ic.sys Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 (edited) Proces cu totul neobisnuit in statul american Pennsylvania. Un barbat a fost condamnat la doua luni de inchisoare pentru ca... a latrat la un caine politist.Se pare ca auxiliarul canin al politiei a fost atat de socat de latraturile omului, incat a avut nevoie de ingrijiri speciale. Acuzatul, supranumit de prieteni "Marele Caine", si-a recunoscut vina, dar a sustinut ca nu latrase in directia cainelui politist, ci spre niste buldogi rivali din apropiere. Desi l-a condamnat, judecatorul l-a lasat totusi in libertate, dar l-a trimis la un examen psihiatric, al carui rezultat nu e greu de prevazut.Sursa + video : antena1 Edited March 31, 2010 by Tybork
Guest stefteo21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 N-ai inteles inca pana acum sa nu mai postezi stiri din astea cu sursa fantoma ? :) Daca ti-e lene sa cauti sursa mai bine nu mai posta.Stirea completa :Proces cu totul neobisnuit in statul american Pennsylvania. Un barbat a fost condamnat la doua luni de inchisoare pentru ca... a latrat la un caine politist.Se pare ca auxiliarul canin al politiei a fost atat de socat de latraturile omului, incat a avut nevoie de ingrijiri speciale. Acuzatul, supranumit de prieteni "Marele Caine", si-a recunoscut vina, dar a sustinut ca nu latrase in directia cainelui politist, ci spre niste buldogi rivali din apropiere. Desi l-a condamnat, judecatorul l-a lasat totusi in libertate, dar l-a trimis la un examen psihiatric, al carui rezultat nu e greu de prevazut.Sursa + video : http://www.antena1.ro/news/extern/la-inchi...ine-102724.html
DuR@nG0_* Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 lol ce stire ) a latrat la un caine si era sa ia 2 luni de inchisoare
belcioi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mi se pare o aberatie cum sa stai 2 luni la inchisoare pentru ca latri la un caine.
Ioana Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wtf? :rofl1: cum sa faci 2 luni inchisoare pt c-ai latrat la un canine? :blink:
[Soul]Andree@ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Si eu care credeam ca romanii sunt cum sunt .. #-o Ham, ham.
Luci Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mi-se pare logic. Ineainte de a fi caine e politist. Si nu iti bati joc de organul de politie cum vrei tu .
spauny Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ce prostie. cum sa fii om si sa latrii la alti caini ? si cum sa ramana un caine socat ca a latrat un om ? s-a intors lumea pe dos.
Denzel_Lsd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 "Desi l-a condamnat, judecatorul l-a lasat totusi in libertate, dar l-a trimis la un examen psihiatric, al carui rezultat nu e greu de prevazut." penibil , in loc sa il trimita pe Marele Caine la psihiatru ar fi fost mai normal ca judecatorul , politia cu caine cu tot si cu toti cei care au fost de fata sa faca un control psihiatric cat mai repede...
Guest stefteo21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Andree@' date='Mar 31 2010, 16:41' post='4931176']Si eu care credeam ca romanii sunt cum sunt .. #-o Ham, ham. nebunatico ) Ei cum "Marele Caine" :rofl2:
kuumba2 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wtf? :rofl1: cum sa faci 2 luni inchisoare pt c-ai latrat la un canine? :blink:Daca am priceput bine, e cu suspendare. Oricum, nici individul, nici judecatorul nu par a avea toata tigla pe casa...
AStoria Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Probabil cainele o fi avut vreo functie de ofiter .
DivinE Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Sunt penali americanii astia, au niste legi frate.. Totusi mi-e greu sa cred ca ala a fost condamnat
guitarHero Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Judecatorul ala trebuia impuscat si la omul ala sa i se puna o botnita.
The Fan Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 si eu am latrat la un caine si l-am speriat.. dar n-a avut nevoie de consiliere psihologica.. il si vad pe cainele politist fumand nervos o tigara si povestind psihologului experienta terifianta prin care a trecut.
The Wizard Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ce va mirati ma...usa e tara tuturor posibilitatilor.daca latrii la un caine e posibil sa ajungi la bulau :)daca omori o furnica poate ajungi 25 de ani poate pe viata/scaun electric pentru omor
Farley04 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Atentie , cainele a avut nevoie de ingrijiri speciale . Wtf?
ive Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Saracu' om a luat 2 luni ! A sfidat cainele politist Vai de legile lor ...
Andu Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ultraj la caini? Penibil sincer. La america orice-i posibil de fapt.
Puscarie Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 daca-l injurai pe caine in romana faceai 2 ani ? ))
Edy Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 "Acuzatul, supranumit de prieteni "Marele Caine", si-a recunoscut vina, dar a sustinut ca nu latrase in directia cainelui politist, ci spre niste buldogi rivali din apropiere." Trebuia sa il condamne la moarte pentru ca s-a uitat la politist si a persiflat ancheta . Oricum , mai stii? Poate e chiar o regula care interzice asta Cu sau fara regula , deja au intrecut maxim-ul de prostie