Jump to content
Sensini

Concurs foto - CERUL

Recommended Posts

Posted

Ai pe prima pagina un topic pinned cu toate temele si castigatorii concursurilor organizate pana acum.

E bine ca s-a mai discutat cate putin si despre editari, constat ca profesionistii nostri sunt relativ zgarciti cu detaliile tehnice ale fotografiatului :D.

Felicitari, vudu.

Ceea ce a făcut duBstep cu fotografia numărul 15 a conţinut minimul de ajustări ce se pot face unei fotografii, a saturat culorile şi a izolat cele 2 culori predominante în fotografie. E întradevăr o fotografie foarte bine realizată care ar sta bine şi pe un perete întro ramă.

hai vudu cu următoarea temă.

Posted

Ceea ce a făcut duBstep cu fotografia numărul 15 a conţinut minimul de ajustări ce se pot face unei fotografii, a saturat culorile şi a izolat cele 2 culori predominante în fotografie. E întradevăr o fotografie foarte bine realizată care ar sta bine şi pe un perete întro ramă.

hai vudu cu următoarea temă.

Stiu, ma bag in seama, nu am ce cauta aici, iau warnul cu toata placerea. Urmaresc concursurile foto de ceva vreme, si vreau doar sa spun ca fotografia 15 nu este buna numai din cauza efectelor/culorilor. Daca va uitati mai atenti, toate elementele au acelasi punct de fuga, si unghiul ales este unul aproape perfect. Singurul lucru de reprosat ar fii ca partea din dreapta este putin prea intunecata, dar in rest e realizata foarte bine.

In loc sa criticati pozele bune, amintiti-va ca nu este un concurs pe bani, este un concurs din care puteti invata anumite tehnici/elemente pe care mai apoi le puteti aplica in propriile fotografii. Pana la urma asta este scopul, sa invatam cat mai mult.

#LE: Cine a facut poza 20, il rog sa-si curete obiectivul, e pacat ca o poza sa fie stricata de murdarie. :)

Posted

Stiu, ma bag in seama, nu am ce cauta aici, iau warnul cu toata placerea. Urmaresc concursurile foto de ceva vreme, si vreau doar sa spun ca fotografia 15 nu este buna numai din cauza efectelor/culorilor. Daca va uitati mai atenti, toate elementele au acelasi punct de fuga, si unghiul ales este unul aproape perfect. Singurul lucru de reprosat ar fii ca partea din dreapta este putin prea intunecata, dar in rest e realizata foarte bine.

In loc sa criticati pozele bune, amintiti-va ca nu este un concurs pe bani, este un concurs din care puteti invata anumite tehnici/elemente pe care mai apoi le puteti aplica in propriile fotografii. Pana la urma asta este scopul, sa invatam cat mai mult.

#LE: Cine a facut poza 20, il rog sa-si curete obiectivul, e pacat ca o poza sa fie stricata de murdarie. :)

ai dreptate si legat de poza 15 si legat de concurs si legat de poza 20, care se intampla sa fie facuta de mine. intr-adevar nu curatasem bine obiectivul la momentul respectiv :D

Guest stefteo21
Posted

urmatoarea tema e DRAGOSTE :)

uat dă fac ..?:(

Guest stefteo21
Posted

Da... e o tema destul de dificila si greu de incadrat... trebuie ales ceva mai comun si mai usor, eventual la alegere doua teme cum am facut eu tura trecuta ca sa reinviem concursul :(

Posted

pk ma bucur ca discutiile nu au degenerat ..si ca unii dintre oamenii cu experienta de aici au facut un pic de lumina in pozele din concurs..era pacat sa se strice atmosfera.

Aveti grija in continuare..si revin si eu cand reusesc sa-mi repar Nikon ul cel busit de pamant :D

Posted

si eu l am scapat odata de la 1,80 aproximativ si a picat fix pe suportul de metal de la blitz si nu s`a spart nimic in el :) l am ridicat si am facut poze mai departe :)

Posted

LAncebut cum să dai cu Nikon de pământ? :(( Ai avut emoții în fața vreunei fete?

mi-o cazut din geanta..o uitasem deschisa

pe blitz si pe butonul de on off ...:) acum cica se poate repara..inca face poze dar blitzul trb scos cu mana aproape si nu mai pot sa l switch off decat daca scot acumulatorul :D

Guest stefteo21
Posted

ochei:))) hai flori de primavara ca acuma infloresc toate :)

ps: vudu iz not in love, no more love 4 me ! Fu8k love !

Cred ca flori de primavara, go go go :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...