Random Hero Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 S-a demonstrat ca nu se pot abtine. Pur si simplu, barbatii trebuie sa se uite dupa femei. Aceste vesti surprinzatoare ne parvin printr-un riguros studiu academic, coordonat de dr. Louann Brizendine, membra a Consiliului National de Examinatori Medicali din SUA, care declara transant: “Trebuie sa verifice bunatatile”.Prin "bunatati", dr. Brizendine se refera, mai exact, la sani. Conform doctoritei, barbatii, pur si simplu nu se pot abtine. Testosteronul din organismul lor ii face sa se holbeze instinctual, fara rusine, fiindu-le greu sa ia vreo masura in aceasta privinta. Cel putin, pana cand au copii.Studiul doctoritei mai arata, de asemenea, ca atunci cand un barbat lasa insarcinata o femeie, partenera sa emana feromoni care ii reduc lui productia de testosteron cu 30%. Acest lucru ii face pe barbati tati mai buni, deoarece ii determina sa se concentreze, cel putin pentru cateva minute consecutiv, din timp in timp, pe altceva decat pe "bunatati".Dr. Brizendine sustine ca cel mai bun mod pentru femei de a gestiona aceasta situatie, pe care o cunosc, oricum, dintotdeauna, este sa intelega ca "nu trebuie sa condmani un barbat pentru ca este un barbat". Daca partenerul unei femei se intampla sa aiba, cateodata, "ochii curiosi", asta nu il face un tovaras de viata rau, ci un tip obisnuit. Pur si simplu, barbatii se vor uita si se vor holba. Este intrinsec. Se prespune chiar ca trebuie sa o faca, este ceva natural.sursa: descopera_____________Un argument solid cand vine vorba de certurile provocate de "intorsul capului pe strada."
logs Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Fara sa contest realitatea exprimata in stirea de mai sus (care este, de fapt, un mare truism - nu este nimic nou, nicio revolutie sau descoperire teribila) as considera ca stirea si implicit studiul (daca el exista cu adevarat) pot fi considerate cu greu ca fiind stiintifice, academice, serioase...Dr. Brizendine asta pare sa fie un caz clasic de tante care a scos o cartulie de serie numai buna pentru neuronul anemic american.
- The Doctor - Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Trebuia sa fie un raspuns la toate ) Totusi, cam ciudata stirea pentru descopera.ro :D
Guest LoLz0o0r Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Poi orice barbat simte nevoia de a se uita dupa femei xD
Cristian Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Eu unul cred ca se insala amarnic, ce se inampla atunci cand barbatul are o alta orientare sexuala? Nu se mai uita dupa "bunatati", cum spune al nostru doctor, nu? Sau stai... se uita dupa "tatele" la barbati sau cum? :DMi se pare o prostie acest articol, mai mult m-a facut sa pierd timpul...
Phyxyon Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dar cercetările pentru cazurile unde apar găuri în şosete nu s-au făcut încă? Femeia asta cred că are prea mult timp şi vrea şi ea 5 minute de publicitate . Prin studiul ăla ea mi-a explicat că o portocală are culoarea portocalie. Genial nu?
Alecswtzu Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Este doar de natura psihologica nu este in natura barbatului sa faca asa ceva, exact cum a spus Cristian daca e gay?
DuR@nG0_* Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Este doar de natura psihologica nu este in natura barbatului sa faca asa ceva, exact cum a spus Cristian daca e gay?Se uita dupa barbati.Interesant articol. ;:)
Parazitu' Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 este si invers valabil..si femeile se uita dupa barbati :) este ceva lasat de la mama natura.. :) si mi se pare pur si simplu firesc :>
Guest spanky Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 se uita dupa "tatele" la barbati sau cum? :Dmen boobs :>haha , e in sangele nostru sa ne uitam dupa femei :D
Konvict Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 da chiar nu pot sa nu ma uit dupa fundul sa sani la fete cand merg pe strada. chiar si atunci cand sunt cu prietena,tot intorc capul..nu am ce face tre sa imi satisfac curiozitatea
spauny Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 hm... e perfect adevarat studiul, cel putin in cazul meu
SadiBK Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Mi se pare ceva normal sa imi fuga ochii dupa femeii... doar nu moi uita dupa barbati o_OSi pana la urma cei frumos si lui Dumnezeu ii place :D
belcioi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Adevaru asta totii barbatii se uita dupa o femeie care arata bine.
The Fan Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 eu unul ma abtin pentru a nu avea parte de eventuale crize de gelozie..stiu ca e instinctiv dar personal mi se pare de prost gust sa te holbezi in mod evident..logic vs. instinct
Ioana Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 E ceva absolut normal ca un barbat sa se uite dupa o femeie,la fel si invers..
mitza4fun Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Degeaba e frumoasa o femeie..daca nu are caracter .
[Soul]Andree@ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Evident, sunt niste animale si nu-si pot controla iesirile sau instinctul, cum vrei sa ii zici. Nu a facut mare descoperire, se stia de mult timp chestia asta .
RaifalM3n Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 animale? de parca femeilor nu le place sa fie admirate...
Guest Kamikaze Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Andree@' date='Apr 1 2010, 15:11' post='4934670']Evident, sunt niste animale si nu-si pot controla iesirile sau instinctul, cum vrei sa ii zici. Nu a facut mare descoperire, se stia de mult timp chestia asta .fatuca, atata timp cat tu iti expui balcoanele fara jena la avatar acolo, cum iti permiti sa ma faci pe mine animal ca ma uit? sau vrei sa inchid ochii pana trec de user-ul tau?
bunny Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Intr-adevar, daca tot arati, de ce sa nu ma uit? Ca si cum ai arunca o bucata mare de carne unui caine infometat. o_O =p~Eh, lasa, pe voi nu v-a luat drept barbati. :D (glumesc, deoarece mai sunt si dintr-astia carora trebuie sa le specific)
[Soul]Andree@ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 fatuca, atata timp cat tu iti expui balcoanele fara jena la avatar acolo, cum iti permiti sa ma faci pe mine animal ca ma uit? sau vrei sa inchid ochii pana trec de user-ul tau?Baietica, ca sa nu vorbim nici de avatarul tau. Nu te-am facut personal animal dar daca te simti atacat, e treaba ta mamica. :>Down boy, down ..
eXemplu? Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cand te uiti dupa femei inseamna ca nu esti gay e ceva logic .
Guest Kamikaze Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Andree@' date='Apr 1 2010, 16:36' post='4934938']Baietica, ca sa nu vorbim nici de avatarul tau. Nu te-am facut personal animal dar daca te simti atacat, e treaba ta mamica. :>Down boy, down .."sa nu vorbim nici de avatarul tau"? wtf? ce exprimare. pai daca tu asa vrei, nu vorbi nici de el. oricum...ce legatura ar avea? am zis eu ca nu-mi place sa ma uit? e ceva anormal sa NU te uiti.cica personal. normal ca nu poti vorbi de cineva anume cand generalizezi fiindca ii cuprinzi pe toti. deci si pe mine ca si mie imi falfaie ceva in pantaloni. all boobs no brain
ive Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Asa este , nimeni nu se poate abtine :) este prea tentant . Interesant articol !!