Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest _NooB_

You are disconnected from the server!

Recommended Posts

Guest _NooB_
Posted

Salut,

Referitor la un topic mai vechi:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=349046&hl=

Am reusit sa trec peste problema de portare cu ajutorul CS Port Changer.

Pentru ca portul 44405 il am blocat si nu il pot debloca, am schimbat portul de iesire cu 80.

Inainte nu reuseam sa intru in meniul jocului pentru ca imi dadea disconnected imediat.

Acum am avansat, ajung in meniul jocului, aleg serverul, aleg caracterul cu care vreau sa intru si cand imi intra pe server imi da instant DISCONNECTED.

Un pic de ajutor , un sfat, ce ar trebui sa fac mai departe sa trec si peste problema aceasta?

Multumesc anticipat.

Posted

da, am patch 2, daca nu il aveam nu ma lasa sa ma conectez deloc la server!!!

alta trebuie sa fie problema...astept o idee, un sfat ceva.

merci.

Am gasit si eu asta print topicul trecut.

Network administrator is the man you are looking in this case

Nu cred ca administratorii nu au si ei vicii te pot rezolva in 5 min. :-j La cate conexiuni sf. am vazut eu in loguri nu stiu ce port tcp udp nu era folosit de careva :blink:

Un mic advice pentru el:

Radem ... glumim ... ne jucam ..... dar nu depasim banda.
:readthis:
Guest _NooB_
Posted

tocmai ce explicam in topicul prezent ca am trecut peste problema cu portul blocat, nu mai ma poate ajuta cu nimic administratrul de retea acum, prin urmare ultimul comentariu nu ma ajuta cu nimic...

astept un raspuns mai competent, daca exista!!!

Guest _NooB_
Posted

Inca astept un raspuns!!!

Posted

Salut,

Referitor la un topic mai vechi:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=349046&hl=

Am reusit sa trec peste problema de portare cu ajutorul CS Port Changer.

Pentru ca portul 44405 il am blocat si nu il pot debloca, am schimbat portul de iesire cu 80.

Inainte nu reuseam sa intru in meniul jocului pentru ca imi dadea disconnected imediat.

Acum am avansat, ajung in meniul jocului, aleg serverul, aleg caracterul cu care vreau sa intru si cand imi intra pe server imi da instant DISCONNECTED.

Un pic de ajutor , un sfat, ce ar trebui sa fac mai departe sa trec si peste problema aceasta?

Multumesc anticipat.

Dar nu schimbi porturile asa de parca ar merge cu oricare ai pune. Tie iti trebuie portul 44405 deblocat, tu fara asta nu poti trece mai departe de login, indiferent ca toate celelealte porturi le ai deschise.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...