Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bachu$

nu mai inchideti topicul fara un raspuns concret

Recommended Posts

Posted

De la windmode nu merge alt +tab, ai primit raspunsul in celalalt topic de aceea a fost inchis.

si ce sa fac sa mearga? ca unora le merge... :-??

Posted

Poate ei nu folosesc windmode.

chiar acum am intrebat 3 insi...la nimereala cu win mode si lor le merge :banghead:

chiar nimeni sa nu stie..in fine nu mai insist...multi se dau internautii dar cand ai nevoie intradevar..unu habar are

Posted

chiar acum am intrebat 3 insi...la nimereala cu win mode si lor le merge :banghead:

chiar nimeni sa nu stie..in fine nu mai insist...multi se dau internautii dar cand ai nevoie intradevar..unu habar are

Ce clicker folosesti daca folosesti ..?

Sunt mai multe versiuni de gui daca ala il folosesti ..

Cel vechi nu poate trece peste windowsmode existent si nu minimizeaza.

Cel nou omoara win mode care e din start permitand minimizare.

Ps: 1 nu e o rezolvare directa a problemei dar iti poate oferi posibilitatea de minimizare ...

2 nu sugerez folosirea lui .. doar incerc sa ajut dand un sfat prietenesc.

Posted

Ce clicker folosesti daca folosesti ..?

Sunt mai multe versiuni de gui daca ala il folosesti ..

Cel vechi nu poate trece peste windowsmode existent si nu minimizeaza.

Cel nou omoara win mode care e din start permitand minimizare.

Ps: 1 nu e o rezolvare directa a problemei dar iti poate oferi posibilitatea de minimizare ...

2 nu sugerez folosirea lui .. doar incerc sa ajut dand un sfat prietenesc.

un link cu gui cel nou?sa incerc

Posted

Ti-am dat pm. Nu cred ca e permis sa postez link`uri de genu. :D

am incercat in toate felurile.... nu merge, mc de intentie...aa ps: this sucks!!!!!!!!!!

Posted

dezactiveaza wm de la luncher si iati un windovs mode separat/

am facut si asa in momentul apasaraii tastel;or f11 sau f12 se duce totu dreaku, pana atunci tin sa precizez merge alt+tab

Posted

Faza e ! Ca nici mie nu imi merge ! Dar ce e asa greu sa schimbi intre ce ai tu deschis din bara de jos ? Sau din task manager dai click 2 si swtich to ? :)

Posted

Faza e ! Ca nici mie nu imi merge ! Dar ce e asa greu sa schimbi intre ce ai tu deschis din bara de jos ? Sau din task manager dai click 2 si swtich to ? :)

lol, nu ai inteles nimic se pare mu il tin in bara si intre timp lucrez ceva si imi tre alt+tab..doar nu stau sa dau click continuu ca navighez intre pagini..

Guest Reload:)
Posted

nu iti merge alt+tab ,incearca atl+tab+shitf in timp ce esti in mu cu tot cu winmode si ai sa vezi ca merge

Posted

nu iti merge alt+tab ,incearca atl+tab+shitf in timp ce esti in mu cu tot cu winmode si ai sa vezi ca merge

work`s to me :right:

ALT+TAB+SHIFT

Posted

apropo nu cred ca este 1 care sa ii mearga alt+tab ca la jocurile normale....,intotdeauna mie mi`a mers doar asa (alt+tab+shift)

Posted

apropo nu cred ca este 1 care sa ii mearga alt+tab ca la jocurile normale....,intotdeauna mie mi`a mers doar asa (alt+tab+shift)

la mu folosesti si shift, la jocurile normale doar alt+tab Ex: cs,warcraft3 samd.

Posted

la mu folosesti si shift, la jocurile normale doar alt+tab Ex: cs,warcraft3 samd.

da asa este ...dar la Mu este ceva diferit ...

Posted

mie imi merge normal alt+tab cred ca intotdeauna mi`a mers :)

Posted

mie imi merge normal alt+tab cred ca intotdeauna mi`a mers :)

poate depinde si de O.S.(operating system) :-?? eu am windows xp 2002 SP2 si merge cu varianta lui reload, folosesc window mode separat, nu cel de la launcher.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...