Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Ingerasulpro

Box Of Luck

Recommended Posts

Posted

e full srv de ancient, eu am gramada si nam ce face cu ele....

e full mai mult din cauza CC-lui, mare greseala ca este in fiecare ora , deja preturile la anciente au scazut enorm, dar mai tine si de timpul de cand e db toata lumea aduna aduna aduna, si logic ca la un moment dat se umple.

@Th3gAm3_SM anu trecut pe vremea asta nici nu stia lumea cum arata un ancient la culoare.

Posted

@Th3gAm3_SM anu trecut pe vremea asta nici nu stia lumea cum arata un ancient la culoare.

jura-te ca e asa,ca eu nu te cred :))

pe vremea asta anu trecut trecuse deja cam 2 cs-uri #-o

Posted

jura-te ca e asa,ca eu nu te cred :))

pe vremea asta anu trecut trecuse deja cam 2 cs-uri #-o

:))

si la cine a fost castelu dupa primele cs??? (mai exact 2 luni sau ceva de genu) a fost la honey si era regula de aur acolo... "ancientele nu pleaca din alianta" singurele anciente care le gaseai erau la honey si cativa din HH care "reuseau cu mare greutate" sa faca un cc doua pe zi... iar pe piata iti zic eu ca nu se gaseau.

Hai sa nu exagerez poate gaseai vreun warrior vreun ceto sau hyperion ca de hyon/anubis/gaion etc... nici vorba.

Cu toate ca trecusera abia 2-3 cs, ancientele nu le scotea nimeni la vanzare, abia dupa mult timp au inceput sa iasa si ele pe piata.

PS: la fel o sa se intample si cu itemel 380 exe, deja am vazut pe la vanzari cumparari(aceeasi soarta ca si ancientele, o sa se sature cei din hh sau honey de ele si o sa le scoata pe piata)

@on: ar fi mai bine daca ar pica un gemstone din box of luck

o alta sugestie din partea mea (bineinteles daca se poate) ar fii sa pice exceptionalele de la chaos dragon axe, chaos lightning staff , chaos nature bow (itemele de se folosesc pt aripi lvl1 ), stiu ca nu exista versiune exe a acestora, nu ca ar fii de mare ajutor,mai mult de estetica,un sm cu chaos staff arata bestial B)

Posted

care va plangeti ca aveti prea multe ancc sau ca sunt deja prea multe..mai dati si voi la astia micuti..si asa aveti prea multe..sa te plangi ca-ti merge bine o.0

Posted

care va plangeti ca aveti prea multe ancc sau ca sunt deja prea multe..mai dati si voi la astia micuti..si asa aveti prea multe..sa te plangi ca-ti merge bine o.0

Nu se plange nimeni ca ii merge bine.. dar.. din box of luck ancient? #-o , sa pice si din box of heaven item 380 exe :crazy:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

1b ar fi cel mai bine ,, macar atat daca tot il cauti

Posted

pai ce crezi ce fac?...le dau macar sa aiba ei daca mie tot nu imi trebuie

cand am inceput sa ma joc pe server o pereche de manusi anubis costau 8-10 poh, acum 4-5 si sunt doar 3 luni... daca ma gandesc bine chiar azi ma joc de 3 luni si deja s`au schimbat multe, apoi ce sa zica astia mari cum ar fi Prutus Gunit sau Tyrex

Posted

Da ai dreptate ...au ajuns foarte ieftine ...din cauza voastra ca le dati la niste preturi de nimik ...

din cauza ta ca iar esti brainless. nu uita ca tot din HH au inceput sa apara iteme la vanzare. cum s-a schimbat castelul la HH, cum au inceput sa apara iteme anciente pe piata. de asta au scazut preturile. daca ar fi fost dupa alianta honey, iteme anciente n-ar fi pupat nimeni, nici in momentul de fata.

vina e la vdragosh ca a bagat anciente si in CC-uri. (sau ma rog, ca a pus droprate-ul asa de ridicat)

Posted

din cauza ta ca iar esti brainless. nu uita ca tot din HH au inceput sa apara iteme la vanzare. cum s-a schimbat castelul la HH, cum au inceput sa apara iteme anciente pe piata. de asta au scazut preturile. daca ar fi fost dupa alianta honey, iteme anciente n-ar fi pupat nimeni, nici in momentul de fata.

vina e la vdragosh ca a bagat anciente si in CC-uri. (sau ma rog, ca a pus droprate-ul asa de ridicat)

pe toate serverele pica ancient in cc, inclusiv globalu...

Guest Jedi
Posted

Majoritatea ancienturilor care "raman pe stoc" sunt cele mici,slabe. E ceva normal sa cada si ancient in CC cam asa e peste tot . si eu zic sa cada bless sau gemstone din box of luck , sau sa cada bok+1 ca si din golden golbin =) .

Posted

Un jol sau chiar 5 bog ar rezolva problema box of luck. pentru ce set ancient la inceput? Chiar asa crezi ca te-ar ajuta?

Guest xplord
Posted

sau sa aiba proprietatea unui bok+1 to +5.

Pe scurt. Cand dropezi box of luck, sa ai sansa sa pice orice item care poate pica de la bok+1 la bok+5

Posted

problema este k din box of luck pica 4k zen pe cand din heart of lord pica 10k zen, obtinerea unui box of luck fiind mult mai grea decat a heart of dark lord. Puteai spune sa mareasca macar suma, sa fie 100k zen sau 1 milion, nu crezi ca e mai bine?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...