Jump to content
Guest Global Experience

Viata fara PC

Recommended Posts

Guest SherkaN
Posted

Observ ca acest (citez un clasic in viata, pe nea Jiji) "ochi al Diavolului (scriu cu litera mare din respect), imi ocupa din ce in ce mai mult timp, si fac pariu ca si voua la fel. Eu unu` nu sunt deloc multumit de asta, e adevarat ca imi ofera si unele satisfactii insa daca as face o medie aritmetica intre beneficii si daune ... cred ca mi-e frica sa calculez. Eu in oarecare masura (una foarte mare :))) sunt de acord cu el , pt ca inteleg ca orice actiune are o reactiune, inteleg ca la baza universului , a naturii a ce vreti voi sta echilibru si anume un + si un - , insa nu credeti ca ne pierdem foarte mult timp in fata monitorului , uitand de viata noastra, uitand de minunatul dar de care dispunem si se numeste VIATA!

Zicea cineva la un moment dat ... o intrebare destul de fireasca zic eu , citez : "voi astia care chat-uiti ... cand ati vazut ultima oara un rasarit de soare?" - La inceput reactia a fost una perfect normala , am ras ... insa acum ... cred ca incep sa vad altfel intrebarea asta :))

pareri va rog , chiar sunt curios. V-as ruga sa fiti scurti si concisi, mi-e greu sa citesc km de post-uri :)

Posted

Pai da .. asta nu e viata iti pierzi timpu frecand menta pe LM apai daca mai esti si Gamer .. stai si mai mult , spun asta din propria experienta . Am jucat wow o vreme si pot sa zic .. ca devenisem addict si am decis sa ma las .. de jocuri in mare parte . Acum mai 1 film mai ceva de discutat pe net .. dar tot iti mananca din timp lucrurile astea . Asta e #-o

Posted

depinde cum si pentru ce iti folosesti timpul pentru calculator , eu sincer o spun nu am ratat nimic pana acum din cauza calculatorului.il folosesc la plictiseala , muzica , filme ....poate un joc doua dar mai rar ....in rest...am spus , nu ratez nimic din cauza calculatorului ...rasaritul soarelui il ratez de somn... de beat...de alte lucruri , numai din cauza pc-ului nu ...

timpul pe care il folosesc in fata calculatorului e timpul cu care nu am ce face...uite momentul de fata chiar nu gasesc un lucru mai bun de facut , somn nu imi e..de petrecut nu am cu cine...bani sa ies undeva nu's...so... :))

Posted

daca esti salahor poti trai fara pc si sa apuci si rasaritul de soare de la ora 5 cand pleci sa cauti de munca.

acum pcul se foloseste din ce in ce mai mult si in mai multe domenii. deci fara el nu prea se poate. iar aia de stau si joaca non stop o sa le treaca pe la 16-18 ani.

Posted

poti sa faci lucruri folositoare cu ajutorul pc-ul, sa scoti bani in principiu. In acest caz pc-ul este folositor; pentru cei care se joaca non-stop nu e ceva bun.

Posted
PC-ul ne ocupa destul de mult timp,eu una stau la pc cand n-am ce face,dac-as avea ceva interesant de facut as lasa PC-ul oricand.
Guest erifeek
Posted

Viata fara PC .. ptr "noua generatie" ar fii cam greu , ptr cei care sunt trecuti de 40-50+ de ani , nu are importanta PCul . Din pacat , PCul m-a facut addicted de jocuri online , care yea , imi pare rau .. you know , dar inca nu sunt in stagiul de "lasa-ma ba sa mai fac un quest" , sper sa nici nu devin :) .Poate mai potrivit ar fii fost "Viata fara internet" , ca PC fara net. nu e PC .

Oricum cum zicea pastoru' ala de pe youtube "PIERDEM TIMPU' LUI DUMNEZEU" ! :( :( :(

Posted

pc-ul e pentru noi precum au fost cartile pentru parintii nostrii. (nu incercati sa valorificati una mai mult decat cealalta)

el ne duce intr-o lume vasta unde aproape totul e posibil. unde nu trebuie sa raspundem nimanui, unde avem acces la probabil cea mai mare baza de informatii de pana acuma.

cu ce e mai prejos statul in fata Pc-ului decat statul la coltul blocului ? in esenta tot atarni'.

unii o duc in extreme si renunta la orice pentru PC. evident ca e absurd. sunt sigur ca ei reprezinta un procent foarte mic care oricum, si cu si fara PC tot distanti ar fi.

fara ajutorul pc-ului nu as putea sa-i spun lui erifeek ca i-as da un pumn in burta tipului din avatarul lui. multumesc PC, multumesc pt. tot.

Posted

pc-ul e pentru noi precum au fost cartile pentru parintii nostrii. (nu incercati sa valorificati una mai mult decat cealalta)

el ne duce intr-o lume vasta unde aproape totul e posibil. unde nu trebuie sa raspundem nimanui, unde avem acces la probabil cea mai mare baza de informatii de pana acuma.

cu ce e mai prejos statul in fata Pc-ului decat statul la coltul blocului ? in esenta tot atarni'.

unii o duc in extreme si renunta la orice pentru PC. evident ca e absurd. sunt sigur ca ei reprezinta un procent foarte mic care oricum, si cu si fara PC tot distanti ar fi.

