Jump to content
blk

Lockerz

Recommended Posts

Posted

Sunt curios oare cati si-au dat seama ce scam epic e si cu mizeria asta de site de 2 lei.

Adica arunca niste maruntisuri o data la 2-3 luni din care doar 1-2% reusesc sa ia ceva si ceilalti raman cu buza umflata si cu ale lor "ptz". Si totusi, vad zilnic prafari care nu au nimic mai bun de facut decat sa faca reclama la niste scammeri de dragul sperantei ca vor primi ceva moka.

Este oricum de admirat cu cata dedicatie isi fac oile treaba si le fac astora reclama si cat de multe oi sunt pe lumea asta dar ma gandesc, oare cand se vor trezi si oile?

Stiu ca sunteti multi si pe LM (si galagiosi rau) si nu ma astept la raspunsuri pozitive din partea voastra. Ma gandesc doar ca mai sunt si alt fel de oameni pe aici.

Posted
=)) Lockerz este o prostie ! Nu primesti premiile , sau daca cumperi "sanse" a nu stiu cat una iti vine din America prin posta (fan curier) cu o taxa postala mai mare decat pretul produsului initial ! Eu am abandonat lockerul ...
Posted

Am un coleg in clasa care ghici... asta a crezut si el la inceput:D Si el baiat destept, a vrut sa vada daca chiar primesti ceva, si a primit :)a comandat un tricou.A venit si cu el la scoala ca nu il credeam:)) So.... nu stiu ce sa zic :D poate e adevarat... sau nu :D

Edit : Mentionez! Tricou ia venit dupa 2-3 saptamani

Posted

eu tocmai am primit ipodul si am platit doar 37 lei pt el. Ipod touch de 32gb. Merci :tiphat:

ive esti total pe langa. a fost o singura data faza cu puncte date pt redeem, si atat. daca nu stii, macar nu fa praf aiurea.

taxa este foarte mare...iar esti pe langa, este 19% din valorea produsului inregistrat la vama noastra.

Posted

Am un coleg in clasa care ghici... asta a crezut si el la inceput:D Si el baiat destept, a vrut sa vada daca chiar primesti ceva, si a primit :)a comandat un tricou.A venit si cu el la scoala ca nu il credeam:)) So.... nu stiu ce sa zic :D poate e adevarat... sau nu :D

Edit : Mentionez! Tricou ia venit dupa 2-3 saptamani

Omule =)) primesti tricou cand esti zlister adica 20 preteni !!!! Daca vrei sa cumperi trebuie sa ai sanse si este 100 ptz una ! Si vine prin posta iar taxa este foarte mare !!!

Posted

=)) Lockerz este o prostie ! Nu primesti premiile , sau daca cumperi "sanse" a nu stiu cat una iti vine din America prin posta (fan curier) cu o taxa postala mai mare decat pretul produsului initial ! Eu am abandonat lockerul ...

Idem. L-am abandonat din cauza a ce spune blk. Inca mai am asta la semnatura pentru ca se mai gasesc doritori de invitatii care vor urma turma asa cum am facut si eu si carora nu o sa incerc sa le explic totul despre site.

Din ce i-am auzit pe cei care au avut totusi norocul sa castige, taxa pe care trebuie sa o plateasca reprezinta 19% din valoarea produsului.

Posted

eu tocmai am primit ipodul si am platit doar 37 lei pt el. Ipod touch de 32gb. Merci :tiphat:

fa o poza fa ceva , arata ceva sa cred si eu in tampenii dastea cum faceti voi ... :)) nu cred am un tov , idiot de felul lui care chiar are impresia ca o sa castige un ps3 de pe Lockerz... imi imaginez fata lui cand o sa ii cada ceru in cap si nu o sa castige nimic :rofl2:

Posted

ive esti total pe langa. a fost o singura data faza cu puncte date pt redeem, si atat. daca nu stii, macar nu fa praf aiurea.

taxa este foarte mare...iar esti pe langa, este 19% din valorea produsului inregistrat la vama noastra.

Idem. L-am abandonat din cauza a ce spune blk. Inca mai am asta la semnatura pentru ca se mai gasesc doritori de invitatii care vor urma turma asa cum am facut si eu si carora nu o sa incerc sa le explic totul despre site.

Din ce i-am auzit pe cei care au avut totusi norocul sa castige, taxa pe care trebuie sa o plateasca reprezinta 19% din valoarea produsului.

GoodHope a primit un prieten iphoneul acela apple si a venit taxa postala de 400 RON . Citeste pe blog si nu ne mai minti aici.

*Superstar* Nu m-am lasat pentru ca spune black ci pentru ca imi pierd timpul ! Si pe aduc bani alora cu google adsene ... ! Mai bine strang bani si imi iau , let us

Posted

GoodHope a primit un prieten iphoneul acela apple si a venit taxa postala de 400 RON . Citeste pe blog si nu ne mai minti aici.

*Superstar* Nu m-am lasat pentru ca spune black ci pentru ca imi pierd timpul ! Si pe aduc bani alora cu google adsene ... ! Mai bine strang bani si imi iau , let us

ma faci sa te insult si nu vreau. asteapta sa fac poza la chitanta si ai sa vezi.

spune-mi ce-mi iese mie daca va mint cat am platit pe el?

Posted

ma faci sa te insult si nu vreau. asteapta sa fac poza la chitanta si ai sa vezi.

spune-mi ce-mi iese mie daca va mint cat am platit pe el?

Cu fan curier la un prieten i-a venit taxa postala 400 RON , am fost de fata ! Cum se face ca la tine a venit doar cu 37 lei ? =)) este o intrebare nu o acuza ...

