Jump to content
Tybork

România, pe locul al doilea într-un top al ţărilor de unde sunt lansate atacuri informatice

Recommended Posts

Posted

Ca sa ajungi sa furi prin intermediul unui calculator trebuie sa fii destul de destept, ca sa furi din buzunare sau alte maruntisuri de genul acesta nu este nimic greu.

Pai are dreptate baiatul ma...daca din 1000 romani 10 se pricep la calculatoare atunci din 2000 numarul persoanelelor care se pricep la calculatoare ar trebui sa fie peste 10

Posted

Ce sa spun parca numai la noi se fura , dar in alte tari iti este frica sa si iesi pe afara ca iti dau la gamalie dar whatever .

Posted

Teoretic suntem cei mai buni la fraudele electronice. Nu uitati ca avem aproape cel mai bun antivirus clasat pe locul 2 in lume realizat de romani.

Care este acel anti-virus?

Posted

Pe cuvant ma ? <_< nu te cred...

Chiar e :) ..Nu am timp de cautat vreo sursa ceva , dar stiu asta de la profesoara mea de informatica ...care are 2 fosti elevi acolo :D .

iar suntem in top cu ceva, negativ....

Negativ ? Depinde de cei care privesc chestia asta .

Daca ai mai auzit stiri , multi dintre hackeri romani nu fac decat sa observe micile ' gauri de sistem ' :) ...Nu am auzit pana acum nici o stire de genul ' Un roman a spart contul la nush ce banca din Austria si a furat 10 miliarde de euro ' , in schimb am auzit o stire ca un roman a spart site`ul kaspersky si le-a trimis mesaj cu ce avea gresit in script .

Da , e un fel de furt ...Dar atat timp cat nu te folosesti de el pentru a fura ceva e ok :) .

Posted

Am auzit si la televizor de asta !! Este o dovada ca romanii sunt inteligenti (dandu-le peste nas francezilor , care ne cred prosti , cand ei nu stiu unde se afla Romania) .Dar dam dovada si de iresponsabilitate :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...