu stiu de unde apareti.Singurul mesaj pe care l-a transmis a fost ""Nu sunt interesat de bani sau faima. Nu vreau sa fiu expus ca un animal la Gradina Zoologica. Nu sunt un erou al matematicii. Nici nu sunt un om de succes, de aceea nu vreau ca toata lumea sa se uite la mine".. Probabil a uitat sa zica si despre faptul ca nu vrea ca lumea, pardon copilasii de pe linkmania sa-l insulte pe forum pentru o decizie care ii apartinea in totalitate. De cate ori auzim critici prin presa, sau chiar de la voi, de enshpe mii de "vedete" dornice de afirmare, pe care le blamati si care va displac. Cand e vorba despre un om contrar opus, tot nu e bine, el este la fel de "apreciat". Caracterul tipic uman presupun...finally, some brain activity around here :) Frumos limbaj... Warn Up! Edited April 3, 2010 by Tybork
trAANCe Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 nu e comparatie tocmai fericita. nu stiu in ce masura a fost copernic un om de geniu. plus ca faci referire la o perioada in care oamenii erau arsi pe rug pentru ca nu credeau in zana maseluta.pentru cei care spun ca e un prost pentru ca a refuzat banii: is de parere ca a fost destul de clar in explicatia data "am tot ce-mi trebuie". trebuie sa intelegeti ca are un alt sistem de valori fata de voi.omu tremura de foame, da are alt sistem de valori, ok :cool2:
Yonzy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Da.. ma mir ca ti-ai dat seama. Probabil a vrut sa transmita un mesaj, la fel cum avataru tau transmite un mesaj. Nu stiu de unde apareti. Singurul mesaj pe care l-a transmis a fost ""Nu sunt interesat de bani sau faima. Nu vreau sa fiu expus ca un animal la Gradina Zoologica. Nu sunt un erou al matematicii. Nici nu sunt un om de succes, de aceea nu vreau ca toata lumea sa se uite la mine".. Probabil a uitat sa zica si despre faptul ca nu vrea ca lumea, pardon copilasii de pe linkmania sa-l insulte pe forum pentru o decizie care ii apartinea in totalitate. De cate ori auzim critici prin presa, sau chiar de la voi, de enshpe mii de "vedete" dornice de afirmare, pe care le blamati si care va displac. Cand e vorba despre un om contrar opus, tot nu e bine, el este la fel de "apreciat". Caracterul tipic uman presupun... Şi când mori?
Dani Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Daca esti cel mai bun matematician din lume nu crezi ca trebuie sa fii si cel mai inteligent ca sa poti rezolva o problema nerezolvata de 100 de ani? Ai idee cat de importanta si cat de dificila e aceasta rezolvare?Ti-ar fi placut mai mult cel mai inteligent matematician din lume ?( este o stire preluata de pe hotnews.ro ...asa sunt facute titlurile la stiri ... ca sa atraga )Din moment ce a rezolvat problema, este destept, dar nu putem sa zicem ca este cel mai destept. Cei mai destepti oameni din lume sunt oamenii de afaceri care au facut mai multe miliarde de $ si au facut si acte de caritate. Nu s-au gandit doar la ei.Daca era atat de destept, crede-ma ca nu ajungea in halul ala. Doi la mana, putea sa accepte acel milion nu pentru el ci ca sa faca o scoala particulara, unde putea sa-i invete si pe altii ce stie el. hahahahahahahhahahahhahahaahhahahahaDeci a cumparat MS-DOS de la Tim Paterson si a avut noroc. Asta il face inteligent?Si ce daca l-a cumparat de la altul? Stii cum se zice "nu e prost cel care cere ci cel care da". Oricum omul a cumparat niste idei pe care le-a pus in aplicare, i-a iesit si le-a si dezvoltat. In urma lor el s-a ales cu o droaie de bani. Pot sa zic cu mana pe inima ca este unul dintre cei mai destepti oameni din lume, nu doar ca a facut atatia bani (vreo 50 de miliarde) ci pentru ca omul da inapoi la oamenii care au nevoie cel putin 10 miliarde din averea sa. Tie de ce nu-ti vine o idee? De ce nu faci si tu ce-a facut el? Aaa am inteles, noua ne place sa radem de altii care au reusit in viata si sa-i facem hoti :P . Stii cum se mai zice "de aceea ei sunt acolo si noi suntem inca aici" :P . Plus ca eu nu cred in noroc. Norocul ni-l facem noi.p.s. Majoritatea oamenilor sunt inteligenti, daca nu toti, dar din pacate pe unii ii distrug parintii si profesorii sau antrenorii, iar pe altii "prietenii". Ei cresc doar cu lucruri negative si pana la urma nu reusesc nimic in viata pentru ca nu cred ca sunt in stare. Ce va sfatuiesc eu, daca aveti o idee si credeti ca e brilianta nu stati degeaba, puneti-o in aplicare, riscati, sacrificati anumite lucruri si o sa reusiti. Totul depinde de voi si de atitudinea voastra!.
