Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

Invazia si Chaos Castle

Recommended Posts

Posted

prea mare prostia asta contra

nu mai mare ca tine!!! P.S. schimba-ti guildul de la semnatura! nu il meriti!

@topic: intr-adevar e cu doua taisuri problema! ca sa fie impacata si capra si varza cred ca ar trebui sa se revina la 8 goldeni pe invazie si sa ramana random.

Posted

ce topic . unde se ajunge cu invidia asta ? daca altu a crescut mai repede ca tine , si se descurca mai bine ca tine .. hop cauti solutii .. de ce ma obligi u pe mine sa aleg eu cc sau invazie , cand pot sa le fac pe amandoua ! #-o

Posted

Contra. Nu e o idee prea buna chiar si acum de cateva ori a fost invazia in timp cc`ului si tot nu am prins nimic :P fiecare jucator ar trebui sa aiba posibilitatea sa mearga si la invazie si la cc, bc, ds oricate rr`uri ar avea, cei care au muncit mai mult sau au experienta mai mare normal ca vor iesi mai castigati din fiecare. :P

Posted

ok ok, fie cum zici tu, dar macar sa mai puna ceva goldeni acolo, sa zicem 8 (cat erau inainte) cand invazia era la ora fixa prindeam cate 3-4 goldeni acuma daca prind 2 si daca pica un item bun pot zice ca sunt bogat #-o sau de ce sa nu puna ca reward in BC 1>7 sa pice 1 bok+5 :-??

tot 8 goldeni sunt si acum cred...

@ ehhh, flori de mar nu vrei ? :)

e bine asa cum e... parerea mea.

Posted

ce topic . unde se ajunge cu invidia asta ? daca altu a crescut mai repede ca tine , si se descurca mai bine ca tine .. hop cauti solutii .. de ce ma obligi u pe mine sa aleg eu cc sau invazie , cand pot sa le fac pe amandoua ! #-o

Hadrian..in afara de charul meu pot folosi orice char full doresc pt invazii cc-uri , pentru mine nu e nici o problema chestia asta , ma refer pt aia mici + ca daca ati pui mintea la contributie o fac si pentru noi astia mai "mari" .....

:tiphat:

Vrei sa-ti dau exemple ? ....

Posted

:P fiecare jucator ar trebui sa aiba posibilitatea sa mearga si la invazie si la cc, bc, ds oricate rr`uri ar avea, cei care au muncit mai mult sau au experienta mai mare normal ca vor iesi mai castigati din fiecare. :P

CONTRA same reason.

Posted

Ai bine asa randon invazia,nu s.ar rezolva nimica dc ar fi in acelas timp cc cu invazia,oricum in cc numai aia mari au sanse,la invazie nu are importanta nr de rr,totul depinde de noroc

Posted

Contra aiurea idee ! Cei mici sa creasca ! Asa ce rost mai au noptiile pierdute pe mu ? Fac caracter mare fara sa ma ajute cu nimic decat sa dau pk la aia care ma supara ? :))

Posted

Ok, se pare ca asta nu doriti.

Ce zicetzi ca si bc-urile si ds-urile sa fie populate , in locul jwl la sfarsit puteti pune un item :

....valiant /ashcrow / eclipse / glorious / iris ,respectiv armele sword dancer / daybreak / platina staff / shining scepter / albatross bow

Ca in CC-uri (acolo sunt acc)..in BC si DS ( iteme din season 2)

Posted

Ok, se pare ca asta nu doriti.

Ce zicetzi ca si bc-urile si ds-urile sa fie populate , in locul jwl la sfarsit puteti pune un item :

Ca in CC-uri (acolo sunt acc)..in BC si DS ( iteme din season 2)

Nu cred ca e o idee buna in legatura cu BC-ul, toti cei care intra in castel nu o vor mai face pentru exp, ci doar sa inchida BC-ul din primul minut.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...