ive Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 as vrea eu sa fi fost iphone, este doar ipod touch. ce este ciudat, e ca nu-mi dau seama cum castiga bani din trafic daca nu au reclame. inafara de cateva reclame in videouri, altele nu vad.Google adsene pe vizita castiga 0.5 $ . Se face cont in banca !
gigicarnat Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Google adsene pe vizita castiga 0.5 $ . Se face cont in banca !0.5$ ? :dooh: asa mult? aolo...dar fac baietii cva banet .
GoodHope Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Vad ca prind bine topicurile astea cu "scrise putine ".Oricum nu este teapa dar este o sansa foarte mica sa castigi ceva.. de la putin se poate dezvolta si se pot adauga, dar la mult ce sa mai adaugi? Google adsene pe vizita castiga 0.5 $ . Se face cont in banca ! eh, asta nu stiam. dar totusi repet, daca nu-s reclame pe site-ul lor, ce treaba are adsense? ca eu intru pe lockerz din adress bar nu din google search.
Denisutz Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Sunt curios oare cati si-au dat seama ce scam epic e si cu mizeria asta de site de 2 lei.Adica arunca niste maruntisuri o data la 2-3 luni din care doar 1-2% reusesc sa ia ceva si ceilalti raman cu buza umflata si cu ale lor "ptz". Si totusi, vad zilnic prafari care nu au nimic mai bun de facut decat sa faca reclama la niste scammeri de dragul sperantei ca vor primi ceva moka.Este oricum de admirat cu cata dedicatie isi fac oile treaba si le fac astora reclama si cat de multe oi sunt pe lumea asta dar ma gandesc, oare cand se vor trezi si oile?Stiu ca sunteti multi si pe LM (si galagiosi rau) si nu ma astept la raspunsuri pozitive din partea voastra. Ma gandesc doar ca mai sunt si alt fel de oameni pe aici.BalK , ai pus punctul pe i , foarte adevarat , si eu vad zilnic obsedati cu Lockerz , eu chiar nu vad nimica interesant in asta ..
ive Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 de la putin se poate dezvolta si se pot adauga, dar la mult ce sa mai adaugi? eh, asta nu stiam. dar totusi repet, daca nu-s reclame pe site-ul lor, ce treaba are adsense? ca eu intru pe lockerz din adress bar nu din google search. Ce treaba are adsene ? Stii macar ce este adsene ? Asa functioneaza toate siteurile cu vizite etc ... ei de unde crezi ca ar da premiile !? . Google adsene , cont in banca lockerz are !!
GoodHope Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 din cate stiu eu, google adsense pune reclame pe pagina web putin mai discret decat emag-ul din dreapta noastra. asadar nu vad nici o reclama pe site-u lor, deci? explica-te ceva de genu e adsense : iar pe lockerz nicaieri nu regasesti asa ceva
Phyxyon Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Detinatorii facebook si amazon au facut lockerul crezand ca o sa aiba succes si au avut ! Sunt pline toate forumurile de useri cu invitatii lockerz sau threaduri cu lockerz sau info locker etc ... ! Noi ii imbogatim pe ei ... de exemplu daca cumparam 1 card de 5000 USD trebuie sa dam 7000 ptz adica 1 ptz 0.5 euro ei fac banii 2x si cardul il poti folosi ori la amazon ori la facebook . Deci ei nu au nimic de pierdut ! Amice scuza-mă că-ţi zic asta dar nu poţi şi cu pula-n cur şi cu sufletul în Rai . Voi vreţi totul moca , fară nici un stres şi dacă se poate să păstreze tot ce e mai bun până când veţi veni să daţi un click . Pentru taxa aia să te cerţi cu Guvernul şi nu cu lockerz . Că e 19% că nu e 19% oricum nu ajunge nici la 25% din valoarea produsului . Mă gândesc eu , poate sunt mai prost dar matematic nu e mai convenabil să plateşti 100 RON decât 900 pe un PSP? Sansele sunt care sunt . Ce plm ei de pierdut? 2 minute? Hai ma nu sictiri că "e grele" , sunteţi deja penibili . Nu vă convine staţi dracu în banca voastră şi vedeţi-vă de treabă. Participarea nu e obligatorie . Ce şanse ai să câştigi la Loto? Şi mai mult ,acolo mai şi plăteşti biletul . Nu-ţi plac şansele pe care le ai cu lockerz , du-te tati în magazin şi cumpără-l la preţ normal . Sunt sigur că pentru tine e mai rentabil . Ştii , vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri .. aşa şi voi .
blk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Pe instinctul asta de turma isi fac astia averi."ce conteaza ca sunt sansele mici? nu strica sa incerc"Daca zici ca nu ai nimic de pierdut facand asta inseamna ca tu crezi ca nu ai demnitate iar timpul tau nu costa nimic. Scuza-ma daca voi crede despre mine ca sunt intr-o situatie diferita.Spor la ptz.
