Jump to content
Guest stefteo21

Sunete din Spatiu

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Ca tot vorbeam de extraterestrii intr-un topic mi-a trimis cineva un link cu niste sunete care se cred a fi extraterestre, ascultati putin :

Incep de la minutul 1:51 pana acolo e prezentarea..

Ce credeti ?

Posted

Din acea poza de la 1:51 inteleg ca sunetele au fost luate dupa site`ul de la NASA.Credeti ca NASA ar fi dezvaluit aceste sunete daca ar fi fost reale?In niciun caz .Nasa stie mult prea multe despre extraderesti ca noi sa ne dam seama vreodata sau ca ei sa ne prezinte aceste stiri vreodata.Cred ca este fake.

Posted

fac si eu un clip la misto cu niste sunete ciudate si le pun pe youtube... si prostii rpd:"uite ba vorbesc extraterestrii :))". daca erau intr-adevar sunete adevarate emise de extraterestrii eu zic ca nu ajungeau pe youtube, sau daca ajungeau ... ramaneau foarte putin pentru ca nasa sau alte grupuri de genu faceau tot posibilu sa il scoata. dar clipu e din 2007 postat. E fake.

Posted

HAHAHA =))

cand am vazut titlul topicului am zis .. clar

parca mai era un topic ceva de genu si a fost inchis,era mai mult pentru +1,deci nu vad pentru ce sa ramana si acesta deschis,oricum nu exista asa ceva,astia de la NASA isi fac reclama :crazy: , cu toate porcariile legate de extrateresti,zombi,fantome etc

Posted

Daca cititi si mai multe comment-uri, gasiti o explicatie foarte buna:

Sound waves do travel, Such as a transmitter picking up radio waves. this could be an accumulation of various sounds throughout time bouncing of of saturn and forming a a harmonious vibration. over time these vibrations would slow down and be distorted into a group of wave patterns. this is not suprising.

_______

HAHAHA =))

cand am vazut titlul topicului am zis .. clar

parca mai era un topic ceva de genu si a fost inchis,era mai mult pentru +1,deci nu vad pentru ce sa ramana si acesta deschis,oricum nu exista asa ceva,astia de la NASA isi fac reclama :crazy: , cu toate porcariile legate de extrateresti,zombi,fantome etc

Ce legatura are NASA cu zombi si cu fantome? Si daca isi fac reclama ce? Nu au un cont in care sa depui bani pentru reclame marca NASA.

Posted

si ai nostrii trimit semnale radio/tv in spatiu de cateva zeci de ani in speranta ca cineva le va capta candva si eventual sa si raspunda, si interferente sunt in mod clar in spatiu

Posted

Intradevar l-am vazut si pe siteul nasa acum 1 an ! Nu nu sunt extraterestri sunt doar zgomotele emise de o ploaie de meteoriti pe Saturn :> !.... Articolul de pe siteul NASA se afla la arhiva poate il mai gasiti ...

Posted

Ca tot vorbeam de extraterestrii intr-un topic mi-a trimis cineva un link cu niste sunete care se cred a fi extraterestre, ascultati putin :

Ce credeti ?

nu cred, e fake ^^.

Posted

' date='Mar 26 2010, 20:42' post='4914156']

Cred ca daca mai invat sa umblu cu virtualDj creez si eu sunetele astea ... e 100% caterinca

Sunt sunete adevarate, ce nu e clar? Vezi postul lui ive si fa ce a scris el acolo. 8-|

Posted

Ce credeti ?

e exact ca in filmele alea vechi cu extraterestrii

fake.

@R_SupeRstaR

si daca a scris...ce? 8-|

Posted

Lasa-i.. le este lene sa caute si se cred mai destepti decat toti savantii NASA...

Mda... Asa fac acum, pentru ca NASA A descoperit niste sunete in spatiu, despre care avem mai multe explicatii logice si foarte probabile. Este destul de clar ca nu poate proveni de la extraterestri din vreo doua motive - in sistemul solar nu este alta civilizatie dezvoltata (poate sunt microorganisme in posibilul ocean de sub gheturile Europei, dar asta nu conteaza) care poate trimite semnale radio. Al doilea motiv ar fi ca daca semnalele au fost captate de acea sonda spatiala, ar fi ajuns si pe Pamant.

Asa a fost si cu pozele cu presupusa gorila de pe Marte, "e fake", e nu stiu cum. NASA nu a afirmat ca ar fi o gorila in poze, ci doar un om cu imaginatia mai bogata a propus asta, idee ce s-a extins rapid la scara larga. Intre presupunerile noastre si concluziile argumentate solid de la NASA e mare diferenta si in 99% din cazuri probabil ca i-am crede pe cei din urma. Asa a fost in multe cazuri in care NASA ar fi afirmat ceva, iar dupa ceva timp am aflat ca erau lucruri scornite de "fani."

Guest erifeek
Posted

Voi chiar nu va dati seama ma ? Erau reduceri la Adidas si na .. imbulzeala .. galagie ... -.-

Guest POSITIOn!
Posted

Poate se besea vreun extraterestru :bananadance2:

Guest Shadscky
Posted

mdaaa parca e un predator:))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...