Jump to content
Random Hero

Iata de ce se uita barbatii dupa femei!

Recommended Posts

Posted

"sa nu vorbim nici de avatarul tau"? wtf? ce exprimare. pai daca tu asa vrei, nu vorbi nici de el.

oricum...ce legatura ar avea? am zis eu ca nu-mi place sa ma uit? e ceva anormal sa NU te uiti.

cica personal. normal ca nu poti vorbi de cineva anume cand generalizezi fiindca ii cuprinzi pe toti. deci si pe mine ca si mie imi falfaie ceva in pantaloni. all boobs no brain

Trebuie sa ai in vedere si culoarea parului. :D

Referitor la articol, e ca si cum ai spune ca ai descoperit apa calda. Oare chiar asa de rau am ajuns daca asemenea banalitati sunt ridicate la rangul de studii stintifice?

Posted

E ceva normal ...toti barbati , adica ..95% , ca poate restu au alte orientari sexuale ..:)) , dar majoritatea o fac , si chiar fara rusine , cateodata prefacandu-se ca sunt atenti cand poarta o conversatie , dar ..e doar o masca pentru ceea ce vor ei sa faca.

Posted

E ceva normal ...toti barbati , adica ..95% , ca poate restu au alte orientari sexuale ..:)) , dar majoritatea o fac , si chiar fara rusine , cateodata prefacandu-se ca sunt atenti cand poarta o conversatie , dar ..e doar o masca pentru ceea ce vor ei sa faca.

De ce il contrazici pe Base?Care acum cateva luni zicea ca 20% din populatia Romaniei ieste GAY...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...