Jump to content
{JM}Alex Lifetaker

Cash Taxi - Di Dei

Recommended Posts

Posted

Salutare am vazut ieri la Cash Taxi o faza penala...

Intrebarea suna: " Sub ce nume este cunoscuta ziua debarcarii in Normandia"?

Tipul nu a stiut, a intrebat 2 doamne, a primit raspunz "Ziua Z".

Asta a raspuns asa, si BUM smile.gif Desteptii de la Chesh Tecsi nu i-au dat bani pt. raspuns, cica era corect(fiti atenti): The Day!

OMG e cea mai mare prostie pe care am auzit-o la o emisiune de genul asta !

Oricum e si vina tipului care era indeajuns de incult incat sa n-aiba habar de D-Day dar oricum.. cash taxi sux wink.gif

Nu stiu daca ati observat dar unele intrebari sunt puse la plezneala, aia nu e cultura generala... e ca si cum ai intreba cate pene are o gaina care a fost jumulita pe jumatate 24.gif

Asemenea prostie numai in RO era posibila biggrin.gif

Posted (edited)

Oameni, au gresit si ei o data, si mai ales nu e de vina pt asta intreg echipajul "Chesi tacsi " biggrin.gif doar ala care a scris.. happy.gif

Edited by Horus
Posted

OMG chiar ca is terminati rau. Inainte il credeam pe Gabi Jugaru (sau cum l-o chema tongue.gif) destept ca stie el din cultura lui generala tot-tot-tot ce-i p-acolo. Acum m-a convins ca le invata pe de rost.

P.S.:Macar daca zicea "D-Day" chiar daca corect era "Ziua Z" ca e romaneshte tongue.gif

Posted

OMG chiar ca is terminati rau. Inainte il credeam pe Gabi Jugaru (sau cum l-o chema tongue.gif) destept ca stie el din cultura lui generala tot-tot-tot ce-i p-acolo. Acum m-a convins ca le  invata pe de rost.

"Sa-mi citesti te rog numarul intrebarii si intrebarea" eusa_whistle.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...