mau Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 )))))) daca lovea cainele cred k il condamnau la inchisoare pe viatza
gigicarnat Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Probabil la vazut mai tras la fata...si sau gandit sa il condamne putin ... numa legi din astia prin usa , parca era un topic cu legi prostesti din astia , una dintre ele ar fi ca daca esti in posesia a 2 a sau a mai multe vibratoare te baga la bulau si nu inteleg ...cu ce ar incurca pe cineva 3 vibratoare #-o
Guest Dunk[sm] Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ce legi au americanii astia. Cred ca daca ii dadea un picior il condamna la 25+ de ani inchisoare. Aiurea :)
Fstzor Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aceasta stire e de'a dreptul penibila, dar totusi n'are pic de logica.Din moment ce acei caini fac parte din organele de politie , probabil sunt considerati "membrii".Sa fie posibil ?
scandalos Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 poate acel caine detinea o functie importanta in politie si acel latrat a fost o jigniree la adresa lui
acelasi_bandit Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Doamne ce am putut sa citesc ... ) .....iauzi vere cainele a avut nevoie de ingrijiri ...ba da-l drq ahhaha
Guest marko01 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 LOL? In Romania omori un om si nu iti face nimeni nimic si acolo iei puscarie pt ca latrii la un caine omg. Cred ca daca ii zicea "marsh" lua inchisoare pe viata
InTeNs Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 este o porcarie... cum sa stai 2 luni la inchisoare pt asta.... deadreptul Penibil
flakyn1 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oamenii astia sunt intregi la minte ?Cum sa-l bagi la inchisoare pentru ca ai latrat la un caine politist ?
TheShaikan Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 doamnee ce tare o fost faza (si totusi astia care omoara animalele si isi bat joc de ele si alte cele scapa ieftin...)