Jump to content
mulexi

S-a inventat dispozitivul care ciocneste ouale singur

Recommended Posts

Posted

S-a inventat dispozitivul care ciocneste ouale singur

Considerat o minune a tehnicii, dispozitivul care ciocneste ouale in conformitate cu sarbatorile pascale a aparut pe piata si in Romania, la pretul de doar 890 de lei, el putand fi achizitionat din orice magazin de electrocasnice sau supermarket.

Gadgetul, menit sa elibereze cetatenii si celibatarii de corvoada inutila a ciocnitului, functioneaza pe acelasi sistem ca si prajitorul de paine, cu diferenta ca ouale nu sunt prajite, ci doar ciocnite.

Cum se procedeaza?

Se introduc in dispozitiv intre 2 si 28 de oua, care vor fi ciocnite pe rand. Pentru o experienta cat mai autentica a ciocnitului, la fiecare ciocnire se aud doua voci care rostesc aproape uman "Hristos a inviat", respectiv "Adevarat a inviat".

Persoanele care vor sa ciocneasca simultan mai mult de 50 de oua, isi pot achizitiona un dispozitiv mai mare care poate ciocni intre 50 si 500 de oua.

Producatorii gadgetului Eggs Ciocnitory spera ca piata din Romania sa fie la inaltimea asteptarilor, estimandu-se vanzari de peste 4 milioane de asemenea dispozitive in Saptamana Patimilor.

Sursa:Trombon

ESTE O STIRE LA MISTO ASA CA NU SARITI SA COMENTATI AIUREA!

Posted

SI ?

ar trebui sa radem sau ce ?

la ce ai mai postat daca e la misto ?

La ce ai mai postat daca nu te intereseaza?Fa +1 in alta parte te rog :violent:

Posted

Cand am vazut titlul am crezut ca e un aparat (real) care ciocneste oua crude - am mici probleme cu asta, cateodata mai scapa si cate o bucatica de coaja. Daca intr-adevar s-ar inventa asa ceva, ar fi un esec total sau un mic succes? Eu merg pe varianta 1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...