Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Ingerasulpro

Box Of Luck

Recommended Posts

Guest Ingerasulpro
Posted

din cate stim din "box of luck" pica bani .... prea putini si nefolositori

ar fi super sa cada iteme "ancient" din "box of luck" asa ar avea toata lumea sanse sa isi faca set ancient, nu doar cei cu rr-uri la greu ....

Guest Ingerasulpro
Posted

poi eu ce ziceam ? box of luck e degeaba....

Posted

naspa idee ! stau cu acc pe stoc si nu cumpara nimeni...si nu pt ca-s scumpe, ci pt ca nu mai vrea nimeni!

poate ar fi o idee sa pice iteme exe rare (S2)

Posted

contra si asa ancientele sunt ieftine acum fata de inceputurile serverului

nu mai bine sa le bage direct la shop?

Da ai dreptate ...au ajuns foarte ieftine ...din cauza voastra ca le dati la niste preturi de nimik ...

Posted

Da ai dreptate ...au ajuns foarte ieftine ...din cauza voastra ca le dati la niste preturi de nimik ...

preturile au scazut treptat o data cu introducerea S2 pentru ca pica si in Chaos Castle

Posted

preturile au scazut treptat o data cu introducerea S2 pentru ca pica si in Chaos Castle

Da Tyre ai dreptate nu zic ca nu si in CC pica ...dar cine face cc-uri ...nu tot aia mari ? ....cine vindea ACC pe sign foarte ieftine ? ....aia mici ? ...

Guest Ingerasulpro
Posted

ideea era sa poata sa aiba set ancient si unu mic , nu doar "astia mari cu 20+ reseturi" , daca stau sa cumpar de la unu, crede-ma ca dau rr si fac cc singur pana strang eu poh .. ca numai asta cer toti pe set "evis de exemplu"

nu sa vinzi tu mai scump anciente .....

si nush de ce cred unii, ca unul care nu are reset, abea are iteme pe el, poate bone, legendary ,scale etc, ar putea sa aibe poh... ? pe jwl de ce nu vindeti ancientele ?? daca vreti poh de ce nu faceti singuri ca aveti rr .... !?

Posted

contra , dak ar fi asa cum zici tu , toti ar avea anciente peste anciente , s-ar da mult mai ieftine (cu toate ca snt ieftine acum)

Guest Ingerasulpro
Posted

tu esti un resetat egoist, fac pariu

Posted

eu zic sa cada jvl:))

si eu :D da sa pice acolo un pachet de +10 bless/soul.

@nu cred ca se poate pune sa pice anciente din box of luck :)) sau sa pice din altceva, WebZen a setat sa pice anciente din kundun demon, chaos castle si land of trials.

Posted

eu zic ca drop rate-ul la iteme ancient si exe este prea mare

itemele fara aceste optiuni nu mai au nici o valoare :D ar trebuii desfiintate :))

Posted

o.O pai si cum ne mai batem cu arme de pe jos ?

avand in vedere ca box of luck pica din dragonasi care nu se gasesc peste tot , 1b ar fi convenabil , ca un player mic se chinuie 5 minute sal bata ca sa primeasca 4k zen...

Posted

box of luck ar treb sa faca ce ii spune numele ,sa creasca rata la goblin cand o spargi pt cateva secunde ,macar un 5% cv acolo ,asa se gasesc greu .

Posted

ancientele iefitine sunt alea bune de nimic(mai putin heras) restul care te ajuta cat de cat (anubis, gaion , hyon) inca sunt foarte scumpe 3-4 poh buc :blink: (parca asa am vazut la unii)

Guest CeausescuPresedinte
Posted

sa pice un item full obt si gata ce atata zarva :nanana:

Posted

naspa idee ! stau cu acc pe stoc si nu cumpara nimeni...si nu pt ca-s scumpe, ci pt ca nu mai vrea nimeni!

poate ar fi o idee sa pice iteme exe rare (S2)

Normal ca nu ti le cumpara nimeni , cand cereti pe ele 2 saci de pohuri si 2 de sign, sunt preturile ft ridicate la acc :)

Posted

si eu :D da sa pice acolo un pachet de +10 bless/soul.

@nu cred ca se poate pune sa pice anciente din box of luck :)) sau sa pice din altceva, WebZen a setat sa pice anciente din kundun demon, chaos castle si land of trials.

crezi prost :)

@ se poate pune sa cada si din scheleti :\ se seteaza drop rate`ul si e de ajuns.

@ nu doriti sa cada mai bine poh din chestia aia ? =)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...