Jump to content
Tybork

Brandul Fucking Hell a fost înregistrat oficial

Recommended Posts

Posted

O companie din Germania a primit autorizaţie, din partea organismului european de reglementare a mărcilor, pentru a produce bere şi articole vestimentare sub brandul Fucking Hell, informează spiegel.de.

Deşi în limba engleză Fucking Hell reprezintă o expresie licenţioansă, compania susţine că a fost inspirată în alegerea numelui brandului de oraşul austriac Fucking. :)

Oficiul de Armonizare a Pieţei Interne (The Trade Marks and Designs Registration Office of the EU), autoritate de reglementare a mărcilor în Uniunea Europeană, a permis companiei germane să înregistreze marca Fucking Hell, deşi iniţiativa a atras nemulţumirea locuitorilor din oraşul Fucking.

Potrivit lui Franz Meindl, primarul oraşului Fucking, în acestă zonă nu există o fabrica de bere şi nu există nici planuri pentru construcţia uneia.

Reprezentanţii Oficiul de Armonizare a Pieţei Interne au declarat, într-un comunicat dat publicităţii, că a fost respinsă plângerea potrivit căreia titulatura Fucking Hell este "supărătoare şi denigratoare".

" Combinaţia de cuvinte din această sintagmă (Fucking Hell, n.r.) nu cuprinde niciun indicator ce ar putea face referire la o anume persoană sau la un grup de persoane şi nici nu incită la un anume act . Nici măcar nu poate fi cosiderat un îndem către consumator să se ducă în iad (hell, în limba engleză, n.r.)", se arată în comunicat.

sursa: mediafax

Guest spanky
Posted

Deşi în limba engleză Fucking Hell reprezintă o expresie licenţioansă, compania susţine că a fost inspirată în alegerea numelui brandului de oraşul austriac Fucking. :)

exat , si croatii au orasul ala P*la -_-

oricum numele asta mi se pare stupid , "mi'am luat tricou Fucking hell" :rofl1:

Guest Kamikaze
Posted

i'll have a cold fucking hell pls

...tare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...