vio112 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Am obesrvat o chestie ciudata , nu sunt fff sigur dar cred ca sunt jucatori care folosesc item editor!!!Mai mult de cat sa va rog sa verificati nu am ce face + ca nici nu prea am cum sa demonstrez!!!
_Lexa_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cel pe care-l banuiesti probabil a mutat si rasmutat itemele. Trebuia sa dai pm unui gm/mod iar acesta facea ceva in asa fel incat sa nu aibe habar ca e suspect si poate il si prindea (daca e adevarat ce spui).Degeaba ai facut topicul, nu cred ca se vede in log-uri editorul de iteme :).
chaserz Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Am obesrvat o chestie ciudata , nu sunt fff sigur dar cred ca sunt jucatori care folosesc item editor!!!Mai mult de cat sa va rog sa verificati nu am ce face + ca nici nu prea am cum sa demonstrez!!!sa le zici sa`mi faca si mie 1 set 3opt .dau bere :D acuma serios,ma indoiesc ca sunt,nu am vazut pe nimeni cu set extraordinar
-=BUBU=- Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Am obesrvat o chestie ciudata , nu sunt fff sigur dar cred ca sunt jucatori care folosesc item editor!!!Mai mult de cat sa va rog sa verificati nu am ce face + ca nici nu prea am cum sa demonstrez!!!De ce nu ai facut print?Aveai cum sa demonstrezi :>
Konvict Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 daca le editezi merg optiunile?adica daca ai un set lk dd si ii pui si ref, se activeaza ref? sau il pune acolo doar asha sa fie? :))
Redemption Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fara printuri nu demonstrezi nimic sau macar un nume de char pentru a fi verificat. Data viitoare apeleaza la un moderator pe pm cu ceva mai concret.