_Lexa_ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 pe tine chiar te cred !Nu-i nimic, ti-l imprumut si tie. Ii dai ce nume vrei numai sa nu-l murdaresti.Topic cu ce am mancat azi nu e?
ellysmark Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nu-i nimic, ti-l imprumut si tie. Ii dai ce nume vrei numai sa nu-l murdaresti.Topic cu ce am mancat azi nu e?Si atunci de ce postezi?PS: Tu esti femeia visurilor mele, Nu stiam de ce visez urat de la o vreme.
bunny Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cu un vibrator pe nume Costica.Ce topic -_-...=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) HAHAAHaHAHHAHAHAAAAAAaaaaaaaaBuna asta. ^^
_Lexa_ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Si atunci de ce postezi?PS: Tu esti femeia visurilor mele, Nu stiam de ce visez urat de la o vreme.Ma, eu cred ca tu esti gelos pe Costica.Nu-i nimic, continua sa speri, speranta moare ultima.
Prutus Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cu un vibrator pe nume Costica.Ce topic -_-... :rofl2: :rofl2:
Guest negativ21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cu un vibrator pe nume Costica.Ce topic -_-...ai unde sa til bagi? :)) :))
DaNu7zZz Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ai unde sa til bagi? :)) :))hai sa radem /:)@ mare e gradina domnului si multi sar gardu cand poarta e deschisa -_-# out of city.
[Mg^Jupan] Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 cu prietena si familia la iarba verde, un gratarel , o bericica :) daca tine vremea , daca nu home . si pe seara un pic de orash :)
dvL Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Eu o sa petrec alaturi de prietenii mei din HONEY pe spoturile din kalima6 :wub:
SadiBK Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Eu o sa petrec alaturi de prietenii mei din HONEY pe spoturile din kalima6 :wub:Tu in gluma zici adevarul, precum Lexa, barem pe ea o inteleg si na .. ca orice femeie trebuie sa se intretina ;)
_Lexa_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Tu in gluma zici adevarul, precum Lexa, barem pe ea o inteleg si na .. ca orice femeie trebuie sa se intretina ;)Vezi ca am unul si pentru Rosy <_<. Platinum, double speed a.k.a. wabbit speed, hardcore.
HONEY - GARRONE Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Vezi ca am unul si pentru Rosy <_<. Platinum, double speed a.k.a. wabbit speed, hardcore.esti paralela fai =))daca ziceai si tu ca ai unul cu stimulare clitoridiana , cap rotativ , 8 viteze ,plm te credeam :)P.S. costica e praf,e din plastic...ia-ti unul din silicon sau cyberskinO.T. cand e pastele ? m-a tampit mu-ul nici nu stiu in ce zi suntem
_Lexa_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 esti paralela fai =))daca ziceai si tu ca ai unul cu stimulare clitoridiana , cap rotativ , 8 viteze ,plm te credeam :)P.S. costica e praf,e din plastic...ia-ti unul din silicon sau cyberskinCe stie Garrone :huh:.
HONEY - GARRONE Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 eh , sunt cunoscator. Cand ai probleme vii la baiatu' ca te rezolva :bananadance2:
Dumnezeu Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 in biserica din devias.sunteti invitati toti pacat ca nu putem inconjura biserica :(
PowerX Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cu un vibrator pe nume Costica.Ce topic -_-...:rofl1:eh , sunt cunoscator. Cand ai probleme vii la baiatu' ca te rezolva :bananadance2: :-j #-o @topic: Acasa cu familia. :despair:
l33tsk33t Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 in biserica din devias.sunteti invitati toti pacat ca nu putem inconjura biserica :(dupa slujba te astept in castel si vii cu miei sa ii aruncam pe gratar ;)