mulexi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 S-a inventat dispozitivul care ciocneste ouale singurConsiderat o minune a tehnicii, dispozitivul care ciocneste ouale in conformitate cu sarbatorile pascale a aparut pe piata si in Romania, la pretul de doar 890 de lei, el putand fi achizitionat din orice magazin de electrocasnice sau supermarket. Gadgetul, menit sa elibereze cetatenii si celibatarii de corvoada inutila a ciocnitului, functioneaza pe acelasi sistem ca si prajitorul de paine, cu diferenta ca ouale nu sunt prajite, ci doar ciocnite. Cum se procedeaza? Se introduc in dispozitiv intre 2 si 28 de oua, care vor fi ciocnite pe rand. Pentru o experienta cat mai autentica a ciocnitului, la fiecare ciocnire se aud doua voci care rostesc aproape uman "Hristos a inviat", respectiv "Adevarat a inviat". Persoanele care vor sa ciocneasca simultan mai mult de 50 de oua, isi pot achizitiona un dispozitiv mai mare care poate ciocni intre 50 si 500 de oua. Producatorii gadgetului Eggs Ciocnitory spera ca piata din Romania sa fie la inaltimea asteptarilor, estimandu-se vanzari de peste 4 milioane de asemenea dispozitive in Saptamana Patimilor.Sursa:TrombonESTE O STIRE LA MISTO ASA CA NU SARITI SA COMENTATI AIUREA!
mulexi Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 S-a inventat dispozitivul care ciocneste ouale singurESTE O STIRE LA MISTO ASA CA NU SARITI SA COMENTATI AIUREA!
DuR@nG0_* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 SI ?ar trebui sa radem sau ce ?la ce ai mai postat daca e la misto ?
mulexi Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 SI ?ar trebui sa radem sau ce ?la ce ai mai postat daca e la misto ?La ce ai mai postat daca nu te intereseaza?Fa +1 in alta parte te rog :violent:
Cristian Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Si daca e stire la misto la ce o mai postezi aici? Sa ne faci sa pierdem timpul? However, au inventat ceva inutil.
eseeet Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 este stire la misto de ce o postezi atunci? ar merita warn asta
Random Hero Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cand am vazut titlul am crezut ca e un aparat (real) care ciocneste oua crude - am mici probleme cu asta, cateodata mai scapa si cate o bucatica de coaja. Daca intr-adevar s-ar inventa asa ceva, ar fi un esec total sau un mic succes? Eu merg pe varianta 1.
mulexi Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Tybork close topic :D.Nu are rost .. eseeet uita-te la avatarul tau putin si la ce am scris cu rosu