Jump to content
RightWing

Romii cer interzicerea "Plec pe Marte" pentru mesajul "Alb şi mândru 14"

Recommended Posts

Posted

Mie chiar imi place :) ! Smylei are un caracter remarcabil nu cred ca este rasist ! Si pana la urma daca este ? oricum nu suport tiganii ...

Guest spanky
Posted

nu aveau si ei ce face si sar cu gura ca suntem rasisti :-j mare branza ca scrie aia pe tricou , poate e mandru ca e alb si nu e cioroi

Posted

Mie chiar imi place :) ! Smylei are un caracter remarcabil nu cred ca este rasist ! Si pana la urma daca este ? oricum nu suport tiganii ...

Smiley vrei sa zici ?

Totusi , e vorba de Cheloo ....Stii tu , tipu ala chelios de la Paraziti care aparea prin videoclip cu el .

Guest LoLz0o0r
Posted

Asa cred ei ca suntem rasisti si melodia lui Smiley e chiar frumoasa :D.

Posted

Ar face o MARE prostie cei de la CNA daca ar interzice clipul. Daca versurile melodiei aveau un mesaj mai urat catre romi/tigani, cum vreti sa`i ziceti, poate asa aveau dreptul sa faca plangere la CNA, dar doar pt un tricou sa faca atata scandal mi se pare de`a dreptu penibil. Noi nu facem plangeri impotriva manelelor, sau mai stiu eu ce.... :| :blink:

Posted

Ha ha, tiganii naibi, au si figuri in cap. Foarte bine a zis Cheloo, ca il doare fix in p***, pentru ca si pe ei ii doare in p*** de noi. Totusi, multi dintre noi nu cred ca uram tiganii, ci avem o problema (este o diferenta mare). In primul rand, cand mergi undeva in strainatate, prin Franta, sau cine stie pe unde, sa vezi cum politia fugareste tiganii romani, cu siguranta te simti naspa cand vezi asa ceva. Sau cand stai de vorba cu cineva de acolo, si cand ii spui de unde ai venit, cand te intorci, sa te barfeasca, sau sa te arate cu degetul.

Posted

Ma da` americanii zic toata ziua "Proud to be an American" si "God bless america". Asta nu e tot o forma de rasism?

srs bsns

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...