Guest LoLz0o0r Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Lol nu rezolvam eu problema aia nici cand oricum inteligentii sunt si putin nebuni :D.
blasph Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 omu tremura de foame, da are alt sistem de valori, ok :cool2: Cum ti-ai dat seama ca omul acela tremura de foame? Cu atat mai mult cu cat el insusi spune ca are tot ceea ce ii trebuie... Şi când mori? Cand mori ce? ' date='Apr 3 2010, 21:06' post='4943189']Din moment ce a rezolvat problema, este destept, dar nu putem sa zicem ca este cel mai destept. Cei mai destepti oameni din lume sunt oamenii de afaceri care au facut mai multe miliarde de $ si au facut si acte de caritate. Nu s-au gandit doar la ei. Tu compari efortul de a intelege macar o asemenea problema de matematica, nu neaparat de a o si rezolva cu faptul ca cineva a avut oportunitatea de a avea succes in afaceri? Iar alstruismul si generozitatea , oricat de mult am vrea sa credem asta, sunt insusiri diferite de desteptaciune. ' date='Apr 3 2010, 21:06' post='4943189']Daca era atat de destept, crede-ma ca nu ajungea in halul ala. Doi la mana, putea sa accepte acel milion nu pentru el ci ca sa faca o scoala particulara, unde putea sa-i invete si pe altii ce stie el. Daca omul vrea sa fie lasat in pace de ce ar trebui sa accepte? In plus, premiul probabil poate fi redirectionat in alte scopuri daca savantul a refuzat chiar de catre cei care il ofereau. ' date='Apr 3 2010, 21:06' post='4943189']Si ce daca l-a cumparat de la altul? Stii cum se zice "nu e prost cel care cere ci cel care da". Oricum omul a cumparat niste idei pe care le-a pus in aplicare, i-a iesit si le-a si dezvoltat. In urma lor el s-a ales cu o droaie de bani. Pot sa zic cu mana pe inima ca este unul dintre cei mai destepti oameni din lume, nu doar ca a facut atatia bani (vreo 50 de miliarde) ci pentru ca omul da inapoi la oamenii care au nevoie cel putin 10 miliarde din averea sa. Vorba ta nu-si prea gaseste sensul in acest context. Se foloseste de obicei in cazurile in care anumite persoane reusesc sa vanda ceva cu un pret mult peste pretul pietei... Sa inteleg ca Paterson a fost prost ca a vandut sau ce? Dimpotriva, foarte bine ca s-a intamplat asa. El a reprezentat oarecum oportunitatea necesara de a ajunge ceea ce a ajuns. Si iar vorbesti despre generozitate ca fiind un semn al desteptaciunii... ' date='Apr 3 2010, 21:06' post='4943189']Tie de ce nu-ti vine o idee? De ce nu faci si tu ce-a facut el? Aaa am inteles, noua ne place sa radem de altii care au reusit in viata si sa-i facem hoti :P . Stii cum se mai zice "de aceea ei sunt acolo si noi suntem inca aici" :P . Plus ca eu nu cred in noroc. Norocul ni-l facem noi. Nu poti reinventa roata... Asa cum avionul a fost inventat DOAR o data, asa cum in medicina descoperirile se fac in jurul unui anumit context, asa cum s-a stins nocturna la meciul dintre Rapid - PSG din cauza unor defectiuni, toate acestea sunt lucruri care se intampla in jurul unui anumit context dupa parerea mea. Acum sa ceri unei persoane sa faca un astfel de lucru, care necesita si oarece "noroc" nu cred ca e tocmai indicat. ' date='Apr 3 2010, 21:06' post='4943189']p.s. Majoritatea oamenilor sunt inteligenti, daca nu toti, dar din pacate pe unii ii distrug parintii si profesorii sau antrenorii, iar pe altii "prietenii". Ei cresc doar cu lucruri negative si pana la urma nu reusesc nimic in viata pentru ca nu cred ca sunt in stare. Ce va sfatuiesc eu, daca aveti o idee si credeti ca e brilianta nu stati degeaba, puneti-o in aplicare, riscati, sacrificati anumite lucruri si o sa reusiti. Totul depinde de voi si de atitudinea voastra!. Cu asta trebuie sa fiu si eu de acord. :) Desi e putin mult spus ca totul depinde de noi, 90 % e adevarat.
Shadow * ClimaCool Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Daca pentru unii banii inseamna tot, pentru altii banii sunt doar niste hartii murdare fara valoare. Un sarac poate fi mai fericit decat un om bogat, sau ... nu neaparat daca ai bani esti bogat. Il admir pentru ceea ce a facut, totusi e un om realizat daca a reusit sa priveasca dincolo de "banii aduc fericirea".
Yonzy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 (edited) Ce leşinat eşti ahahaa, greu cu tine.Warn Up Edited April 4, 2010 by Tybork
Ronen Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Asta e fiecare cu ce gandeste si doreste daca el a crezut ca acei 1 milz de dolari nu inseamna nimic , asa a crezut de cuvinta .
[CostinV] Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 nu cred ca o sa regrete banii , deoarece majoritatea geniilor care au avut capacitatea de a inventa sau a rezolva un lucru important nu erau normali psihic (precum Enstein) si cred ca in mintea lui este ideea ca nu are nevoie de bani ... &nu cred ca e cel mai inteligent om din lume
scandalos Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 fiecare om gandeste in felul lui..sunt multe ipoteze dc a refuzat el aceei bani..
Guest marko01 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Daca tot a facut problema de ce sa nu ia si banii? Cam ciudat, dar bv lui.
Dilut3D Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Daca nu intelegi de ce a refuzat milionul, nu vei intelege niciodata universul.