Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

Invazia si Chaos Castle

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca lumea nu stie cand e invazia as propune ca Invaziile sa fie in acelasi timp cand e si CC-ul

De ce: pt ca ori faci CC-ul ori mergi la Invazie.

Ce zicetzi ? Astept pareri .

Si motivul daca doriti asta sau nu.

Posted

eu nus de acord.

e bine asa sa ma pot duce in cc si in bc si la inv ,daca sunt online am dreptu sa ma bucur de orce event pe rand.

Corect aici iti dau dreptate , dar ti-ar place sa se duca unu FULL in CC ( tyre, gunit, boom, sadi) sa faca CC ai pica ex: ring anubis + prinde invazia mai ia si vre-o 3 la +5 si tu te chinui si astepti invazia poate iti pica si tzie un item bun ca deh in CC nu faci fatza ...iti convine ? ...plus de asta balgasul e o data la 2 ore in minutul 45 .

Apuci sa faci Balgasul , mergi CC pe urma Invazii ...nu cred ca ti-ar conveni din astea 3 daca nu esti full prinzi doar invazia iti zic eu .

BC-urile si DS-urile nu mai sunt la moda .....daca s-ar mari xp-ul ca la fire sau k7 si un item exe din sesion 2 ar pica sa vezi cum ar face lumea si BC-uri si DS-uri ..

@mie unu imi convine am char full nu-mi trebuie xp prind Balgasu CC-urile si Invazia si cu putzin noroc pot face si CC-ul si Balgasu la invazii prind binisor ...insa cei mici ce fac ? ...

Pentru aia mici am deschis topicul.

:tiphat:

Posted

exp in ds 1,2,3 extrem de mic in primele 10 minute...dai mai bine pe spoturi...in 4,5,6 nu am incercat inca :)

sugestia ta are o oarecare logica , deoarece numai la invazii poti sta sa astepti goldenu , in cc nu ai sanse , la balgass nici atat...

Posted

Corect aici iti dau dreptate , dar ti-ar place sa se duca unu FULL in CC ( tyre, gunit, boom, sadi) sa faca CC ai pica ex: ring anubis + prinde invazia mai ia si vre-o 3 la +5 si tu te chinui si astepti invazia poate iti pica si tzie un item bun ca deh in CC nu faci fatza ...iti convine ? ...plus de asta balgasul e o data la 2 ore in minutul 45 .

Apuci sa faci Balgasul , mergi CC pe urma Invazii ...nu cred ca ti-ar conveni din astea 3 daca nu esti full prinzi doar invazia iti zic eu .

BC-urile si DS-urile nu mai sunt la moda .....daca s-ar mari xp-ul ca la fire sau k7 si un item exe din sesion 2 ar pica sa vezi cum ar face lumea si BC-uri si DS-uri ..

@mie unu imi convine am char full nu-mi trebuie xp prind Balgasu CC-urile si Invazia si cu putzin noroc pot face si CC-ul si Balgasu la invazii prind binisor ...insa cei mici ce fac ? ...

Pentru aia mici am deschis topicul.

Pai din ce scrii tu eu inteleg ca problema nu e ca tu/aia mici nu prindeti goldeni ci (tyre, gunit, boom, sadi) prind prea multe.

Posted

nu ai voie sa te gandesti acum ca cineva are 1 rr si altu 60rr.

daca vrea cineva sa se distreze ca aia cu 60rr trebe sa stea la randul lor nopti luni insir sa joace muonline.

Becali de ce e miliardar si eu nu ? :))

Guest Peace
Posted

poate altii au chef sa faca si cc si invazie , deci contra :P

Skype Blade Knight 364(0) 452561152 1100 600 200 100

Cu asta vrei sa faci tu CC-uri ? ...

Posted

Skype Blade Knight 364(0) 452561152 1100 600 200 100

Cu asta vrei sa faci tu CC-uri ? ...

Sau cu asta: 11203. VISE Dark Wizard 80(0) 46865234 50 250 100 30

ot: Unii poate vor sa faca si invazii si CC-uri, deci de ce sa nu fie "si" in loc de "sau"?

Posted

Sau cu asta: 11203. VISE Dark Wizard 80(0) 46865234 50 250 100 30

ot: Unii poate vor sa faca si invazii si CC-uri, deci de ce sa nu fie "si" in loc de "sau"?

Sau poate unii nu vor sa faca si invazii si CC-uri

Guest CeausescuPresedinte
Posted

contra :yum:

Posted

Invaziile sunt pentru toti nu ? ...ok la jumatate din servar,charuri cu peste 20 rr-uri o sa vad ce-o sa faca ce-i sub 10 rr-uri "o sa planga ca nu mai apuc nimica" ...CC nu prind,Balgas nici atat ...la Invazii o sa fie cine apuca majoritatea cei mari,cand zic mari ma refer la cei cu 10 15 rr-uri....:tiphat:

Frumos era toate la aceiasi ora, chaos castelu si balgasu le fac aia mari si ce-i mici prind invaziile putzin mai bine decat acuma.

Ar mai fi o faza ca ai sti cand sunt invaziile ca pe old .

Ceea ce gandesc eu ,aia mari fac cc-uri pentru iteme de genu hayon gayon anubis, uni fac balgasu pt ca xp-ul sa creasca ...si aia mici sa aiba si ei de unde lua iteme din invazii, nu toti isi permit sa cumpere ca nu au cu ce.

Posted

Mi se pare ok ideea.

Ai posibilitatea sa alegi (ori cc ori invazie) si se poate bucura mai multa lume de aceste evenimente, sunt unii mai mici intr-adevar care ar fi bine sa poata sa mearga macar la invazii, pentru ca in CC-uri deja nu prea mai are sens sa mergem noi astia de rand :D .

Posted

O spui de parca ar fi oblicat. Se duce acolo unde vrea, nu?

Oblicat? oO Obligat vroiam sa scriu. =))

Eu tot nu inteleg cu ce incurca daca sunt ambele decalate. :-?? In fine, voi stiti mai bine.

Posted

contra.

De ce ? Pentru ca s-ar ajunge ca pe 97d. inainte de invazie cu 5 minute incepea lumea sa patruleze dupa goldeni.

Asa , cel putin toti dau move in acelasi timp. chiar daca ai 1 rr , prinzi golden +5 > print si dai in el 10 minute ca doar e goldenul tau. La invazie sansele sunt egale si pentru cel de 60 de rr si pentru cel de 1 rr. In CC e alta poveste... e PvP

Posted

Contra.... in CC pica din ce in ce mai multe creatioane iar la invazii daca prinzi unu sau doi goldeni e minune....asa ca nu vad rostul de a le pune in paralel :bananadance2:

Posted

Contra.... in CC pica din ce in ce mai multe creatioane iar la invazii daca prinzi unu sau doi goldeni e minune....asa ca nu vad rostul de a le pune in paralel :bananadance2:

Daca invazia ar fi la minut fix nu cred ca ai prinde doar unu sau doi goldeni ;)

Posted

n-ai mai prinde nimic :)

ok ok, fie cum zici tu, dar macar sa mai puna ceva goldeni acolo, sa zicem 8 (cat erau inainte) cand invazia era la ora fixa prindeam cate 3-4 goldeni acuma daca prind 2 si daca pica un item bun pot zice ca sunt bogat #-o sau de ce sa nu puna ca reward in BC 1>7 sa pice 1 bok+5 :-??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...