{JM}Alex Lifetaker Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Salutare am vazut ieri la Cash Taxi o faza penala... Intrebarea suna: " Sub ce nume este cunoscuta ziua debarcarii in Normandia"? Tipul nu a stiut, a intrebat 2 doamne, a primit raspunz "Ziua Z". Asta a raspuns asa, si BUM Desteptii de la Chesh Tecsi nu i-au dat bani pt. raspuns, cica era corect(fiti atenti): The Day! OMG e cea mai mare prostie pe care am auzit-o la o emisiune de genul asta ! Oricum e si vina tipului care era indeajuns de incult incat sa n-aiba habar de D-Day dar oricum.. cash taxi sux Nu stiu daca ati observat dar unele intrebari sunt puse la plezneala, aia nu e cultura generala... e ca si cum ai intreba cate pene are o gaina care a fost jumulita pe jumatate Asemenea prostie numai in RO era posibila
netspy Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Alex au zis "D-Day" nu "The Day" cum ai inteles tu.Ziua Z este traducerea in romana a D-Day si in mod normal raspunsul era corect.
{JM}Alex Lifetaker Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Pariu ca au zis The Day? Deci scria pe ecran: R: The Day Si normal ca Ziua Z era corect
netspy Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 LOL "The Day" Nu am mai auzit asa ceva in viata mea...de-a dreptu cretini.
{JM}Alex Lifetaker Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Pai deah... de-aia am facut si topicul
frankie Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 (edited) Oameni, au gresit si ei o data, si mai ales nu e de vina pt asta intreg echipajul "Chesi tacsi " doar ala care a scris.. Edited September 2, 2005 by Horus
Jayzzz Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 OMG chiar ca is terminati rau. Inainte il credeam pe Gabi Jugaru (sau cum l-o chema ) destept ca stie el din cultura lui generala tot-tot-tot ce-i p-acolo. Acum m-a convins ca le invata pe de rost. P.S.:Macar daca zicea "D-Day" chiar daca corect era "Ziua Z" ca e romaneshte
{JM}Alex Lifetaker Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 ... si asa a ramas tipul ala fara 200.000 lei...
Sonic Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 OMG chiar ca is terminati rau. Inainte il credeam pe Gabi Jugaru (sau cum l-o chema ) destept ca stie el din cultura lui generala tot-tot-tot ce-i p-acolo. Acum m-a convins ca le invata pe de rost. "Sa-mi citesti te rog numarul intrebarii si intrebarea"
De Kracht Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Eu zic ca Jugaru nu a gresit. Au gresit aia care au scris pe ecran "The Day"!
Bloodnight2006 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ce sa facem domne nu suntem toti englezoi cu puroi ca tine alex
{JM}Alex Lifetaker Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Frate tu meriti warn, posting spree eh?
falcon2blue Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 romania fratzilor.......la pariu k dak zicea D Day(sau The Day cum au scris ei) ,tot nu era raspuns corect...