Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HONEY - GARRONE

MODIFICARI SERVERUL DE CS

Recommended Posts

Posted

cel mai probabil este ms-ul mai bun ,dar oricum bk e mai bun... voi astea de aveti bk ,chiar nu va mai ajunge dmg-ul ,lifeul si defenseul ala mare ?

Guest CeausescuPresedinte
Posted

va rog la bk sa puneti si la defense si la hp si la dmg cate un 8 imburdat sa fie treaba buna :nanana:

Posted

si mg-ul tot varza ramane?ami blestem ziua cand m-am apucat de mg

Pai atata timp cat nu ii creste deloc skill dmg mg va fi mereu cel mai slab

Posted

E super asa :D ....acuma degeaba aveti bk-ii full ...tot sm cu ms pe el o sa fie mai greu de omorat :))))

Si atunci ce fantezie e sa stai 100 de caractere full status in camera ca nu mai moare nici unul ?

Posted

normal ca celor din HH le convine situatia actuala pt ca ei au doar 1 bk full(0 sanse la cs), iar acum poate au ceva sanse...totusi nu e normal sa fie egalitate intre charuri din moment ce cresti mai usor cu sm ca bk, dl-ul primeste 7 pct etc.

Posted

' date='Mar 29 2010, 16:17' post='4924055']

normal ca celor din HH le convine situatia actuala pt ca ei au doar 1 bk full(0 sanse la cs), iar acum poate au ceva sanse...totusi nu e normal sa fie egalitate intre charuri din moment ce cresti mai usor cu sm ca bk, dl-ul primeste 7 pct etc.

Normal ca nu-mi comvine nici mie sa fie charurile la egalitate, dar sa mareasca si dmg la MG si la SM si mana shield ar trbui marit putzin ...pt ca FARA MG SI SM care sa-i creasca ar face full cand o zbura porcul , vreti doar BK si DL sa fie puternic dupa ce v-ati folosit de SM, MG sa faceti full .

Mai faceti si gura daca mana shield e mai puternica acuma la SM ....Ce BK a stat ON SINGUR PE SPOT SI SA FACA FULL ....niciunu, asa ca nu mai fitzi contra daca s-ar mari mana shield la SM si dmg la MG

:tiphat:

Posted

hai sa rescriem istoria ca suntem Linkmania ,sa facem din elfa ca se creste cel mai greu cel mai tare caracter ,sa bata 7 bk full si 5 delei odata ,MG il armam cu mitraliera si SM cu grenade ,vedem ce iese .Oameni buni va vedeti ce scrieti aici ?

@@Webzenu a setat jocul ca cele mai bune char sa fie BK si DL sa ramana dracu asa ca au stiut ei de ce au facut asta.

Posted

Normal ca nu-mi comvine nici mie sa fie charurile la egalitate, dar sa mareasca si dmg la MG si la SM si mana shield ar trbui marit putzin ...pt ca FARA MG SI SM care sa-i creasca ar face full cand o zbura porcul , vreti doar BK si DL sa fie puternic dupa ce v-ati folosit de SM, MG sa faceti full .

Mai faceti si gura daca mana shield e mai puternica acuma la SM ....Ce BK a stat ON SINGUR PE SPOT SI SA FACA FULL ....niciunu, asa ca nu mai fitzi contra daca s-ar mari mana shield la SM si dmg la MG

:tiphat:

Scuza-ma ca te intreb, tu ai jucat pe S1? Daca nu ai jucat macar taci din gura decat sa vorbesti prostii. Habar n-ai ce inseamna sa trebuiasca sa te frichinesti dupa mobi cand ramaneau blocat prin colturi, habar n-ai ce inseamna sa stai zile in sir online, habar nu ai ce inseamna sa iti pierzi noptile ca sa nu pierzi un amarat de tarc si habar nu ai cata munca au depus cei care au acum full. Faptul ca dupa schimbarea versiunii, adica s1->s2 a permis ca lumea sa creasca mai repede in party si sa stea mai mult afk e partea a 2-a, dar majoritatea care au facut full au muncit pentru asta, nu au stat afk cu noptile cum zici tu.

Posted

hai sa rescriem istoria ca suntem Linkmania ,sa facem din elfa ca se creste cel mai greu cel mai tare caracter ,sa bata 7 bk full si 5 delei odata ,MG il armam cu mitraliera si SM cu grenade ,vedem ce iese .Oameni buni va vedeti ce scrieti aici ?

@@Webzenu a setat jocul ca cele mai bune char sa fie BK si DL sa ramana dracu asa ca au stiut ei de ce au facut asta.

CORECT...au scazut mana shield la SM si l-au facut slab asa ca nu mai comenta....tzie iti convine ca esti DL dar mie ca sunt SM nu .

Of Topic.

Posted

CORECT...au scazut mana shield la SM si l-au facut slab asa ca nu mai comenta....tzie iti convine ca esti DL dar mie ca sunt SM nu .

Of Topic.

Adevarul e ca mama nu a stiut ce vrea cand a nascut, baiat sau fata si asa ma facut DL .

@Mah dar ce plm te-am pus eu sa iti faci SM ?Nu stiai ce e de capul lui cand ti l-ai facut ?Ce cacat scoti perlele astea ?

Posted

@Mah dar ce plm te-am pus eu sa iti faci SM ?Nu stiai ce e de capul lui cand ti l-ai facut ?Ce cacat scoti perlele astea ?

L-am facut pentru a creste bk-ii si dl-ii ca tine...acuma nu-ti convine daca s-ar mari mana shield mai mult nu ? ...dupa ce ca te-a crescut un SM sau MG :banghead:

Rog un warn la tipu asta pt comportament pe forum .

Mai "baiat sau fata si asa ma facut DL " ma refeream la faptul ca trebuia sa lase SM-ul si BK cum erau nu trebuia modificate si daca a modificat mana shield la SM ...e foarte bine.

Of Topic. :tiphat:

Guest negativ21
Posted

L-am facut pentru a creste bk-ii si dl-ii ca tine...acuma nu-ti convine daca s-ar mari mana shield mai mult nu ? ...dupa ce ca te-a crescut un SM sau MG :banghead:

Mai "baiat sau fata si asa ma facut DL " ma refeream la faptul ca trebuia sa lase SM-ul si BK cum erau nu trebuia modificate si daca a modificat mana shield la SM ...e foarte bine.

:banghead:

poi daca ti-ai facut sm ptr a creste bk dl nu e vina nimanui .....sa te ajute bk si dl aia la war duel :)) si creste bk si dl in continuare daca asta a fost scopul tau :))

e jale ba eu as fi dat webzen-ul in judecata ca a facut sm si mg cele mai slabe caractere =))

Posted

Rog warn pentru prostie pe forum .

Posted

Eu vreu sa ne zica dragos macar am modificat la CS ceva nu mare lucru....macar atat

Da ne trezim ca e zeu un sm cand eu nu am vazut pe nici un serv cu CS sm sa fie la putere abia murea ghighi a si buff de la elf (dmg) forte mare daca esty full ene din cate am opservat acum nu sty sa vedem ce zice Dragos

Posted

am vazut ca au marit prea mult MS-ul la SM , oricum pe old 97d era ms full pe la 20k nrg ceva de genul , macar aici nu e full nici la full nrg

parerea mea e ca au facut asa ca sa aibe si SM-ul o sansa la CS !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...