Phyxyon Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fără supărare însă poate tu eşti cel care crede că are o demnitate mult prea mare şi nu poate să se "înjosească" cu astfel de concursuri . Treaba ta , e timpul tau , ce pot să zic criticaţi 2 minute pierdute pentru x% sansă de a câştiga ceva însă pierdeţi cu zecile de minute hlizindu-vă la nişte poze cretine pe hi5 , facebook sau eu mai ştiu ce site de gen. Dacă e să o luăm aşa zilnic faci multe lucruri degeaba . Jucaţi MMO-uri şi FPS-uri în care pierdeţi cu sutele de ore fără nici un beneficiu material ci mai şi plătiţi ... hai că în cazul unui MMO poate mai ai şansa de a vinde apoi contul şi-ţi recuperezi investiţia însă spre exemplu la CS ce poţi vinde? Fragii şi murele? Spor şi ţie la CS dacă tot o ţinem în sarcasm şi batjocură .
blk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Cred ca tu nu intelegi asa ca am facut un desen pentru tine. Doar pentru ca unu din aia de acolo castiga ceva, nu inseamna ca nu e un scam masiv care se bazeaza pe prostia oamenilor si pe instinctul lor de turma. Scuza-ma ca voi considera ca am mai multa demnitate.
eseeet Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 lockerz e real..nu e vina lor ca sunt peste 1 milion de utilizatori si premiile trec pe langa mainile voastre ca sapunul...e 100% real,iti dai seama ca peste 2 milioane de oameni nar fi prosti sa participe la siteul asta.Este altceva sa nu primesti nimic pt ca n-ai avut PTZ sau ai ajuns prea tarziu la redeem si altceva sa fii dat redeem si sa nu fi primit nimic si stiu sigur 100% din voi care ziceti ca nu e real ati participat(inclusiv si tu blk) si v-ati lasat din cauza ca ori va e lene sa faceti PTZ mai ales ca concursul e gratis si trebuie sa te certi cu guvernul nu cu lockerz,ei trimit ca gift nu ca altceva,guvernul te face sa platesti 19% din produs.Pana la urma mai taceti,daca nu vreti sa participati nu participati nu mai sariti sus si jos ca e scam,daca era scam deja nu mai exista siteul mai ales ca are o multime de utilizatori si e cunoscut de toata lumea
[EliTe] Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 dupa 3 luni mi am dat seama si eu ca n are rost sa mai intru pe lockerzam ~1400 puncte si n am ce face cu ele. de 2 ori era sa prind un touch dar de fiecare data eram cu cateva minute sau zeci de minute mai tarziu la pc pentru ca nu dadeam refresh ca animalu in ziua in care spuneau ca va fi redeem.am primit un tricou dupa 3 luni de asteptare si cred ca doar cu tricoul am sa ramanieri cand a fost redeem am intrat dupa o ora :/
Vasily_Zaytsev Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ce treaba are adsene ? Stii macar ce este adsene ? Asa functioneaza toate siteurile cu vizite etc ... ei de unde crezi ca ar da premiile !? . Google adsene , cont in banca lockerz are !!Nu vorbi fara sa stii.. Vezi ca 90 % din posturile tale din topicul asta sunt minciuni :).Lockerz e real dar e greu sa prinzi ceva... nu te obliga nimeni sa intri pe site.
logs Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Phyxyon, putina grija la limbaj, te rog.Nu dau warn, ma bazez pe faptul ca vei sti sa ocolesti cuvintele licentioase. :)
blk Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 stiu sigur 100% din voi care ziceti ca nu e real ati participat(inclusiv si tu blk) si v-ati lasat din cauza ca ori va e lene sa faceti PTZ mai ales ca concursul e gratis si trebuie sa te certi cu guvernul nu cu lockerz,ei trimit ca gift nu ca altceva,guvernul te face sa platesti 19% din produs.Eu nici nu stiu cum arata site-ul, deci acel 100% al tau se duce pe apa sambetei.
Heini Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Eu nici nu stiu cum arata site-ul, deci acel 100% al tau se duce pe apa sambetei. Atunci dece ai mai facut topicul ? Ca sa ai 1 numar de posturi mai mare ?
blk Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Atunci dece ai mai facut topicul ? Ca sa ai 1 numar de posturi mai mare ? Pentru ca sunt 2309278498237534 prafari care polueaza toate forumurile cu reclamele lor la un site de 2 lei? Daca as fi fost user lockerz si i-as fi criticat as fi fost ipocrit. Daca nu sunt user, nu am voie sa-i critic. Ergo, nimeni nu are voie sa critice lockerz. Asta e logica ta de balta? P.S. Iti recomand sa te uiti la posturile mele si sa te documentezi putin inainte sa zici ca postez eu pentru "+1". Eu zic ca esti cam offtopic.