Părerea mea e că e mai presus şi nu mai prejos . Stând pe internet poţi afla diverse lucruri pe când "în faţa blocului" nu pot afla decât lucruri triviale . Viaţa în faţa unui monitor e extrem de sedentară , nu poate nega nimeni asta , însă nici să spargi seminţe nu e un sport .

PC-ul , cârţile , sportul . Toate au fost un mod de a te distra , a te destinde şi a-ţi petrece timpul specific unei epoci . Peste câţiva ani cine ştie poate şi calculatorul va deveni ceva învechit , plictisitor şi rareori utilizat în industria divertismentului .

Însă viaţa fără PC e greşit zis .Cum aţi mai zis e mai degrabă viată fără internet . Dacă n-aş avea internet cred că şi pe calculator , ca pe televizor de altfel, s-ar aşterne pânze de păianjen .

Guest smiley_real92
Posted

ce sa zic...suna cam aiurea numele topicului in primul rand :) 'viata fara pc,merita?' normal ca da...pc-ul la urma urmei este doar una dintre utilitatile pe care le folosim pentru a avea unele beneficii/avantaje.

Deci sa-ti raspund la intrebare..Da,merita.

rar gasesti pe cineva sa stea non-stop la pc sa nu vada soarele(ca mn) so..enjoy :lol:

Posted

imi petrec foarte mult din timpul meu liber la pc si nu imi pare rau, dar cred ca ne aduce si beneficii si ne face si viata mai usoara :) eu am legat o prietenie cu cineva pe mess cum nu cred ca as fi reusit sa o fac in real life

Posted

Daca nu as mai avea internet pe pc nu stiu daca as mai sta la el. In orice caz mi-am facut o schema , mi-am impartit timpu perfect si sunt mandru ca numai stau atat la calculator (semn ca mi-a trecut durerea de la gat dar m-a luat in partea cealalalta =))))

Posted

Daca sti sa te limitezi intre viata ta personala si pc atunci e bine daca tot in fata monitorului o sa stai asa o sa stai toata viata,nu zic ca nu e interesant si ca nu e multa informatie,ba chiar din contra e enorm de multa.Eu daca am de facut ceva important SAU mai putin important las pc-u deoparte si imi fac treaba deci pentru mine pc-u e pe loc inferior.Dar intradevar e un + foarte mare de informati,te informeaza in multe ce te-ar putea interesa.(Eu stau jumate din zi pe pc in rest imi fac treaba ce o am scoala etc...,dar nu as lasa munca deoparte pentru pc DACA ma intelegeti ce vreau sa zic).Aduce si benefici importante.

Posted

Eu recunosc si sunt constient de faptul ca sunt dependent de PC . Nu pot rezista nici macar o zi fara el ! Viata mea fara pc ar fi foarte "incordata o perioada de timp , pana ma acomodez.

Posted

Pc-ul mananca bani,timp,sanatate... nu e bun deloc. O idee buna ar fi sa ne bagam net pe telefon :))) e mult mai bine asa

Posted

Pc-ul mananca bani,timp,sanatate... nu e bun deloc. O idee buna ar fi sa ne bagam net pe telefon :))) e mult mai bine asa

Daca esti dependent de internet si mai vrei sa iesi pe afara , simplu ia-ti internet mobil ! =))

Posted

doar o dependenta ca oricare alta. nu cred ca exista om fara dependente si toate consuma timp bani si sanatate. decat droguri/tigari/alcool mai bine pc. macar mai inveti si cate ceva util.

Posted

doar o dependenta ca oricare alta. nu cred ca exista om fara dependente si toate consuma timp bani si sanatate. decat droguri/tigari/alcool mai bine pc. macar mai inveti si cate ceva util.

Tu sa zicem ca te mai documentezi , dar daca stai si doar te joci ce se numeste nu ca ai pierdut timpul ? :)) .

Guest Lexxu
Posted

pai in afara de tribali cn poate traifara PC dar fara NET intrebativ-a

Posted

Cat timp stii sa te opresti e ok. Eu unul, stau la calculator cand chiar nu am altceva de facut. E un remediu ft bun pt plictiseala. Cat timp nu am ajuns sa renunt la a face ceva in viata reala din cauza calculatorului, eu zic ca internetul e doar un beneficiu. Mare grija totusi la depasirea acestei "granite".

Guest LoLz0o0r
Posted

Stau cand n`am ce face la pc

Posted

In principiu, iarna petrec cel mai mult timp la PC. De ce ? Pai asa, ca nu pot iesi afara din cauza frigului (sunt foarte sensibil, fac aprindere de plamani din orice rahat). In schimb, primavara, vara si toamna, petrec cel mai putin timp din zi la PC, pentru ca ies cu bicicleta (sportul meu preferat de altfel), si atunci imi petrec timpul cu pedalatul, nu apasand niste butoane :).

Cat despre PC fara net, se poate, din 2001 pana in 2006 cine credeti ca s-a jucat pe PC NFS Porsche 2000 si Hot Pursuit 2 ? :P.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...