Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HONEY - GARRONE

MODIFICARI SERVERUL DE CS

Recommended Posts

Posted

Din orice se cearta Honey si HH ... mai lasati si de la voi fratilor ... nu stiu cat de bine e ca o marit ms-ul la sm deoarece ms nu are numai el, mai da si pe ceilalti din party, adik pe bk ... deci in afara ca mor mai greu caracterele e cam acelasi lucru ...

Posted

Eu as zice sa se revina la setarile care au fost saptamana trecuta, si in plus sa micsoreze timpu de la mana shield la fel cum e buful de elf. In felul asta sm-ul va trebui sa se tina dupa celelalte caractere ca si elful ca sa aibe grija de ele. Nu e frumos sa iau mana shield si pentru 20 min sa fiu aproape invincibil... In plus voi stiti ca 2 bk full care au mana shield + cristical + buff nu se pot omora reciproc ? Debea 4 BK full cu de toate doboara 1 dupa ce tragem toti timp de 40 secunde in el..

http://img43.imageshack.us/img43/4957/gunitx.jpg

Gunit e singurul bk full din HH, la cs trece de toti bk-ii si omoara elfele/sm-ii/mg-ii/ dl-ii, pentru ca bk-ii nu il pot omora imediat, treb sa il blocam cumva si sa ne putem vreo 4 sa tragem simultan in el apoi dupa vreo 40 secunde moare, rupe si q-ul, dar e MANA FF MARE! Cand o sa fim 30 bk-ii full ce o sa mai facem ?

SCADETI TIMPUL LA MANA LA 1 MINUT + MANA LA 30-40% ar fi deajuns.

Iar cei cu SM-ii full, nu va mai plangeti , sm-ul fara mana shield are defense aproape cat bk-ul. sm=10k, bk=14k, iar daca mai punem si manashield la socoteala il depaseste lejer... Ar trebui caracterele sa moara mai usor nu sa moara greu, ajungem iar ca pe S1.

Posted

Eu as zice sa se revina la setarile care au fost saptamana trecuta, si in plus sa micsoreze timpu de la mana shield la fel cum e buful de elf. In felul asta sm-ul va trebui sa se tina dupa celelalte caractere ca si elful ca sa aibe grija de ele. Nu e frumos sa iau mana shield si pentru 20 min sa fiu aproape invincibil... In plus voi stiti ca 2 bk full care au mana shield + cristical + buff nu se pot omora reciproc ? Debea 4 BK full cu de toate doboara 1 dupa ce tragem toti timp de 40 secunde in el..

Gunit e singurul bk full din HH, la cs trece de toti bk-ii si omoara elfele/sm-ii/mg-ii/ dl-ii, pentru ca bk-ii nu il pot omora imediat, treb sa il blocam cumva si sa ne putem vreo 4 sa tragem simultan in el apoi dupa vreo 40 secunde moare, rupe si q-ul, dar e MANA FF MARE! Cand o sa fim 30 bk-ii full ce o sa mai facem ?

Iar cei cu SM-ii full, nu va mai plangeti , sm-ul fara mana shield are defense aproape cat bk-ul. sm=10k, bk=14k, iar daca mai punem si manashield la socoteala il depaseste lejer... Ar trebui caracterele sa moara mai usor nu sa moara greu, ajungem iar ca pe S1.

de ce sa scada ms la 1 minunt nimik nu va convine

lasa asa ca e mai bn asa murim mai greu avem si noi sanse la cs

PS:nu puteati sa-l omorati pe Gunit pt ca sunteti praf nu stiti sa jucati cu bk :nanana:

Posted

Damage-ul la bk nu-l pui la socoteala? Singurul caracter echilibrat, singurul motiv pentru care mai poti spune ca MU inca e un joc (IN NICI UN JOC nu e dezechilibru atat de mare cum e in MU intre wizz si bk, dar totusi, ai tupeu sa faci gura) e DL-ul care are defense slab si DAMAGE MARE. Asta e fairplay. Bk-ul are si defense si damage. Sm-ul ce are? Defense slab si damage slab (nu ma lua cu abureala, ca un sm fara ms pica dintr-o bucata ca musca iar daca un sm da intr-un bk da pana i se apleaca iar acum cand se incearca cat de cat o echilibrare intre char-uri faceti gura 8-|).

LE: Rolul bk-ului e de a tanca iar wizz-ul de a crapa. Nu stiu de ce MU e mai cu mot si face exceptie de la regula...

