Jump to content
Guest stefteo21

Apa pe luna

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Stim ca americanii au facut primul pas pe luna in 1969 sau cel putin asa ne-au zis noua si au stat cam 2 ore facand diferite experimente. Au lasat acolo steagul Statelor Unite si o placa comemorativa pe care scrie ceva in engleza.

De ce n-au descoperit de atunci apa pe luna ? sau in alte misiuni anterioare in care s-au trimis oameni pe luna si au descoperit-o acum totul realizandu-se DE PE PAMANT la mai bine de 40 de ani de la misiunea Apollo 11 ?

Posted

pai daca vin niste extraterestri pe pamant si aterizeaza in desertul sahara, normal ca nu descopera apa. asa si pe luna, au aterizat intr-un loc, nu pe toata luna. in orice caz ma indoiesc ca exista apa pe luna, cel putin nu in forma "pura".

Posted

Stim ca americanii au facut primul pas pe luna in 1969 sau cel putin asa ne-au zis noua si au stat cam 2 ore facand diferite experimente. Au lasat acolo steagul Statelor Unite si o placa comemorativa pe care scrie ceva in engleza.

De ce n-au descoperit de atunci apa pe luna ? sau in alte misiuni anterioare in care s-au trimis oameni pe luna si au descoperit-o acum totul realizandu-se DE PE PAMANT la mai bine de 40 de ani de la misiunea Apollo 11 ?

Vezi unde au aselenizat cei din misiunile Apollo, apoi vezi unde s-a descoperit apa. Si ai raspunsul la intrebare.

Posted

pentru ca nu aveau tehnologia neceseara?

Aia cand au fost pe luna au vrut doar sa vada cum e pe acolo.

Acum cand au descoperit apa de pe luna nu am descoperit-o cu oameni ci cu sateliti si alte porcarii....

Posted

raspunsu e simplu... pt ca nu au ajuns niciodata pe luna :))

cum sa le fluture steagu daca nici macar nu e atmosfera pe luna :)) si mai erau chestii de genu care sustineau ca acel video e un fake.. in fine. Mos Craciun exista. O sa fac un clip ca sa ma credeti.

Guest SherkaN
Posted

raspunsu e simplu... pt ca nu au ajuns niciodata pe luna :))

cum sa le fluture steagu daca nici macar nu e atmosfera pe luna :)) si mai erau chestii de genu care sustineau ca acel video e un fake.. in fine. Mos Craciun exista. O sa fac un clip ca sa ma credeti.

In legatura cu ce spui aici am vazut si eu ceva ceva ... cam multe dovezi impotriva americanilor , desi nu cred ca erau atat de tampiti sa faca un filmulet ce avea sa aiba un asa impact ... si sa-l faca atat de prost, nu prea cred ca detaliile alea nu le-ar fi observat :) , dar repet ... cam multe :D

Posted

In legatura cu ce spui aici am vazut si eu ceva ceva ... cam multe dovezi impotriva americanilor , desi nu cred ca erau atat de tampiti sa faca un filmulet ce avea sa aiba un asa impact ... si sa-l faca atat de prost, nu prea cred ca detaliile alea nu le-ar fi observat :) , dar repet ... cam multe :D

inseamna ca suflau ei in steag :))

se pare ca au fost destul de tampiti sa il faca :)

Guest SherkaN
Posted

mda .. si eu cred ca au fost destul de tampiti , ei erau nevoiti sa-l faca pt. ca le suflau rusii in ceafa si e posibil sa fi omis detaliile alea :D , daca a fost asa ... inseamna ca ce cred eu si anume ca americanii sunt cei mai tampiti oameni de pe planeta e perfect adevarat :))

Posted

mda .. si eu cred ca au fost destul de tampiti , ei erau nevoiti sa-l faca pt. ca le suflau rusii in ceafa si e posibil sa fi omis detaliile alea :D

Tocmai de asta cred ca aselenizarea a fost adevarata, daca URSS-ul ar fi descoperit ca americanii nu ar fi ajuns pe Luna atunci ar fi zis la toata planeta acest lucru, ca sa ii faca pe americani mincinosi, imperialisti si etc si etc

Posted

M-am documentat si eu cu privinta la asta , si cica intr-adevar exista pe langa apa , si alte resurse gen metale , etc. pe luna , si ma gandesc cat de bine ar fi lumii noastre daca am pune mana pe ele , spun eu ..

Posted

M-am documentat si eu cu privinta la asta , si cica intr-adevar exista pe langa apa , si alte resurse gen metale , etc. pe luna , si ma gandesc cat de bine ar fi lumii noastre daca am pune mana pe ele , spun eu ..

Cat de bine?Ia uimeste-ma :|.Avem resurse si aici da cine sa le extraga :-j

Guest Xspeed
Posted

pai sa o luam logic

http://img256.imageshack.us/i/tb5dailypicdump64088.jpg/

apa pe luna? cand rusii o sa spuna ceva o sa credem, americanii, sunt niste ******

Posted
care are totusi un binoclu mai de "firma" sa ne uitam pe Luna a vedem steagul americanilor?Se tot lauda cu "satelitii care iti citesc ziarele", #-o ...de ce nu am vedea si steagul ala celebru?!?ca sa ne convingea daca au fost sau nu pe Luna... :-j
Posted

pai si daca mergeau nu aveau cum sa o descopere pentru ca nu e la suprafata. din cate am vazut temperatura medie variaza de la -100 noaptea la +100 ziua.

apa fost descoperita in craterele aparute recent in urma impactului cu meteoriti.

Posted

Si tot nu am inteles,ce ne intereseaza pe noi dc este apa pe luna sau pe marte?Nu cred ca vreodata omenirea o sa se mute pe o alta planeta

Posted

Si tot nu am inteles,ce ne intereseaza pe noi dc este apa pe luna sau pe marte?Nu cred ca vreodata omenirea o sa se mute pe o alta planeta

Nu putem sa stam si sa asteptam sa murim aici, odata si odata trebuie sa incercam colonizari ale altor planete, iar cand vom avea tehnologia necesara, putem pleca spre alte sisteme solare.

Posted

Apa este singura substanta de care avem nevoie sa colonizam o planeta sau o luna.

Apa=H2O

H20+ alge +soare= H + O

O=oxigen , de care toata lumea (planete si oameni si animale) are nevoie pentru a coloniza universul.

H+O =H2O + energie

energie = inca un lucru absolut necesar colonizarii universului.

Apa este petrolul erei spatiale, la fel cum aburul a fost motorul revolutiei industriale. Peste 20-30-50 de ani o sa vedem baze permanente pe Luna sau Marte, cine stie unde vom ajunge peste cateva secole.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...