Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HONEY - GARRONE

MODIFICARI SERVERUL DE CS

Recommended Posts

Posted

Salut,puteti sa ne informati si pe noi de noile modificari aduse pe server 2 ?

Azi la CS am constatat diferente majore fatza de CS-urile trecute . Momentan atat, oricum nu e bine deloc cum e acum..

Mc anticipat.

Posted

ma,sa ne zica cineva ,ceva de genul : s-a miscsorat asta,s-a marit asta ,acum bk bate nush ce, dl bate nush ce..

ca exemplu 3 bk calare pe ghighi si nu murea. (ghighi sm full tot ,fara str)

poze maine ca mi-e lene acum :)

Posted

ma,sa ne zica cineva ,ceva de genul : s-a miscsorat asta,s-a marit asta ,acum bk bate nush ce, dl bate nush ce..

ca exemplu 3 bk calare pe ghighi si nu murea. (ghighi sm full tot ,fara str)

poze maine ca mi-e lene acum :)

si a mai uitat sa mentioneze ce bk`i Mariachi , |boom| si Knavish :))

Posted

or fi marit si ms-u :-?

da dl nu cred ca face bk,ca inainte ma facea usor BKS acu nu ma da jos decat dacaare buffe :)

Bug-ul de la FIRESCREAM apare mult mai repede ,la maxim 5 min trebuia sa dau SW sa scap de el si inainte tinea aproximativ jumatate de ora .

@@Inainte cu MS,SWEAL,BUFF ,de la Gunit sau alt Bk full era de ajuns sa primesc un skill si eram pe jos ,acu pn la combo rezistam lejer.

Guest Sadi022002
Posted

a crescut ms-ul ....

Guest TiGeRmG-
Posted

poate din cauza noului patch :-??

Posted

nu sunt egale, sunt echilibrate

si ce-i echilibrat ? ca a facut sm-ul cam zeu?! nu mi se pare asta o stare de echilibru si nici nu are logica

Posted

si ce-i echilibrat ? ca a facut sm-ul cam zeu?! nu mi se pare asta o stare de echilibru si nici nu are logica

dc e zeu?la cs oricum majoritatea au ms indiferent ca e sm bk elf dl mg,tot aia e,doar ca acum se moare mai greu

Posted

eu vb din punctul meu de vedere, dl vs bk ;) Nu am prea dat ieri de sm, si cei care i-am dat... da, ii omoram greu, dar nu pot sa spun comparativ pentru ca nu prea stau sa-i omor, ei de omorat nu ma omoara, eu nu prea... asa ca trec pe langa ei si-i ignor, deci nu aveam o referinta, daia nu am facut nicio afirmare, pe langa altii nu-mi place sa vb fara sa stiu :">

@BKS... neah, intreaba-l pe tyrexel ieri ;;) Tot bk-ul e cel mai bun

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...