Guest negativ21
Posted

Damage-ul la bk nu-l pui la socoteala? Singurul caracter echilibrat, singurul motiv pentru care mai poti spune ca MU inca e un joc (IN NICI UN JOC nu e dezechilibru atat de mare cum e in MU intre wizz si bk, dar totusi, ai tupeu sa faci gura) e DL-ul care are defense slab si DAMAGE MARE. Asta e fairplay. Bk-ul are si defense si damage. Sm-ul ce are? Defense slab si damage slab (nu ma lua cu abureala, ca un sm fara ms pica dintr-o bucata ca musca iar daca un sm da intr-un bk da pana i se apleaca).

:)) :)) :))

nu te obliga nimeni sa iti faci sm.Daca nu iti convine nu joci cu el si gata, cand 1 bk alearga dupa mobi sa faca lv u stateai ff linistita intrun loc cu clicher si poate si afk.Nici nu se compara cat te chinui sa faci 1bk full fata de 1 sm

Posted

:)) :)) :))

nu te obliga nimeni sa iti faci sm.Daca nu iti convine nu joci cu el si gata, cand 1 bk alearga dupa mobi sa faca lv u stateai ff linistita intrun loc cu clicher si poate si afk.Nici nu se compara cat te chinui sa faci 1bk full fata de 1 sm

Crezi ca la alte jocuri nu te chinui? Aia cum de stiu sa joace si nu zic ca char-uri gen bk se fac greu full? Si stai tu linistit, cu un clicker potrivit poti sa faci xp cu bk-ul linistit (skill de la arma + stab + ts; merge de minune).

Posted

1. nu s-a modificat nimic

2. problema cu "pvp-ul la cs este diferit fata de restul jocului" se pare ca este pe orice versiune .

3. cand am echilibrat caracterele ( la trecerea de la S1 la S2 ) , NU am testat PvP-ul la CS.

4. continuati sa va dati cu parerea .. poate iese ceva productiv :))

Posted

:)),Dragos ceva s-a schimbat odata cu noul patch ,SM-ul nush daca e de la MS sau de la defense dar se doboara foarte greu la CS, ceea ce inainte nu era asa .

Posted

perfect asa ma sm e sm la orice joc un wizard adevarat are ori armura ori dmg mare ceva sa aiva si wizardu

ca asa fara ms ce ar mai fi de el ? dmg mic defens mic hp mic deci nui normal . Lasati ms-u mediu ( asa cum e acum ) :cool2:

Posted

si daca ar avea mana mai mult absorb la castel sige tot nu face sm`u bk full doar daca bk e afk si nu are set ref pe el sa se planga aici bk full ca a fost omorat de sm full si atunci sa se modifice ceva daca e nevoie :tiphat:

Posted

n`am inteles ce vrei sa spui cu linku ala,dar sa nu poti pica 1 sm care da qqq cu 3 bk e strigator la cer,ajungem ca pe S1 cand aveau castelu aia cu lag mai putin

@on topic

ce nu era bine pana acum la CS?si`asa pica greu bk`ul,de ce sa`l faci sa pice si mai greu?Daca ii maresti MS`ul la sm ce faci?cu ce e mai bun sm`ul?ca oricum nu omorara bk nici cu critical,nici cu buff,doar il incetineste in cel mai bun caz

Posted

n`am inteles ce vrei sa spui cu linku ala,dar sa nu poti pica 1 sm care da qqq cu 3 bk e strigator la cer,ajungem ca pe S1 cand aveau castelu aia cu lag mai putin

@on topic

ce nu era bine pana acum la CS?si`asa pica greu bk`ul,de ce sa`l faci sa pice si mai greu?Daca ii maresti MS`ul la sm ce faci?cu ce e mai bun sm`ul?ca oricum nu omorara bk nici cu critical,nici cu buff,doar il incetineste in cel mai bun caz

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4926601

Posted

1. nu s-a modificat nimic

2. problema cu "pvp-ul la cs este diferit fata de restul jocului" se pare ca este pe orice versiune .

3. cand am echilibrat caracterele ( la trecerea de la S1 la S2 ) , NU am testat PvP-ul la CS.

