Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Najara

am si eu o problema

Recommended Posts

Posted

cred ca mi-a ramas contu blocat..pentru ca am dat /move crywolf si mi-a iesit din joc si nu mai pot sa intru pe acel account imi zice ca este invazil l-am cautat car la stats inca mai este dar nu pot itnra pe cont:| accountul este BloodBlue mai am alt account care merge da acela nu.. va rog sa ma ajute careva:((

Posted

cred ca mi-a ramas contu blocat..pentru ca am dat /move crywolf si mi-a iesit din joc si nu mai pot sa intru pe acel account imi zice ca este invazil l-am cautat car la stats inca mai este dar nu pot itnra pe cont:| accountul este BloodBlue mai am alt account care merge da acela nu.. va rog sa ma ajute careva:((

Daca "invazil" - invalid, aceeasi problema o am si eu. In momentul in care incerc sa ma loghez, apare mesajul "Your account is invalid"... Contul este iMKB. Please help. Thx

Posted

asta e bataie de joc:| nu e nici 1 admin?? pe forum de 2 ZILE??!!! haideti bai o data 1 ca am contu blocat si vreau sa joc!!!!

Posted

mda vad ca nu ma rezolva si pe mn nimeni.. eu cred ca problema mea se rezolva cand se va opri sv... cand va fi urmatoru rr la sv?

Posted

imi spune ca este invalid:| cand incerc sa intru pe el.. si nu nu am dat la nimeni parola si navea cum sa mi-o schimbe nimeni:|... e bug ceva.. ca am dat move crywolf si mi-a iesit din joc si de atunci nu ami pot sa intru..

eu sigur nu am utiat parola si sunt sigur ca nu mi-a schimbat-o nimeni:| daca e va pot spune id.. pe care e facut.. sa-mi trimiteti voi 1 email pe el cu o noua parola. poate asa merge:|

ija vezi ca ti-am dat mesaj daca poti sa ma rezolvi. ar fi sooper. nsutu ce sa intamplat sigur.. mersi..

Posted

bai deci e posibil sa-ti afle si parola de la mess si parola de la cont din joc?:| fara sa zici la absolut nimeni?:| cred ca mi-a spart contu.. nsutu cum.. dar au facut acu am icnercat sa intru pe mess si vad ca nu merge... ? este posibil? fara sa zici id de mess? la nimeni sau parola? ta de joc?

Posted

nam luat nimik.. de la nimeni anm zid parola nam zis nici id.. la nimeni nici de la mess e la nimik si vad ca nu merge nici messu acu:(( mie imi pare rau mai mult pentru mess.. decat pentru account ca e 1 joc da pe id de mess aveam multe id care nu cred ca mai pto sa fac rsot iar de ele:| care a fost magaru sa-i fie rusine.. ca a ajuns asa de departe pentru 1 joc..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...