Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PowerX

Iteme disparute din store...

Recommended Posts

Posted

Problema suna in felul urmator.

Ieri seara aveam store plin iar de dimineata gol.

Precizez ca nu am avut store deschis si nici nu am dat rr.

Numele caracterului este PowerX.

Nu doresc itemele inapoi numai sa stiu ce sa intamplat si rezolvarea problemei.

Daca sunt loguri pentru baza de date? Exista un bug prin care cineva poate cumpara cu store inchis? Sau la move in crywolf si inapoi sa poate disparea?

Am fost aseara la eventul din crywolf. Nu am verificat daca mai sunt itemele la trecerea pe celalalt server.

Mai precizez ca nu am iesit din joc decat de dimineata in jurul orei 7:30 cand am crezut ca un sw va remedia problema dar nu a fost asa.

Daca ajuta cu ceva voi specifica aproximativ si ce am avut in store.

Edit : Imi cer scuze am gresit sectiunea. M-am grabit. Daca se poate muta la sectiunea Aspecte Tehnice cu warn-up`ul de rigoare daca este necesar :(

Posted

Mutat la Aspecte Tehnice.

Thank you.

A mai patit cineva asa ceva? Stiu ca la reset dispar toate dar mai aveam mult pana la el. Help..

Daca ajuta cu ceva itemele respective erau arme de lvl 380 luate de la event.

:-??

Posted

Se pare ca se intampla atunci cand treci de e server 1 pe server 2.

Si cum putem evita astfel de chestie? Exista vre-o regula de trecere timpi de trecere? :-??

Sau din ce cauza se intampla? :-??

Posted

Au trecut 3 zile si nici acum nimeni nu mi-a oferit un raspuns concret. Macar daca i sa mai intamplat la cineva ceva de genu.

Imi e frica sa mai pun un item in store...

:(

Posted

Au trecut 3 zile si nici acum nimeni nu mi-a oferit un raspuns concret. Macar daca i sa mai intamplat la cineva ceva de genu.

Imi e frica sa mai pun un item in store...

:(

Cand dai move cry ! Nu mai avea nimic in store ! :)

Posted

Cand dai move cry ! Nu mai avea nimic in store ! :)

Cautam o rezolvare/explicatie in legatura cu problema, nu o ocolire :))

Oricum nu mai pun nimic in store cand merg cry dupa acest incident. :D

Thank you pentru reply. :tiphat:

Posted

Se poate ca din intamplare sa le fi scos de la store si sa fi uitat? sau poate le-a cumparat cineva care avea multi bani si n-avea ce face cu ei...

Nu cred ca sunt atat de senil. :))

Precizez ca nu am avut store deschis si nici nu am dat rr.
Posted

Raspuns concret!

Pe intelesul tau serverul pe care dai tu rr de obicei unde e arena si restu este un server numit GS care are un port si el

Iar serverul unde mergi tu la castel sau sa strangi poh se numeste GS_CS care are alt port

Deaceea nu vezi ce discuta ceilalti din partea cealalta pentru e un server total separat.

Si e normal ca probabil daca te-ai conectat pe serveru celalalt cu itemele in store au disparut.

Caz inchis! Nu mai lasati iteme in store cand dati rr sau intrati pe serverul de CS

Posted

Raspuns concret!

Pe intelesul tau serverul pe care dai tu rr de obicei unde e arena si restu este un server numit GS care are un port si el

Iar serverul unde mergi tu la castel sau sa strangi poh se numeste GS_CS care are alt port

Deaceea nu vezi ce discuta ceilalti din partea cealalta pentru e un server total separat.

Si e normal ca probabil daca te-ai conectat pe serveru celalalt cu itemele in store au disparut.

Caz inchis! Nu mai lasati iteme in store cand dati rr sau intrati pe serverul de CS

Nu inteleg conexiunea dintre itemele disparute si porturile folosite de cele 2 servere stiu ca sunt 2 .. pentru ca teoretic .. itemele sunt stocate in baza de date .. numai daca nu salveaza prin absurd sau trecere se face foarte repede intre cele 2 servere cu itemele respective acestea dispar?

:-?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...