Posted

E irelevant cat e taxa postala. Poate sa fie si moka, tot aia e. Ideea e ca sansele sa apuci TU sa cumperi ceva cu acele ptz sunt minime.

Posted

da, recunosc, sansa e mica. dar eu pe 25 cand au fost redeemurile "platite" am fost la un click distanta de a prinde premiu, doar ca am fost lent in a scrie. pe 26,cand a fost redeem general am reusit sa iau premiul. deci daca se vrea, se poate.

http://img708.imageshack.us/gal.php?g=imag009p.jpg

e bun acuma?

@eu nu vreau sa va fac sa va razganditi si sa reintrati in lockerz ci doar sa nu mai vad afirmatii de genu "taxa mai mare decat premiu" si alte chestii.

@@uite, fals iar. redeemu din februarie a fost la ~00:15

redeemul din martie a fost la ~21:05.

Posted

E irelevant cat e taxa postala. Poate sa fie si moka, tot aia e. Ideea e ca sansele sa apuci TU sa cumperi ceva cu acele ptz sunt minime.

Se deschide numai pe la 3-4 noaptea si se duce totul in 10 minute , nici wallpapere nu mai sunt :banghead: . Fara macar 2 sanse nu prea ai sanse !! Cam pe la 600 ptz te poti gandi sa iti iei ceva frumos !

Posted

Acum doua luni s-a blocat accesul IP-urilor din afara SUA in timpul unui "val." Nu ca n-ar fi minime si asa - cateva zeci de mii de oameni care dau click-uri ca disperatii. Se fac multe magarii... E ca la 6/49.

Posted

Am devenit si eu curios. Parca vad lokerz in stanga si'n dreapta

Lokerz este ceva care daga te tii de el primesti ceva sau doar daca faci reclama, adica referrer

daca sunt fidel, sa zicem.. 2 ani, ce primesc?

Posted

Lokerz este ceva care daga te tii de el primesti ceva sau doar daca faci reclama, adica referrer

faci puncte din invitatii/logari/dailies(mini sondaj)/vizionari clipuri si odata pe luna(momentan) poti sa iei premiu daca esti rapid.

Fidel 2 ani, ha. nu conteaza decat sa ai puncte destul sa iei ce premiu vrei.

Posted

PTZ cu care probabil o sa iti iei o plasma si o sa vina taxa postala 1000000 RON . Nu am auzit sa se dea premii pe vechime si nici nu cred sa se ofere vreodata :cool2:

Posted

Site-ul inca nu are 2 ani, nu stim cum va sta treaba. Nu primesti nimic pe tava - trebuie sa stai la panda pentru ceva. Nu conteaza daca esti fidel sau nu.

Posted

da, recunosc, sansa e mica. dar eu pe 25 cand au fost redeemurile "platite" am fost la un click distanta de a prinde premiu, doar ca am fost lent in a scrie. pe 26,cand a fost redeem general am reusit sa iau premiul. deci daca se vrea, se poate.

http://img708.imageshack.us/gal.php?g=imag009p.jpg

e bun acuma?

@eu nu vreau sa va fac sa va razganditi si sa reintrati in lockerz ci doar sa nu mai vad afirmatii de genu "taxa mai mare decat premiu" si alte chestii.

@@uite, fals iar. redeemu din februarie a fost la ~00:15

redeemul din martie a fost la ~21:05.

omg ai luat un telefon prost moka, este incredibil :(

oare apple nu isi face reclama in modul asta? exista si nokia cumva? sau google phone? (intreb sincer, nu am vazut niciodata site-ul)

oricum, e aparent usor sa pacalesti lumea cu mizeriile astea.

Posted

Da,dintr-o greseala pot sa zic am si eu cont lockerz,mi-a placut..si am zis ca sacrificandu-mi 2 minute din zi click'uind pe un link nu e asa mare lucru,am si eu imediat 1000 ptz . De acele ptz'uri,ultimele 2 luni tot am vrut sa-mi iau cate una alta,si da..nu am prins nimic .

M-am gandit de mult timp ca treaba asta e scam,dar cunosc persoane care chiar si-au luat,asa ca..nu pierd nimic :) . Lockerz cu mine sau fara mine,tot ei sunt .

Posted

omg ai luat un telefon prost moka, este incredibil :(

oare apple nu isi face reclama in modul asta? exista si nokia cumva? sau google phone? (intreb sincer, nu am vazut niciodata site-ul)

oricum, e aparent usor sa pacalesti lumea cu mizeriile astea.

iPhone-ul e singurul telefon disponibil la Lockerz (sau asa era acum o luna, n-am mai verificat). Bineinteles ca isi fac reclama, altfel, n-ar mai avea motive de parteneriat cu Lockerz.

Posted

Detinatorii facebook si amazon au facut lockerul crezand ca o sa aiba succes si au avut ! Sunt pline toate forumurile de useri cu invitatii lockerz sau threaduri cu lockerz sau info locker etc ... ! Noi ii imbogatim pe ei ... de exemplu daca cumparam 1 card de 5000 USD trebuie sa dam 7000 ptz adica 1 ptz 0.5 euro =)) ei fac banii 2x si cardul il poti folosi ori la amazon ori la facebook =)) . Deci ei nu au nimic de pierdut !

Posted

iPhone-ul e singurul telefon disponibil la Lockerz (sau asa era acum o luna, n-am mai verificat). Bineinteles ca isi fac reclama, altfel, n-ar mai avea motive de parteneriat cu Lockerz.

as vrea eu sa fi fost iphone, este doar ipod touch. ce este ciudat, e ca nu-mi dau seama cum castiga bani din trafic daca nu au reclame. inafara de cateva reclame in videouri, altele nu vad.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...