Heini Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Chestie pe care o cred in general despre tine , este ca:-Vii aici si iti spui punctul de vedere intr-un mod neadecvat; -Faci critica ` Hard-Core pentru 1 lucru despre care nici nu esti bine informat;-Imi spui mie ca am logica de balta , dar tu suferi pe tine de vai Doamne .ON: In principiu ` Lockerz e ceva inteligent , desi sansele sunt putine . Eu unul nu am nici o problema atata timp cat am cunoscut oameni care chiar au castigat . Insa si eu folosesc lockerz de vreo 2 saptamani , deoarece contul il am de cateva luni bune . Dar nu mi-a pasat de el pana ce mi-a demonstrat 1 lucru , 1 anumit prieten . Faptul ca poti castiga . Asa ca 30 sec de click per day nu e mare branza . Chestia e ca nu sunt genul de fanatic , care face reclama respectivului site prin semnatura , massuri , etc . :)PS: Blk laso mai moale ca nu esti tu mare bufnita aici . Nu am nimic cu tine dar esti prea impulsiv .
blk Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Vezi ca e un topic la comunitate unde poti sa-ti spui parerea despre mine, nu in topicul asta. In topicul asta se discuta despre Lockerz, nu despre faptul ca tu nu esti in stare sa accepti o idee doar pentru ca nu iti place cum e prezentata. Nu ma apuc acum sa invelesc pastilele in zahar pentru voi. EDIT: Daca nu sunt informat, explica-mi tu unde gresec. Ce anume nu stiu eu?
Heini Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Vezi ca e un topic la comunitate unde poti sa-ti spui parerea despre mine, nu in topicul asta.In topicul asta se discuta despre Lockerz, nu despre faptul ca tu nu esti in stare sa accepti o idee doar pentru ca nu iti place cum e prezentata. Nu ma apuc acum sa invelesc pastilele in zahar pentru voi. Kit ca risc sa iau warn dar esti cam prost , de dai pe langa . Infine Bafta !
blk Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Kit ca risc sa iau warn dar esti cam prost , de dai pe langa . Infine Bafta !Eh, nu ma asteptam la mai mult de la fanii Lockerz.Sporuri.
andix3x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nu multi , pana si eu am incercat la restock`ul din martie ...Am intrat la 2 min dupa ce a inceput si nu am luat nimic . Restock`ul e o data la o luna , si ai dreptate ...Nu multi reusesc sa prinda ce vor ... Nu ai prins faza cand s-au trezit oile pentru..2 zile ? S-a facut un grup pe facebook , s-a facut o reclamatie la FBI si toata lumea era stresata ca datele lor vor fi vandute :rofl2: ... ` Lockerz e ceva inteligent , desi sansele sunt putine Sansele sunt nule daca nu ai un net de peste 20 mb si 4 prieteni care in ziua restock`ului sa stea la pc`ul tau sa dea refresh din 2 in 2 minute . Da , e o chestie inteligenta ...dau 30 psp + ipoduri si alte kkturi de aproximativ 50 de mii de dolari pentru sute de mii de vizite daily --> foarte multi bani in buzunarul lor .
bunny Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nu stiu de Lockerz, dar celelalte site-uri gen ipremii sunt niste porcarii, sunt doar contorizari ce va face sa credeti ca obtineti un anumit punctaj (gen PTZ) si puteti procura cu ele produse reale. Mi-am facut si eu nu de mult cont pe ipremii, am atins maximum de puncte necesare (1500), chiar am depasit, si nimic. Look -> http://ipremii.com/index.php?r=C452 Nu-mi fac reclama, doar sa vedeti ca de cate ori ai da click, se pune la contorizare.
eseeet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 asta e..blk se crede mare bufnita si e adevarat,mai si credeam ca merita moderator dar avand in vedere cum gandeste as zice sa nu primeasca nici macar asistent..si revenind la lockerz,chiar daca pentru unii nu e bun cel putin e singurul site in care te poti increde sa castigi ceva..si ai sanse,daca ai noroc sa prinzi redeemul..
gigicarnat Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nu stiu de Lockerz, dar celelalte site-uri gen ipremii sunt niste porcarii, sunt doar contorizari ce va face sa credeti ca obtineti un anumit punctaj (gen PTZ) si puteti procura cu ele produse reale. Mi-am facut si eu nu de mult cont pe ipremii, am atins maximum de puncte necesare (1500), chiar am depasit, si nimic. Look -> http://ipremii.com/index.php?r=C452 Nu-mi fac reclama, doar sa vedeti ca de cate ori ai da click, se pune la contorizare. Numa daca intri pe site iti dai seama ca e scam