Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Ingerasulpro

Box Of Luck

Recommended Posts

Posted

crezi prost :)

@ se poate pune sa cada si din scheleti :\ se seteaza drop rate`ul si e de ajuns.

@ nu doriti sa cada mai bine poh din chestia aia ? =)

Drop rate la ce :blink: nu tot ce zboara se si mananca -_- btw vezi ca ii season 2 si are 2 GS nu 1 ca pe S1 (difera de la versiune la versiune).

Posted

' date='Mar 31 2010, 09:39' post='4930019']

Normal ca nu ti le cumpara nimeni , cand cereti pe ele 2 saci de pohuri si 2 de sign, sunt preturile ft ridicate la acc :)

jura-te !!! ti se pare mult 3 poh pe un hyon sword? mno bine....l-am dat su 2! si mai am 3...tot nu se cumpara!

@topic : box of luck = rena = iteme de decor :))

Posted

tu esti un resetat egoist, fac pariu

Vai ce imi vine sa te injur ... da nu ma cobor la nivelul tau ... am si eu o sugestie: Sa pice iteme antice cand omori mobi, asa are toata lumea sansa sa isi faca un set antic.

PS: nu te-am jignit, nu ma jigni!!!

Guest Reload:)
Posted

mai bine lasa`ti totul asa cum este ,si nu cred ca din toti care va agitati aici va deranjeaza box of luck,pana acum tipati dupa goldeni ca sunt in ds si ca nu prinde nimeni nimik ,sau bagat pe hartile care au fost inainte ,acum vi sa pus pata pe box of luck ,nu va mai saturati bre odata ?aveti caractere pline de seturi anciente,si de poh`uri,si e ceva normal sa scada preturile ,ptr ca sunt foarte multi mari ,nu mai este la inceput ,cand erau cativa,si nu se puteau face cc`uri si invazii ,erau cativa si normal ca aveau preturi mari ,acum aproape 3 sferturi de serv sunt mari si pot face si cc`uri si ds`uri si inv si ce mai este .Era ceva normal si deasteptat ca preturile vor scadea,si itemele exe vor deveni puterea de cumparare

Posted

Mai bine 1 bless din Box Of Luck..

+1......si anticele nus asa scumpe ! Stai 1 saptamana in Cry faci poh garla si cumperi si anubis si gaion si ce mai vrei ! :)

PS: Topicul este facut de unu care a luat 99 ca dadea d/c arena ! :)) Sooooooooo #-o

Posted

eu am propus mai de mult ceva asemanator cu box of luck

aam propus in perioada aceea in care goldeni se gaseau in devil square,

in locul goldeniror sa fie introdusi budge dragin din care pica cate 1 box of luck, iar acest box of luck sa fie dat la trade la arcasu ala din davias pentru un punct de gmo, gandestete ca ar fii mare bataie acolo pe ei...

Ps: mam cam lasat 99% deci nu prea mai stiu cum stau lucrurile peaici prin joc, in fine mi se pare destul de ok sugestia mea de a se obtine din box of luck un punct gmo, mlti sar duce in devil square pt aceste puncte si... bneinteles vom avea activitate si pe acolo.

Posted

am eu propunerea secolului ...=)) sa pice mai bine o elfitza care sa faca striptease treptat ca sa va mai potoloeasca ma baieti ca ati inceput sa visati acc din toate minunile .Dak ar modifica fiecare lucru insignifiant de pe serverul asta atunci ar trebui sa fie mai multi voluntari care sa aiba acces la baza de date ca nah se vor multe schimbari dar vi s`a mai spus ca nu e timp(viata personala,servici , s.a) shimbarile se aduc in functie de timpul care il detine vdragosh...

Posted

cred ca o sa se implementeze cea mai usoara metoda : se scoate box of luck :rofl2: in felu asta nu va mai certati pe ce sa cada din ea...

ps: ideea de a pica serveru din box of luck e buna ;) o sa fugim toti de budge dragon :))

Posted

defapt...nu se cumpara celelalte anciente pt ca toata lumea vrea acum anubis / hyon/gaion ....seturile anciente de elf si asa nus bune de nimic....doar wind si gywen se mai cauta cat de cat...dar oricum am vazut intro seara set gywen cu 1 poh... ideea nu e prea buna...anciente exista la greu...mai bine ar pica un item exe de +3 , +4 sau +5 ca acum se cauta la greu...

Posted

am eu propunerea secolului ...=)) sa pice mai bine o elfitza care sa faca striptease treptat ca sa va mai potoloeasca ma baieti ca ati inceput sa visati acc din toate minunile .Dak ar modifica fiecare lucru insignifiant de pe serverul asta atunci ar trebui sa fie mai multi voluntari care sa aiba acces la baza de date ca nah se vor multe schimbari dar vi s`a mai spus ca nu e timp(viata personala,servici , s.a) shimbarile se aduc in functie de timpul care il detine vdragosh...

+1

Posted

din cate stim din "box of luck" pica bani .... prea putini si nefolositori

ar fi super sa cada iteme "ancient" din "box of luck" asa ar avea toata lumea sanse sa isi faca set ancient, nu doar cei cu rr-uri la greu ....

ar fi super sa-mi dea o capa +13 ignore add etc..sau un sceptru f.o. macar....

lol mei mai aveti idei din astea "geniale"?

de 4 db exista box of luck...dar esti primul "geniu"care s-a gandit ca e inutil acel box si ca ar trebuie sa pice ceva util...

mai aveti?..sau macar ce naiba cereti direct lui dragos set f.o +13 ca faceti voi full...a dar sa va dea si un spot numai al vostru unde puteti lasa afk all time... :crazy: :comp1:

Posted

Da ai dreptate ...au ajuns foarte ieftine ...din cauza voastra ca le dati la niste preturi de nimik ...

si dc se dau ele pe preturi de nimic ? :-?

is foarte multe pe piata...exista concurentza..goblinu nu a reglat inca raportul cerere si oferta in ce priveste itemele ancient la itemele exec a rezolvat :)))

:banghead: :crazy:

DATI ACC GRATIS SA BAGAM LA GOBLIN PT A REGULA PIATA LINKMANIA =))

:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...