4. continuati sa va dati cu parerea .. poate iese ceva productiv :))

asta vrea sa zica =))

hai ca pun cateva poze de la cs-ul de sambata , sa vedem diferente fata de cs-urile trecute. brb search :)

TsuXing - Knavish (use next) DL vs BK

Knavish - Mariachi (use next) BK vs BK

Mariachi - Knavish (imi pare rau ca am facut doar un print cu dmg luat de la Mariachi,BK aproape full )

Si acum marea dilema =)) BK vs SM

Knavish - ghiGhi & bu$t@n (use next) BK vs SM cu mana shield

Knavish - ghiGhi (use next) BK vs SM fara mana shield

Diferentele observate : mana shield ridicat , dmg f scazut la BK sau def marit la SM , DL loveste mai bine fatza de CS-urile trecute. Mentionez ca |boom| bk full , ii face dmg maxim 30k lui ghiGhi (fara mana shield )

Si caracterele din poze :

31. TsuXing Dark Lord 388(47) 16310414 32750 32750 32750 32000

13. Mariachi Blade Knight 388(58) 821384650 32767 32767 30000 32000

28. Knavish Blade Knight 378(48) 466343132 32000 15000 32000 26000

40. ghiGhi Soul Master 352(45) 444481195 6500 28000 32767 32000

bu$t@n are suspend ,dar agil 28k ,ene 32 k, vit 6-8 k parca .

Cateva poze de la cs-urile trecute pentru a se observa diferentele :

http://www.imagebam.com/image/80b17d74202583/

Ceva s-a schimbat Dragosh , de la restart server si introducerea noului patch ,acum vezi si tu ce s-a intamplat , daca nu ai modificat nimic , totusi e ceva . E inadmisibil ca SM-ul sa reziste atat de mult ,atacat de 2-3 BK ,minim 1 full stats.

Posted

minte-ma,minte-ma frumos :))

se cunoaste ca e diferenta,de cand sa pus patchu,poate nu ai facut vreo modificare voit,dar se cunoaste ca e altfel la cs,ms-u e sigur mai mare

Guest negativ21
Posted

partea rea poate ...

Diferenta o faceau pana acum nr de bk-ii mari ,acum o va face ce ? skill-ul si lighting-ul in camera tronului ,ca nu poti omora pe nimeni (exact S1 ).

si va castiga cs-ul lagul din camera tronului :)) :))

Posted

partea rea poate ...

Diferenta o faceau pana acum nr de bk-ii mari ,acum o va face ce ? skill-ul si lighting-ul in camera tronului ,ca nu poti omora pe nimeni (exact S1 ).

de kko....cele mai plictisitoare CS`uri ever

Posted

Se refera la faptul ca continuam cu discutiile ca sigur iese ceva productiv :)))),setarile deja s-au facut .there is no turning back .

de vis #-o

Posted

asta vrea sa zica =))

hai ca pun cateva poze de la cs-ul de sambata , sa vedem diferente fata de cs-urile trecute. brb search :)

TsuXing - Knavish (use next) DL vs BK

Knavish - Mariachi (use next) BK vs BK

Mariachi - Knavish (imi pare rau ca am facut doar un print cu dmg luat de la Mariachi,BK aproape full )

Si acum marea dilema =)) BK vs SM

Knavish - ghiGhi & bu$t@n (use next) BK vs SM cu mana shield

Knavish - ghiGhi (use next) BK vs SM fara mana shield

Diferentele observate : mana shield ridicat , dmg f scazut la BK sau def marit la SM , DL loveste mai bine fatza de CS-urile trecute. Mentionez ca |boom| bk full , ii face dmg maxim 30k lui ghiGhi (fara mana shield )

Si caracterele din poze :

31. TsuXing Dark Lord 388(47) 16310414 32750 32750 32750 32000

13. Mariachi Blade Knight 388(58) 821384650 32767 32767 30000 32000

28. Knavish Blade Knight 378(48) 466343132 32000 15000 32000 26000

40. ghiGhi Soul Master 352(45) 444481195 6500 28000 32767 32000

bu$t@n are suspend ,dar agil 28k ,ene 32 k, vit 6-8 k parca .

Cateva poze de la cs-urile trecute pentru a se observa diferentele :

http://www.imagebam.com/image/80b17d74202583/

Ceva s-a schimbat Dragosh , de la restart server si introducerea noului patch ,acum vezi si tu ce s-a intamplat , daca nu ai modificat nimic , totusi e ceva . E inadmisibil ca SM-ul sa reziste atat de mult ,atacat de 2-3 BK ,minim 1 full stats.

La ce incepi ba sa plangi ca si asa sunteti blindati de clickere pentru auto-potion ?!

Posted

La ce incepi ba sa plangi ca si asa sunteti blindati de clickere pentru auto-potion ?!

Tu vorbesti zmeule ?Ori spui ceva productiv ori taci ca asa esti in plus .Zi naibi ceva sa ajute .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...